ozaygonlum
ozaygonlum (üye)
Antalya / Amatör

Sık Ve Aynı Konuların Açılması

Slm tüm üye arkadaşlara.Buradan site yöneticisi arkadaşlara sesleniyorum.İpini koparan konu açıyor.(cevap gelmiyor değiştirip tekrar açıyor.)Orada araştırsa açtığı konuyla alakalı bi dünya konu var yani açmaya gerek kalmayacak.

Lütfen bu durumu düzeltecek bi çözüm bulsanız.Bazı güzel önemli konular vardı artık onlar nerede belli değil o kadar geride kalmış kiiii... Saygılarımla. Tekrar herkese selamlar. (Lütfen duyarlı olalım hep beraber.)

Tarih: 8 Nisan 2012, 12:47 - İp: 88.***.**2.16
borthan
borthan (üye)
Manisa / Amatör

makine karşılaştırmalarına bakmak için foruma göz atayım dedim aman tanrım oda ne! abi bu kadar konu aynılığı bu kadar hazıra konmacılık varmıdır ? önce bi alt konulara sayfalara bak bi ön araştırmasını yap gerek duyarsan da yeni konu aç hayır zaten senin karşılaştığın soruna düştüğün duruma bir çoğumuz düştük bir çoğumuzda buralardan bilgi aldık çok zahmet olacak ama yüzlerce sayfanın içinde biraz boğul buraları çöplüğe çevirme SAYGILAR.

 

Tarih: 13 Eylül 2012, 18:48 - İp: 88.***.**4.75
8gursikici
8gursikici (üye)
İstanbul / Amatör

isteyen istediğini açsın sonuşta forumlar bunun için var istemezsen okumazsın

 

Tarih: 14 Eylül 2012, 22:18 - İp: 81.***.**3.136
ozaygonlum
ozaygonlum (üye)
Antalya / Amatör

Ne demek isteyen istediğini açsın.Adamın biri 2 gün içinde 6 konu açmış üstelik hepsi aynı amaç için.Maakine alacakmış her düşündüğü makine için ayrı ayrı konu açılmış bir konunun devamına soru sorulmuyormu ?
Senin gibi düşünce özürlü insanlar yapıyor zaten bunları.

 

Tarih: 28 Eylül 2012, 14:11 - İp: 78.***.**6.121