micosms
micosms (üye)
Samsun / Özel Gün Fotoğrafçısı

Sitede Ve Seçicilikte Bir Eksiklik

Selam... Devamlı yenilenen ve devamlı yeni konularla gelen fotoğrafa gönüllüleri mutlu ediyor beni. Buna rağmen aynı fotoğrafların peşpeşe gönderildiği ve içerik olarak aynısı olan kendimin gönderdiği ama başkalarının yayınlanan fotoğrafları bana çook ilginç geliyor. Haa bu sadece bana olmadığını düşünüyorum, mutlaka bir sebebi vardır diyorum kendi kendime........ Ama yine de bulamıyorum cevabını... çoook harika dediğim bir fotoğrafımın kabul görmemesi beni çıldırttı. Epeydir de göndermek istemiyorum fotoğraf. Eski yüzler de de bir azalma görüyorum. Haaa ışık olacak, renk olacak okey okey de her halukarda bir kare çıkacaktır.. Gönderilmemesini de pek anlamıyorum. Bilemiyorum, ama bilmek istiyorum var mıdır acep bir sebebi.... Hoşçakalın..

Tarih: 22 Ocak 2007, 19:38 - İp: 88.***.**3.218
studyofoto
studyofoto (üye)
Sinop / Meraklı

bu fotoğraflar rastgele seciliyor gibi me gelıyor gecenlerde galerıde bir fotoğraf gördüm ceptel ile cekılmiş..fotoğraf kalıtesı cok dusuk..ki zaten yazmama gerek yok siz tahmın edersınız..

bunları nasıl kabul edıyorlar anlamıs değilim bu kadar basit mi ? EVET HERSEY BU KADAR BASIT MI...neden böyle ve nereye kadar böyle devam edecek galeriye girdiğimde ruhuma işleyen hitap eden fotoğraflar görmek ıstıyorum seyrıne doyum olmayan kareler görmek ıstıyorum ama maalesef mumkun olmuyor...

bu problemın acıga kavusturulması lazım..evet problem ..

saygılar.

 

Tarih: 22 Ocak 2007, 22:41 - İp: 81.***.**5.97
  • 1