buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Politik Konu Açanlar

siteden ihraç edilsin.ciddiyim.

Tarih: 2 Şubat 2008, 21:40 - İp: 85.***.**9.78
fdemirhan
fdemirhan (üye)
İstanbul / Amatör

Coğrafyacıların sitesini düşünün, veya akvaryumcuların, veya her ne konuda uzmanlaşmış site olursa olsun.
O siteye gidip, benim şu fotoğraf makinem şu hata kodunu veriyor, acaba sorun mercektemi sensördemi gibi bir başlık ne kadar abes ise, fotograf sitesinde şu nehrin debisinin şubat ayında şu kadar metreküp.... sorularıda aynı derecede abes olmazmı ?
Konu politika olunca özelliğimi var ? her sitede politika mı konuşulmalı ? Politika siteleri ne güne duruyor.
Kimsenin politik fikirleri beni ilgilendirmiyor, ne demek istemezsen okuma ? politika sitesine üye olursanız orada yazılan her şeyi okursunuz, her şeyin politika ile ilgili olmasını beklersiniz. Biri astrofizik ile ilgili bir şeyler, bir diğeri kedisinin niye kabız olduğu, bir başkası ruh çağırma seansı ile ilgili başlıkları sıralarsa, istemeyen okuması gibi abuk bir savunma yapılabilirmi ? Kardeşim burası politika sitesi, git derdini uygun bir platformda anlat demezlermi ? her şeyin laçka edilmesimi lazım.

Sitenin yüksek katılım sayısı, çoğu fotografla uzak yakın ilgisi olmayan kişilerin, mahalle kahvesinde kimsenin kaale almayacağı klişe fikirlerini duyurmak için cazip görünüyor. Değerli fikirlerini politika sitelerinde tartışsınlar, ilgi duyan gider üye olur. Burası fotografa ilgi duyanları sitesi.
Bende fotograf sitesinde politika konuşulmasın görüşünü destekliyorum.

 

Tarih: 26 Şubat 2008, 22:19 - İp: 85.***.**4.181
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Burkay ustam.. şöyle demişsin;" Bu başlığın kendisi bile faşizan bir yaklaşım"

Söylemek istediğim şey çok uzun, eksik tarafı kalırsa tekrar yazmaya çalışırım..

Bu siteyi en iyi takip edenlerdensin.. Polilitik veya politika dışı yazılanlar üzerine oluşmuş guruplaşmaların, hizipleşmeye dönüştüğü.. Ve meselenin ne olduğuna bakılmaksızın, kendi tarafındakini pohpohlama, fotoğraf yorumlarına kadar uzanan tahrik, yanlışlara doğru deme.. vs.. Bunlara şahit olduğun, hatta içinde kaldığın halde durumu teşhis edemediğini düşünüyorum.. Yaşandı bitti, örnek vermiyorum..

İnsanız, hata yapabiliriz.. İyi hatırlayın, siz hata yaptığınızda, kinayeli bir şekilde işaret edenmi sizin dostunuz.. Yoksa, münasebetsiz derecede yalakalığa soyunanmı...

------------------------------------------

Fatih ustam.. Kültürel miras kategorisinde kocaelinden tek kare görüntü olmaması yüzünden, size görünecek yüzüm yok desem yeridir.. İlk fırsatta bunu telafi edeceğim..



 

Tarih: 27 Şubat 2008, 13:30 - İp: 85.***.**2.181
hls1071
hls1071 (üye)
Almanya / Meraklı



Üyeliği İptal Edilmiştir.

 

Tarih: 31 Ağustos 2008, 20:43 - İp: 88.***.**5.176