lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Üst Banttaki Fotolar

Zor mudur bilmiyorum ama keşke üst banta çıkan fotografların konulduğu "üstbant bölümü" de olsaydı..Arşivde üst banta çıkan fotoğrafları da insan gezmek görmek istiyor..Sevgili yöneticiler ban bir kulak verseniz..
Saygılarımla

Tarih: 6 Nisan 2007, 21:29 - İp: 88.***.**2.176
fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Lazut hocam güzel öneri ancak sistemde tam anlamıyla bu bilgiler kayıtlı değil. Eksikte olsa açılabilir ancak bu ara galeri bölümünün kontrol paneliyle uğraşıyorum sonlara doğru galeri bölümünde anakategori > altkategori şeklinde geniş bir kategorilendirme sistemi düşünüyorum bu sistemde bir yer bulunabilir kanısındayım

Saygılarımla

 

Tarih: 7 Kasım 2007, 01:08 - İp: 88.***.**5.68
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Teşekkür ederim Fikret bey

 

Tarih: 7 Kasım 2007, 15:37 - İp: 212.***.**2.131
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

güzel fikir, inşallah olur..

ayrıca benim de bir fikrim geldi :
üst bant da sadece 4 fotoğraf olmasa, 12 fotoğraf seçilse ve site her tıklanışta ayrı bir 4 lü dizilse üst banda...
hem daha çok fotoğraf ödüllendirilmiş olur, hem her seferinde aynı fotoğrafları görmemiş oluruz hem de üst bant daha dinamik hale gelir bence...

saygılar, sevgiler büyüklerime..

 

Tarih: 15 Kasım 2007, 16:41 - İp: 88.***.**3.129
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Sevgili Lazut abicim aynı konuyla ilgili bende bir topic açmıştımki sizin topiği görünce sildim. Bu yüzden kendi açtığım topiğe yazmaka istediklerimi buraya yazarak düşüncenize destek olmak istiyorum.

Üst Bant Hakkında
Değerli arkadaşlar eminim sizlerde benim gibi galeride gezerken bir birinden güzel yüzlerce fotoğraf ile karşılaşıyorsunuz ve tam üst bantlık bir çalışma diye düşünüyorsunuzdur. Oysa o üst bantlık diye düşündüğünüz çalışma üst banta çıkmışmı çıkmamışmı her hangi bir bilgiye sahip değiliz. Bu yüzden ben galeride üst banta çıkmış olan fotoğrafların üst bant adı altında açılacak ayrı bir kategoride sergilenmesi gerektiğini düşünüyorum. Şimdi sizler bana üst banta çıkan çalışmaların ayrı bir kategoride sergilenmesi üyelerin galeriden çok üst bant bölümünde yayınlanan çalışmalara yorum yazarak galeriye eklenen fotoğrafların geri plana düşeceğini söyliyebilirsiniz bununda önüne üst bant kategorisinde yayınlanan fotoğrafları yoruma kapatmak suretiyle geçilebilir.

 

Tarih: 22 Kasım 2007, 21:56 - İp: 88.***.**1.61
alikeser
alikeser (Objektif)
Ankara / Profesyonel Fotoğrafçı

ustadım guzel dusunce valla olabılır aslında hem bır anı olarak saklanabılır unutulmaz yanı

bende ısterdım ole olmasını

 

Tarih: 30 Kasım 2007, 00:14 - İp: 85.***.**0.88