lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Nü Fotograf Bölümü

Sayın Fikret bey..Sitenizde nü kategorisinde bazı fotolar sitenizi serbestçe ve ailece gezmemde menfi yönde etkiliyor.Bu tür fotolardan rahatsız oluyorum..Lütfen bu fotoları açacağınız nü kategorisinde yayınlar mısınız? O zaman en azından neyin nerde olduğunu bilir ve ona göre hareket edebilirim..
Teşekkür ediyorum.

Tarih: 3 Nisan 2006, 20:30 - İp: yok
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

sevgili engin13..Çıplaklık bir gerçek farkındayım ama nasıl oluyor da utanılacak bir şey olmuyor anlamıyorum..O zaman buyur çıplak gezin..Söylediğiniz sözün arkasında durun ve buyur gezin ..y ada bana siz utanılacak bir şey gösterin eğer çıplaklık utanılacak bir şey değilse..

sevgili mete007...sınırların dışına atmaya kalktığınızda birileri de sizi atmak isteyecektir..O zaman terör çıkar terör..Açıkca söyleyeyim.Ben çıplaklar plajına karşı değilim.. Ama çıplakları sokak ortasında pat diye karşımda bulmaya karşıyım..Bu hiç bir şekilde ötf ve adetlerimizi bırakın insanlığımıza yakışmaz..Kusura bakmayın ama bazı hayvanlar gibi oram buram açık saçık dolaşmayı bana insanlığın bir gereğidir, özgürlüktür diye açıklayamazsınız...

Sınırlar çizilsin o sınırlar içinde isteyen istediğini yapsın..
Benim sınırlarıma özgürlük sınırlarıma böylece hiç kimse de dokunamaz ve ben de rahatsız olmam..

Amacını aşan sözlerim olduysa şimdiden özür dilerim..
Saygı ve sevgilerimle

 

Tarih: 4 Nisan 2006, 15:52 - İp: 212.***.**2.136
a.haydar
a.haydar (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

lazut bey nü fotoğraflar yayınlanmasın deseydi karşı çıkabilirdim ama yaklaşımı bana tamemen iyi niyetli geldi

zaten burda kimse erotik veya pornografik fotoğraf görelim diye takılmıyor
kısaca nü katagorisi acılması benim adıma şart değil ama arkadaşların hasasiyettinede saygı duyabiliriz.

 

Tarih: 4 Nisan 2006, 16:37 - İp: 85.***.**5.226
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Harbidende internetde öyle şeyler varmış.. sordum.. arkadaş, sahte nin ingilizce karşılığı olan sitede gösterdi.. gerçektende varmış başlıklara baktım... hemen sayfayı kapattım... (orhan bana bu sefer çok gülecek )

A.haydar bey'de en son noktayı koydu zaten...

 

Tarih: 6 Nisan 2006, 15:42 - İp: 85.***.**5.42
fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Sanırım her kes olmasada çoğunluk ayrı "nü" kategorisinin olmasından/olabilirinden yana, ben yeni yaptığım (netfotograf'tan ayrı)sitede bu kategoriye yer vermeyi düşünüyordum, şu anda çizgi olarak mevcutların üzerinde fotoğrafları onaylamıyacağımı da belirterek ve yorum yazıldığında, son eklenme sırasında galeri bölümünün girişinde de görüntülenmeyecek şekilde kategoriyi akşama açacağımı/açabileceğimi bildiririm. (ayın konusu kategorilerinde olduğu gibi)


Ayrıca serbest kürsüde "Ayın konusu"yla igili konu açtım tüm arkadaşların önerisini bekliyorum, hafta sonuna kadar belirlersek katılacak arkadaşlar hafta sonu makinalarıyla ava çıkabilir.

Saygılarımla

 

Tarih: 6 Nisan 2006, 19:45 - İp: 81.***.**8.46
orko76
orko76 (üye)
Kahramanmaraş / Amatör

işte olay budur yorgan gitti kavga bitti demiş atalar sayın fdiker biz kimsenin sanat anlayışına yada yaşam biçimine bişey demiyoruz sadece istediğimiz bu işte nü kategorisi isteyen baksın kardeşim bana ters geliyor yada bi başkasının hoşuna gidiyordur herşeyin yeri belli olursa kimse incinmez bence ilgi için teşekkürler.Birde sayın fdiker kaç gündür uğraşıyorum siteye foto ekleyemedim photoshop ilede kestim biraz ama yine olmadı aceba sitede bi sorun varmı

 

Tarih: 6 Nisan 2006, 21:40 - İp: 85.***.**4.57
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Fikret bey göstermiş olduğunuz bu duyarlılık için çok teşekkür ederim..

 

Tarih: 8 Nisan 2006, 11:20 - İp: 81.***.**6.84
sunsurfer
sunsurfer (üye)
Yurtdışı / Meraklı

Iste sonunda oldu! ondukcada iyi calisiyor, yani yorum alan nü fotograflar ön sayfada görünmüyor. böylece konuya hassas pek cok arkadasin kaygilarida giderilmis oldu. bende fikret beye bu acik görüslü tavri icin tesekkür ediyorum. ayrica bu forumu acan lazut61 beyi de kutluyorum. dostca selamlarimla

 

Tarih: 8 Nisan 2006, 12:28 - İp: 84.***.**3.83
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

sunsurfer..Demekki birilerine hakaret etmeden de bazı işler başarılabiliniyormuş..Bunu şahsınız için demiyorum ama ilgili tartışmalardaki bazı arkadaşlar için söylüyorum..Birilerini yobazlıkla, gericilikle suçlamak kolay..Ama maalesef o bazıları çağdaşlıklarını göstermede oldukça cimri davranıyorlar.Lütfetip çağdaşlılarının gereği olan hoşgörüyü ancak kendilerinden yana bekliyorlar...Çok garip..

Sunsurfer ben de gösterdiğimiz duyarlılığa gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ediyorum..Umarım bu hoşgörü ve anlayış fikirlerimizin her karşı karşıya geldiği noktalarda yine devam eder.
Saygı ve selamlarımla..

 

Tarih: 8 Nisan 2006, 12:57 - İp: 81.***.**6.84
eastwood
eastwood (üye)
İzmir / Amatör

ve sonunda oldu
bende bu konuda destek veren vermeyen tüm dostlara teşekkür ediyorum
önemli olan kalp kırmamak
saygılar sunuyorum

 

Tarih: 10 Nisan 2006, 13:56 - İp: 212.***.**7.139
a.haydar
a.haydar (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

barış cubuklarını tüttürme zamanı geldi

 

Tarih: 10 Nisan 2006, 20:22 - İp: 88.***.**1.179