obafoto
obafoto (üye)
İstanbul / Firma

İlanlar

Sayın site sahipleri ve yöneticileri ;

3 gün öncesinde vermiş olduğum ilanlar ayınlanmadı sebebini öğrene bilirmiyim. ayrıca daha önceki ilanlarımda silinmiş ?????

Tarih: 21 Mart 2008, 09:38 - İp: 85.***.**0.238
fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Kontrol paneline girin > İlanlarım bölümünden adres düzenleme sekmesini tıklayın > En üstte kırmızı ile yazıyor. Aynı yazı ilk adres bilgileri eklenirkende çıkıyor.

 

Tarih: 21 Mart 2008, 10:58 - İp: 88.***.**6.94
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Selamlar.. Hayırlı işler.. Seri ilan bölümünün, belli bir ilan sayısından sonra ücretli olması, gayet makul karşılamamız gereken bir durum..

uzun zaman önce, Atakan arkadaşımız, sitede aktif olan arkadaşlarla birlikte, gönüllü olarak ücretli üye olabileceklerini yazmıştı. Durumu içime sindiremediğimi açıkça yazmıştım.. Ben ticari bir işletmeyi temsil eder durumda olduğum halde, sadece amatörce zevk ve hobi için bu sitede aktif olan arkadaşın ücret vermesini doğru bulmuyorum.. Ücretli üye olacaksa eğer, seri ilan bölümü gibi ticari sayfaları kullanan kimse olmalı..

Amatör arkadaşlarında, seri ilan bölümüne ihtiyacı oluyor. Bu durumu telafi için, belli bir ilan sayısından az kullanım ücretsiz olarak yayınlanıyor..

Bu uygulama için teşekkürlerimi belirtiyorum..

 

Tarih: 22 Mart 2008, 10:14 - İp: 85.***.**0.232
  • 1