pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Dijital Fotoğrafçılıkla Kitabı

dijital fotoğrafçılıkla ilgili çok iyi bir kitap almak istiyorum.Ama uyduruk birşey olmayacak.Gevur kitapları gibi kaliteli cilt, baskı sahibi içeriği iyi bir kitap.Tabi bulması zor gibi görünüyor ama Türkçe olsun.

Tarih: 4 Temmuz 2005, 18:45 - İp: yok
saltiks
saltiks (üye)
Denizli / Meraklı

bo konuda bilgim yok ama gevur kitapları kadar iyi kitapları bizle de yapıyoruz. unutmaki tarihteki ilk yazılı kitabeyide atalarımız yazmıştı. atatürk benitürk hekimlerine emanet edin demiştiya kitaplarıda türk kitapcılarına emanet edin.

 

Tarih: 13 Temmuz 2005, 12:06 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Atatürk Türk hekimlerine emanet edildi ve maalesef öldü.

 

Tarih: 13 Temmuz 2005, 18:27 - İp: yok
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

 

Tarih: 14 Temmuz 2005, 11:01 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

üstelik onun öyle dediği de bir muamma. hiç bir yerde kaydı ve kanıtı yok. bilgi kaynağı popüler kültür olanların, sanatçı olabilmesi biraz zor...

 

Tarih: 15 Temmuz 2005, 14:30 - İp: yok
ohara
ohara (üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

piyasada gerçekten kaliteli türkçe bir kitap yok. eften püften yazılmış sıradan kitaplar...

 

Tarih: 16 Temmuz 2005, 03:12 - İp: yok
basri
basri (üye)
Bursa / Meraklı

Merhaba.Fotografcılıkla (dijital olarak aramana gerek yok)ilgili birçok kitap ve makale bulabirsin.Bunlara kitapcılarda,kitap tanıtan va pazarlayan sitelerde,fotograf sitelerinde,fotograf dernekleri sitelerinde,fotograf dergilerinde,fotograf makalelerinde(makale kaynak bölümünden)Herhangi bir fotograf kitabının kaynakca bölümünden ulaşa bilirsin.
Dijital fotografcılıkla ilgili kitapcıların bilgisayar bölümündeki kitapların içinde tutugu amatörler için dijital fotografcılık kitabından edinebilirsin.
Fotograf fotograftır.Çekilmiş fotograf basıldıktan sonra analog fotograf dijital fotograf diye ayrılmaz.Her ikisindede görüntüyü dondurmak için ışık ilişkisi aynıdır.
Burdan yola çıkarak bizim dijital fotograf kitabı degil fotograf teknigi ve kültürü kitabı almamız gerek.
Dijital makinelerin kulanım kılavuzları makinamızın yetenekleri ve nasıl kulanmamız gerektiğini bize anlatır.Bizim tek yapmamız gereken eğer ingilizcemiz yok ise (yasa geregi ürnlerde Türkce kılavuz olmak zorundadır.Türkce kılavuzsuz ürünlere şüphe ile yaklaşmak gerek)ürününün yanına Türkçe kılavuz koymayan üreticinin satıgı ürünü almamaktır.İşinizi daha iyi yapmanızı saglayacak dijital ekipmanlara reklam fotografcılıgı ile ilgili ürünler satan sitelerden ulaşabilirsiniz. saygılarımla.
Basri ESEN

 

Tarih: 14 Ağustos 2005, 21:53 - İp: yok
huzun_seli
huzun_seli (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar daha once soylemiştim sanırım ben bir kıtapcıyım. Ve son donemde çıkan yaklaşık 600 sayfalık(kocaman) bir kıtap var alfa yayınalrının digital fotoğrafcılık adı altında. ben zaman zaman ınceliyorum çokça bilindik şeyler olmasına rağmen oldukça faydalı olucağınıda soyleyebilirim

 

Tarih: 14 Ağustos 2005, 23:02 - İp: yok
  • 1