aysell
aysell (üye)
Giresun / Meraklı

Fotosu Olmadan Yorum Yapanlar

bu siteye ilk üye oldugum zaman 1 kişiden kötü yorumlar almıştım.(nurece)
koydugum beyaz bir kediydi.yok iğrenç yok insan onu yıkar yok önünde ekmekler var yazık millet aç ekmek bulamıyor bilmem ne ben kendimi fotografçımı sanıyormuşum abuk subuk yorumlar yapmıştı.
öyle deyince bende arkadaşı fotografcı sandım
.kendisini baya baya biri sandım bende baktım fotolarına 2tane benden daha kötü fotosu var.her fotoma kötü yorum yapmaya basladı sildim bende o fotolarımı.
ama pes etmedim hergün yükleedim yeni fotolar.ama o kişi bana hala kötü yorum yapıyor ara sıra
ve profiline baktıgımda profil oluşturmamış diyor.yani o kötü 2 fotosunu silmiş hiç fotosu yok ve herkese abuk subuk yorumlar yapmaya devam ediyor..bikac kişide daha moral bozucu yorumlarını okudum.
bende profili bile olmayan bir kişinin yorum yapma hakkı olmamalı.önceden 2 fotosu onaydan gecçmiş ama sildi bakabilrisiniz o kişinin sayfası bombom nurece... bu olay benim hoşuma gitmedi.bana yorum yapacak kişinin fotoları olmalı diye düşünüyorum.bilmem yanılıyor muyum?


tanıtım forumu acmadım efendim.2fotosu vardı sildi hala yorum yapıyor herkese.. daha gecengün acemi bir kişinin ilk fotosuna baya bişey yazdı ben ona sinirlendim.ben pes etmedim ama ama o yeni üyemizin hevesini kırarsa yazık değilmi.. suan fosou yok ama hala yorum yapabiliyor değinmek istediğim konu bu ben sildim fotolarımı ama sadece BONCUK ve ilk fotom ürkek bakışlar da var yorumu

#aysell' tarafından 10.01.2008 11:59:13 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 9 Ocak 2008, 12:36 - İp: 88.***.**4.110
cap
cap (üye)
Amasya / Stüdyo Fotoğrafçısı

evet aysell hatırlıyorum o günü kedili fotografı

 

Tarih: 11 Nisan 2008, 13:46 - İp: 88.***.**6.74
sansabosa
sansabosa (Dedektif)
Ankara / Özel Gün Fotoğrafçısı

bende çok şaşırdım yorumlarını okuyunca o kim ki böyle eleştiriler yapabiliyo ben amatörüm o kadar fotoğrafım var ve teknik açıdan eleştiremiyorum çünkü bilgim yeterli değil sadece tebriklermi dile getiriyorum neyse artık gözükmüyo heralde buralarda

 

Tarih: 11 Nisan 2008, 14:55 - İp: 78.***.**5.109
foto berk
foto berk (üye)
Manisa / Stüdyo Fotoğrafçısı

bence hiç kafanıza takmadan hayal gücünüzü kullanarak çekim yapsanız...daha iyi olmazmı .????
bakın SEDA SAYAN ne güzel demiyormu ELAMEM NE DERSE DESSİN....,
HADE HADE HADE................................HADEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...

 

Tarih: 12 Nisan 2008, 01:36 - İp: 88.***.**7.231
foto berk
foto berk (üye)
Manisa / Stüdyo Fotoğrafçısı

ASLINDA BİR ÖNCE YAZIMDA İŞİN ŞAKASINDA İDİM AMA .. MERAKLI VE AMATÖRLERİ BEN ÇOK İYİ ANLIYOR VE ÇOK SEVİYORUM İNANIN...
AYRICA AMATÖRLER VE MERAKLI ARKADAŞLARIN KALPLERİNİ KIRAN MESLEKTAŞLARIMIDA KINIYORUM.....ASLINDA TAMAMİYLE İŞİMİZ, YANİ MESLEĞİMİZ TAM BİR MERAK İŞİDİR FOTOĞRAFÇILIK ... MERAKLI OLMAYAN BU İŞİM MESLEK EDİNEMEMİŞTİR....İSTİSNALAR İSE GERÇEKLERİ ASLA AMA ASLA DEĞİŞTİREMEZ...!!!!!!!
BERK FOTOĞRAFÇILIK.....................

 

Tarih: 12 Nisan 2008, 01:41 - İp: 88.***.**7.231