ace
ace (üye)
Adıyaman / Amatör

Bu Site Başka Site..

öncelikle böylesine hoş bir site yapıldığı için emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum.. bu sitenin bazı yönlerini ne kadar da eleştirsek hakkını vermek gerekir.. fotoğraf konusunda bana yada bize sağladığı yararları saymakla bitiremeyiz heralde.. çok şey öğrendim bu sitede.. fotoğraf nasıl çekilir sorusunun cevabından tutunda.. insan ilişkilerine kadar.. neyse.. yine eleştirilere geçelim.. şu konuda bir sıkıntım daha doğrusu sıkıntımız var.. bilmiyorum neden ötürü kaynaklanıyo ama sitede bölümde bölüme geçerken herseferinde şifre sorulmasından bıktım diyebilirim.. siteyi her ziyaret edişimde onlarca kez aynı şifreyi girmek garip ve ilginç geliyo bana.. buna bir çare..

Tarih: 10 Kasım 2005, 20:32 - İp: yok
realsanto
realsanto (üye)
Bursa / Amatör

sevgili ace..'hatırla' ya tıklıyorsun değil mi??

(ya seni biryerlerden tanıyorum ama bir türlü çıkaramadım )

 

Tarih: 10 Kasım 2005, 21:46 - İp: yok
ace
ace (üye)
Adıyaman / Amatör

olabilir... mümkündür..

 

Tarih: 11 Kasım 2005, 00:25 - İp: yok
ace
ace (üye)
Adıyaman / Amatör

hatırlaya tıklayamıyorum çünkü kullandığım pc sadece bana ait seğil.. ortak bir pc..

 

Tarih: 11 Kasım 2005, 00:27 - İp: yok
kcbilir
kcbilir (üye)
İçel / Meraklı

Bunun sebebi kullandığın bilgisayarın cookie (çerez) ayarlarından kaynaklanıyor. Site sahibinin yapabileceği birşey yok...

 

Tarih: 11 Kasım 2005, 01:48 - İp: yok
ace
ace (üye)
Adıyaman / Amatör

teşekkürler..

 

Tarih: 11 Kasım 2005, 02:05 - İp: yok
fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Merhaba,

Açtığınız şikayet konularına cevap yazmadım ama buna yazayım bari...

Site anabölüm forum ve galeri olarak üç parça ve subdomain denilen şekilde ayrılmış durumda (forum.netfotograf.com, galeri.netfotograf.com gibi) siz aynı sitede dolaştığınızı düşünüyorsunuz ancak browseriniz üç farklı sitede dolaşıyor dolayısıyla her birinde ayrı ayrı oturum açmak gerekiyor. Hatırlaya tıkla çıkarken "çıkış yap" tan çık.

neden diyeceksiniz, serveri yöneten arkadaş trafiğin çok yüksek olduğunu sitenin bu şekilde parçalanmasının iis'i rahatlatacağını söyledi bende yaptım ne kadar doğru bilmiyorum onun yalancısıyımtek bildiğim trafiğin yüksek olduğu (reklam şart)

Keşke her kes aynı şeyden hoşlansa, iç çatışmalar olmasa, Üniversite öğrecilerimiz sadece okusa yök'ü suçlamasa, vekillerimiz meclis salonlarında çıkar kavgası yapmasada memlekete faydaları olsa, keşke her kes siyah-beyaz fotoğraftan hoşlansada galeride sadece siyah-beyaz kategorisi olsa, ama keşkelerle olmuyor galiba... Buda diğer konulara birazda politik cevaptı

#fdiker' tarafyndan 11.11.2005 02:32:43 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 11 Kasım 2005, 02:25 - İp: yok
ace
ace (üye)
Adıyaman / Amatör

ilgi ve alakanıza teşekkürler.. bol trafikli günler.. kolay gelsin..

 

Tarih: 11 Kasım 2005, 23:58 - İp: yok
  • 1