paperman
paperman (üye)
Yurtdışı / Amatör

Kayan Üst Bantı ( Geri ) İstiyorum

Kayan ve 10 fotoğraftan oluşan üst banttan niye vazgeçildi bilmiyorum ama en azından 3 gün boyunca değişik fotoğraflar görüyorduk .

Üst bant fotoğraflarının sadece 2 gün süre ile duracaksa 5 tane olmasına ve sabit durmasına itirazım yok .

Ama bazılarının 2 , bazılarının 3 , bazılarının 4 (yoksa 5 mi oldu ) gün durması hem sıkıcı ( kaldı ki bir tanesi kendi üst bant seçimlerimden ) oluyor , hem de yönetimin - kusura bakmasınlar ama - bu konudaki ilgisizliğini/lakaytlığını gösteriyor . 1-2 defa olsa neyse ama hemen hemen 5'li sabit üst banta dönüldüğünden beri problem aynı .

Eğer her 2 günde bir bu 5 fotoğrafı değiştirmek bazen mümkün olabilemiyorsa ( seyahatler,diğer işler,vs ) , o zaman eski 10'lu kayan banta dönmekte yarar var . .

Tarih: 28 Mart 2010, 19:54 - İp: 96.***.**4.180
sultann
sultann (üye)
İstanbul / Amatör

Katılıyorum. 5 günden fazla oldu. Aynı fotoğrafları görmekten gerçekten sıkıldık.

Bugün yeni bir fotoğraf ancak eklendi sanırım.

 

Tarih: 29 Mart 2010, 00:34 - İp: 78.***.**9.190
coffie
coffie (Objektif)
Antalya / Meraklı

Kayan üst bandı ben de geri istiyorum.

 

Tarih: 29 Mart 2010, 00:51 - İp: 95.***.**6.75
abal
abal (üye)
İstanbul / Amatör

Gerçekten sıkıcı bir hal aldı, Paperman size katılıyorum ,destekliyorum,
selamlar....

 

Tarih: 29 Mart 2010, 09:42 - İp: 62.***.**8.122
fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Haklısınız arkadaşlar...

Sitenin işleyişiyle ilgili yardımcı olan 4-5 arkadaşımız vardı. Çeşitli sebeplerle hemen-hemen hepsi ara vermek durumunda kaldılar.

Bende, daha önce bir kaç başlıkta bahsettiğim gibi uzunca bir süredir netfotografın yanına sanal bir mağaza açmaya çalışıyorum. Firmalardı, bankalardı derken bazen üstbant günlerini ıskalıyorum. Geçtiğimiz 15-20 günüde çok yoğun ve darmadağınık geçirdim. Memlekette sıfırdan bir şeyler yapmak gerçekten çok zormuş...

Üstbanta gelecek olursak, eskiden olduğu gibi problemli bir bölge. Dini olmasın, siyasi olmasın, açıklaması kavga çıkartmasın, katılımcı bi arkadaşımızın fotoğrafı olsun, en az bir hafta-on gün önce çıkmış birinin fotoğrafı olsun, hdr'si az olsun, olabildiğince farklı kategorilerden olsun,... dediğimizde gerçekten oraya fotoğraf seçmek işkenceye dönüşüyor. Vasatın üstü fotoğrafları havuza atıp rast-gele döndürmek en kolayı ama bu seferde heyecan kalmıyor. Ben ne yapıp-edip mevcut sisteme devam etmek istiyorum. Hattaaaa hemen cep telefonumun hatırlatmasına 3 gün için hatırlatma ekliyorum...

"Ara-sıra bende seçebilirim" diyebilecek arkadaşlar bana yazarsa çok memnun olurum...

Saygı ve sevgilerimle

 

Tarih: 29 Mart 2010, 13:52 - İp: 188.***.**0.132
  • 1