keratin
keratin (Objektif)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Sitede Fotoğraf Kaybolur Mu?

23/03/2007 günü yüklediğim iki fotoğraftan biri bana göre site içerisinde kayboldu.Onay bekleyen fotoğraflarım bölümünde iki fotoğrafım beklerken biri onaylanıp yayınlandı."Şu an onaylanmamış fotoğrafınız yok" yazısıyla karşılaştığıma göre diğer fotoğraf buharlaştı sanırım.Bu durum başıma ilk kez geldiği için beni aydınlatacak birisi vardır umarım.Onaylanmadı ise (Olabilir kadraj olarak daha önce yüklediğim ve beğenildiğini düşündüğüm iki adet çiçek fotoğraflarına benziyordu)onay bekleyen fotoğraflar bölümünde bir süre tutulması gerekmez miydi.?Bu bir teknik sorun mudur?Yoksa bir uygulama sorunu mudur?

Tarih: 25 Mart 2007, 02:08 - İp: 88.***.**6.217
hocha
hocha (Subjektif)
Yurtdışı / Amatör

onaylanmadıysa siliniyor keratin arkadaşım. Önceden sebebi yazılıyordu, artık onuda yetiştiremiyorlar.

 

Tarih: 25 Mart 2007, 02:51 - İp: 88.***.**7.177
keratin
keratin (Objektif)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

hocha arkadaşım beni aydınlattığın için teşekkürler.Daha önceden sebebinin yazılıyor olması iyi bir uygulamaymış.Şu durumda yoğunluktan belki bu mümkün olmuyor olabilir.Yine de onaylanmayan fotoğrafın bir süreliğine onaylanmayanlar bölümünde tutulduğunu düşündüğüm için her iki bölümde de göremeyince doğrusu anlam veremedim.

#Keratin' tarafından 25.03.2007 11:36:44 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 25 Mart 2007, 11:34 - İp: 88.***.**9.162
varols
varols (üye)
İstanbul / Amatör

Benim onaylanmış, aylar öncesinden kaydettiğim iki fotoğrafım kayboldu. Belki de server kapasitesinden yer kazanmak için böyle bir uygulama yaptırlar. Çünkü hergün onalrca fotoğraf yükleniyor siteye.
Site yönetimine e-posta gönderdim fakat yanıt alamadım.

 

Tarih: 25 Mart 2007, 15:45 - İp: 85.***.**4.183
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

merhaba acıklamayı yapayım

oncelikle onaylanmayan fotograf siliniyor ve siteye uye olurken verdiginiz mail adresine otomatık sıstemden mail yollanıyor..gonderilmemsi yogunluktan kaynaklıdır buyuk ihtimalle...

onaylanmıs bır fotografın silinmesi mevzusuna gelirsek onay aldıgı halde yorum almamıs fotograflar belli bir sure sonra siliniyor..yonetie mesaj attgınızda cevap alamıyorsanız bu yogunluklarından kaynaklanıyordur..aktıf arkadaslara mesaj atarak sorularınıza cevap arayabılırsınız boyle bir durumda...

saygılarımla..

 

Tarih: 25 Mart 2007, 16:59 - İp: 88.***.**5.206
keratin
keratin (Objektif)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Evet gaijin'in uyarısıyla mail adresime girdiğimde bana onaylanmadığına dair bilgi gönderildiğini gördüm.Sorun benim bu mail adresimi çok fazla kullanmamamdan kaynaklanmış.Ben bu adresimle ilgili maillerimi sitedeki mesaj servisinden kontrol ediyordum.Yine site yönetiminden gelen bu tip mesajların da site içi mesaj servisine yönlendirilmesi mümkünse iyi olacaktır sanırım.
Bu konu ile ilgili yanıt yazan tüm arkadaşlara teşekkürler.

 

Tarih: 25 Mart 2007, 19:50 - İp: 85.***.**3.21
  • 1