m.m.gökhan
m.m.gökhan (üye)
Samsun / Amatör

Teşekkürler

Sanırım bir aya yakındır üyenizim. Tesadüf sonucu ulaştığım bu adresi çok seviyorum. Doğru gidiyor, gelişiyor ve seçkinleşiyor diye düşünüyorum.

Küçük bir sorun!
Devamlı kullandığım pc de netfotoğrafa girdiğimde ismim direkt olarak açılıyor ve tüm kişisel bilgilerim ve şifrem de dahil olmak üzere herkese açık olarak kullanılabiliyor...

Ben mi bir hata yapıyorum bilmiyorum. Pek şikayetçi değilim ama sanırım bir aksilik var!!!

Tarih: 2 Mart 2006, 16:52 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

gökhan bey merhaba...
sorun olarak adlandırdığınız bu durum, muhtemelen siteye ilk girişinizde "beni hatırla" veya windows'un benzer seçeneğini işaretlemiş olmanızdan kaynaklanıyordur. eğer bu bilgisayarı sizden başka kimse kullanmıyorsa mesele yok. şayet başkaları da kullanıyorsa bu takdirde, öncelikle internet tarayıcınızın menüsünden Tools-Internet Options'ın altında yer alan Delete Cookies seçeneğiyle çerezleri silip, siteye yeniden girmeyi deneyin, bu kez kullanıcı adı ve parola girerken, "beni hatırla" seçeneğini işaretlemezseniz, artık her seferinde şifre girerek giriş yapabilirsiniz.
selamlar...

 

Tarih: 2 Mart 2006, 17:08 - İp: 213.***.**4.130
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Gökhan bey aksinden şikayet edenlerde var.Sizinki iyi bence. Bendede iki sistem kurulu.Birinde direk açılıyor, birinde açılmıyor. Açılmayan gıcık ediyor beni.

 

Tarih: 2 Mart 2006, 19:16 - İp: 85.***.**4.30
m.m.gökhan
m.m.gökhan (üye)
Samsun / Amatör



TEŞEKKÜRLER.....

 

Tarih: 2 Mart 2006, 22:56 - İp: 85.***.**6.31
  • 1