taner-kara
taner-kara (üye)
İstanbul / Amatör

Sohpet

merhaba öncelikle teşekür ederim böyle güzel bir sitede bizim gibi amatör fotoğrafcıları bir araya getırdiğiniz için.

bence sitede canlı sohpet edecek bir bölüm eksik,belki fena olmayacak düşününki bir kare hakında insanlar yorumlar yapabilirler gibi şeyler

ilginize teşekürler başarılar dilerim

Tarih: 2 Ocak 2006, 18:52 - İp: yok
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

Evet bencede iyi olur diye dusundum ama sonrasında ise sunu dusundum. O zaman kolaycı zihniyet devreye girer ve forumlarda kalıcı yazılar yazmak veya okumak yerine online sohbeti tercih eder. Bu durumdada neler olabilecegini herkes tahmin eder. Zaten bi zaman sonra illede bi konuda yardım yada konusma istediginde msn den davet edebilirsin. İsteyen gelebilir... Yanlışmı?

 

Tarih: 2 Ocak 2006, 19:58 - İp: 85.***.**3.58
taner-kara
taner-kara (üye)
İstanbul / Amatör

merhaba bilmiyorum ama benim düşüncem burda herkes beli bir seviyesi var yani seviyesiz insanlar yoktur burda onun için bir sorun çıkacağini zanetmiyorum,bence böyle bir uygulama bu sitede muhakak olması gerek.aslında ben henüz yeni üyeyim ama gördüğüm gibi insanlar burda sadece kareler hakında yorum yapılmasını ister ak niyet göremiyorum neyse bu sadece bir fikir,olsada olur olmasada olur.
yorumların için teşekürler

 

Tarih: 3 Ocak 2006, 13:59 - İp: 85.***.**4.82
zarya
zarya (üye)
İstanbul / Amatör

Ben bu siteye dün üye oldum ve eksikliğini duyduğum tek bölüm sohbet kısmı. Şu an kimseyi tanımıyorum ve sıkıntı duyduğum noktalar var. Özellikle benim gibi yeni başlayanlar için gerekli. Örneğin kurcalarsam belki bulurum ama yeni forum nerden açabilirim bilmiyorum. Bir de sohbet siteyi daha dinamik kılar diye düşünüyorum.

Forumları etkiler herkes sohbetten cevap verir diye kaygımız var sanıyorum bunun için birkaç uyarı yeterli olacaktır. Basit cevaplar için forumu şişirmeyi de doğru bulmuyorum.

Yani yardımınıza ihtiyacım var. Ben çok soru sorarım.
Çok soru soran siteden atılmaz değil mi

Sağlıcakla kalın.

 

Tarih: 3 Ocak 2006, 14:09 - İp: 81.***.**7.157
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

art niyetli insanlar gerci hayatın her düzeyinde var. Şİmdi tekrar düşündümde yahoonun boyle özel sanatlar üzereine kategorize edilmiş sohbet odaları vardı. Halada var Fakat ingilizce oldugu icin pek katılım saglamayadım. Birde site sahibinin gerekceleri ve fikirleri de vardır. Bi de ondan dinlemek lazım. Elbet vardır bir sebebi. Daha önce hic sitem olmadı.

 

Tarih: 3 Ocak 2006, 17:32 - İp: 85.***.**8.49
nihat
nihat (üye)
İstanbul / Amatör

Sohbet için MSN messenger var.
Orada zaten sohbet ediyoruz.
Eğer sizlerde katılmak istiyorsanız adresinizi

http://forum.netfotograf.com/serbest_kursu.asp?msg_id=6495
veya
http://forum.netfotograf.com/serbest_kursu.asp?msg_id=6664

başlıklarına kaydedin veya oradaki adresleri MSN nize ekleyip sohbete başlayın.

 

Tarih: 3 Ocak 2006, 20:20 - İp: 85.***.**7.5
lacimert
lacimert (üye)
Aydın / Amatör

Bence hiç gerek yok. Şimdiki şekilde insanlar, kalıcı birşeyler yazdıklarının farkında olarak yazıyorlar. Karşılıklı yazışmaya geçilirse, "laga-luga"ya dönüşecektir. Bu bir "art-niyet" ya da "seviye" sorunu değil. Karşılıklı yazışmanın yapısı böyle, insanı da kendine uydurur. Dediğim gibi, bu BENCE böyle, herkese göre değişir.

 

Tarih: 10 Ocak 2006, 11:47 - İp: 81.***.**8.181
  • 1