seckint
seckint (üye)
Ankara / Meraklı

Fotoğraflara Neden Yorum Yazılmıyor

bir fotoğrafçıyı en çok mutlu eden fotoğrafları ile ilgili yorum yapılmasıdır. bu sayede bilgi kazanılır ve iyiye ulaşılır fakat burada bu yok. herkesi kınıyorum. belki benim de fotoğraflarım hiç de iyi olmayabilir ama en azından yorum bekliyorum kendimi yontabilmek için.
gönderilen fotoğraflara çok sert eleştiriler yapıyorum belki ama kusura bakmasınlar çünkü onlar da gönderirken biraz estetik kaygısı taşımalılar.
yaptığım sert yorumların hepsini hatta daha fazlasını hakettiklerini düşünüyorum...

saygılar sunuyorum...

Tarih: 26 Ocak 2005, 15:38 - İp: yok
fotocek
fotocek (üye)
Osmaniye / Stüdyo Fotoğrafçısı

f sevgili seçkin fotoğrafa yorum yapmak elbette güzeldir ama hangi fotoğrafa ? okadar çok fotograf var ki .. her şey bir birine girmiş.
oysa fotoğraflar aylık olarak değerlendirilse sıralansa yorum almayan
beğenilmeyen fotoğraflar elense geriye kalanlar sınırlandırılmış arşiv bölümüne aktarılsa,güncelliğini yitiren eleştiri almaz olan fotoğraflar belli bir süre ordan kaldırılsa sanırım iyi olur. kim neye yorum yapacağını görrür. hende orası aile albümü haline gelmez.

saygılarımla

 

Tarih: 26 Ocak 2005, 21:24 - İp: yok
banvit82
banvit82 (üye)
Aydın / Amatör

merhaba seçkint bu soruna dün cevap yazmıştım sanırım serbest kürsüde.Bugünde önce galeriye uğradım çok beğendiğim bir fotoğrafa yorum yazdım eh bukadar olur seçkint nasılda denk geldi şaştım okursun. Kolay gelsin.

 

Tarih: 28 Ocak 2005, 16:14 - İp: yok
makromikro
makromikro (üye)
Bursa / Amatör

fotocek'in Görüşlerine katılıyorum bu bölümün böyle aile albümü haline gelmemesi için kesinlikle bi değerlendirmeye alınması lazım. Fotografçının kendini yontması konusunda haklısın ama fotografların estetik kaygısı taşıması için denetim şart.

 

Tarih: 4 Şubat 2005, 16:43 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili makromikro,

Şu cümleni açıklar mısın? :" fotografların estetik kaygısı taşıması için denetim şart."

 

Tarih: 7 Şubat 2005, 02:15 - İp: yok
meraklisi
meraklisi (üye)
İstanbul / Meraklı

Sorunun cevabını kendinde aramalısın beğendiğim her fotoğrafa yorum yazıyorum, siteye her eklenen fotoğrafa kimse yorum yazmaz diye düşünüyorum. Her gün en az 1 saat sitedeyim.

Diğer taraftan düşün, kendi rsimlerin neden yorum almamış, yorum alan resimlede olan fazlalık ne? Ehh sorunun cevabını bulduğunda seninde resimlerin bolca yorum alacaktır.

Bir de ben kare kime ait diye genellikle bakmam, beğendiğim her kare ye de hiç çekinmeden yorum yazarım..

Işığın bol olsun...

(Bu arada benim sitede şimdilik resmim yok...)

 

Tarih: 6 Mart 2005, 01:20 - İp: yok
meraklisi
meraklisi (üye)
İstanbul / Meraklı

Bir de sayın Seçkin Tuncer, sizden bir konuda bilgi almak istemiştim, nedense Gün Ve Deniz... isimli çalışmanıza tek yorum yapan ben olduğum halde resmi nasıl çektiğinizle ilgili bir açıklamada bulunmadınız... Yinede teşekürler, ben bunun üzerine sizin birkaç fotonuzda da yorumda bulundum ama tek bir tşk bile yok...


Işığınız bol olsun...

Sevgilerle...

 

Tarih: 6 Mart 2005, 01:32 - İp: yok
meraklisi
meraklisi (üye)
İstanbul / Meraklı

Yine cevaplamayacağınız düşünüyorum ama sormak istiyorum... Peki siz niye bir soruyu ayı gün içerisinde forumda üç farklı yerde açma ihtiyacı duyuyorsunuz?

1. Serbest kürsü
2. Amatör fotoğrafçılar
3. Öneri ve görüşleriniz

Cevaplarsanız sevinirim... Şimdiden tşk

 

Tarih: 7 Mart 2005, 00:49 - İp: yok
  • 1