bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Kilitli Topic

Sn. Fdiker;

Daha önce de belirttiğim gibi mesaj servisim hala çalışmadığından yeni konu açmak zorunda kaldım. (Böylece bu problemimi de tekrar hatırlatmış oldum. Bir taşla iki kuş.) Kişisel görüşüm olarak "Biraz da fotoğraflara yorum yazalım" topicini kilitlemenizi doğru bulmuyorum. Ben kendi açımdan konuyu kapamış tüm yazdıklarımı da silmiştim zaten. Kullanacağım en kaba üslup ta son yazdığım mesajdaki kadar olur. Daha öteye geçmez. Burada yazan herkes (sizin de bu kanaatte olduğunuzu düşünüyorum) belli bir kültür seviyesine ve olgunluğa sahip insanlar. Sadece Ozan'la daha önce kimsenin bir teşvik-i mesaisi olmamıştı, ama ben onun da yazışma adabını bilen birisi olduğu kanaatine vardım. En fazla bana haşere der, Centurion'a negatif 0 der. Tamam bunlar da güzel ifadeler değil ama bu kadarına da tolerans göstermeniz lazım diye düşünüyorum. Arada bir hafif dozda stress yüklemenin de vücuda yararlı olduğu söyleniyor. Şimdi bu topici kilitlediğiniz noktaya kadar olan kısmı herkes okuyabiliyor ama kimse birşey yazamıyor. Topici tamamen silseniz ona bir itirazım olmaz. Ama bu şekilde kilitlenince "İbret-i Alem Anıtı" gibi duruyor orada. Çok demokratik gelmiyor bana. Dediğim gibi ben zaten kendi açımdan kapatmıştım konuyu. Başka birşey yazmayacağım. Ama belki diğer arkadaşların söylemek isteyeceği son bir şeyler olabilir. Ben kilidi açmanızı veya topici tamamen kaldırmanızı rica ediyorum.

Tarih: 8 Temmuz 2005, 15:16 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

sevgili bitpire, negatif diye bana diil sevgili dadanagasta hitap ediyor o velet. aklı sıra hakaret edecek. tamam çocuklar da tatil yapsın dinlensin, ama yaz tatili diye kalkıp da büyüklerin sitelerine girip şabalaklıklar da yapmasınlar yani. adam gibi, muhabbet edeceklerse buyursun gelsinler, onlara da bir şeyler öğretelim ama hıyarlık yapacaklarsa da gitsin kendi yaşıtlarıyla oynaşsınlar.

 

Tarih: 8 Temmuz 2005, 15:58 - İp: yok
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili centurion;

Benim topice de kilit vurduracaksın şimdi.
"Kilitli topic" topici de kilitli topic olacak.

#bitpire' tarafından 08.07.2005 17:28:19 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 8 Temmuz 2005, 17:24 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

centurion, dogru soyluyor bitpire..
valla bitpire ben kendi adima yazacak birseyim kalmadi, tukendim... ama haklisin, ya tamamen silinmeliydi ya da kilitlenmemeliydi.. gercekten de ibret-i alem gibi duruyor..

bu arada centurion hakli; ben negatif'dim.. centurion sen de "0" sin ama ne haber?.. (aslinda benim ki daha kotu..)
..

bitpire neden yazdiklarini sildin ki? bence soyleyen zaten soyledi; yazi silinince hic soylenmemis gibi olmuyor.. sadece sonradan okuyacaklar icin merak konusu olarak kaliyor..
bir konuda da silinmisti soylenenler; acaba neler soylediler birbirlerine diye meraktan olmustum..
neyse bir yerde fdiker'e tesekkur etmeliyiz; cunku, artik hergun "acaba ozan simdi de ne dedi" diye bakmamiz gerekmeyecek..
.. simdi burada hakkinda konustugumuzu gorunce ozan bu konuya da gelebilir..
..
aman bu konuyu da kapatalim burada lutfen..

 

Tarih: 8 Temmuz 2005, 23:19 - İp: yok
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Son yazımda belirttim niye sildiğimi Dadanagast. Boşver en iyisi kapatmak bu konuyu.

 

Tarih: 11 Temmuz 2005, 11:42 - İp: yok
  • 1