ucmorlale
ucmorlale (üye)
İstanbul / Amatör

Bilgilendirme Maili

fotoğrafımıza yorum yazıldığında gelen bilgilendirme mailini; yaptığımız bir yoruma cevap geldiğinde de haber verecek duruma getirmek;

- hem mesaj servisinin yükünü hafifletir...
- hem de yoruma cevap vereni mesaj ile bilgilendirme sıkıntısından da kurtarmaz miydi?
- bir de düzenli takibi elbette...

Tarih: 9 Ağustos 2006, 14:22 - İp: 85.***.**7.12
aattaa
aattaa (üye)
Ankara / Amatör

aslında benim de biraz düşündüğüm bir konu oldu bu...mesajım var mı, cevap gelmiş mi diye düzenli aralıklarla mesaj servisine bakmaktayım...geldiğinde oradaki ikon görsel bir uyarı yapsa ne güzel olur...ben galeride dolaşırken bir yorum aldığımı kendi içimizde bir yerde öğrenmeyi gerçekten tercih ederim....

 

Tarih: 9 Ağustos 2006, 14:29 - İp: 85.***.**3.52
ricoz
ricoz (üye)
İzmir / Amatör

Selamlar,
Evet, bazı arkadaşlarımız yapılan yorumlara yine fotografın altından cevap vermeyi seçiyorlar. Elbette bunda bir sakınca yok. Fakat yorumu yapan kişi, bir daha o fotografa yapılan yorumlara bakmaz ise fotograf sahibinin cevabını öğrenemiyor.
Bu sebeple ben, gelen her yoruma özelden tek tek cevap vermeye çalışıyorum. Bazen çok fazla zamanımı alıyor.
Teşekkür ederim.
Saygılar...

 

Tarih: 9 Ağustos 2006, 16:56 - İp: 85.***.**0.218
fdemirhan
fdemirhan (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili Rıfat,
oradada ayrı bir sorun oluyor. Yorumların bazılarıları teknik soru şeklinde, çekim tekniği, ışık, iso değeri vs. fotograf altında yanıt vermek en doğrusu olabiliyor bazen. Aynı soruyu merak edenler açısından.
Bazı sitelerde epey pratik yöntemler var.

 

Tarih: 10 Ağustos 2006, 02:56 - İp: 85.***.**6.8
ricoz
ricoz (üye)
İzmir / Amatör

Selamlar,
Fatih Bey, çok doğru söylüyorsunuz. İzleyici fotograf sahibine bir soru soruyor ve o sorunun cevabı fotografı izleyecek diğer kişilerinde ufkunu açacak mahiyette oluyor, işte o zaman fotografın altına cevabını yazıyor fotograf sahibi. Bunda yanlış bir şey yok. Fakat sorun bundan sonra başlıyor. İzleyici sorduğu soruya cevap gelip gelmediğini bilemiyor. Açıp tekrar o fotografa baktığında öğrenebiliyor sadece.
Mesela aynı sorun bence forumlarda da var. Katıldığımız forumlara bir cevap yazıldığında bilgilendirme mesajı gelmeli. Mesela ben bu kelimeleri yazdıktan sonra size bir bilgi mesajı gelse, sizde kısa zamanda cevap verebilirsiniz.
Teşekkür ederim, saygılar...

 

Tarih: 10 Ağustos 2006, 12:36 - İp: 85.***.**0.218
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

http://forum.netfotograf.com/dia_film.asp?msg_id=12118


sayfasındada karışık durumu görebiliriz.. ben cevap yazdım.. ilave soru geldi.. ona cevabı başka arkadaş verdi.. o cevap veren arkadaşa sorulmuş ilave soruyu ben cevapladım..

 

Tarih: 4 Eylül 2006, 09:28 - İp: 85.***.**4.246
elvina
elvina (üye)
Yurtdışı / Özel Gün Fotoğrafçısı

Aynen katiliyorum, arti bu sitede ulasabilecegim modetörler varmi yokmu? yasadigim bir aksilikten dolayi site yöneticisine pm atiyorum cevap bile gelmiyor bu ve buna benzer sorunlarimizi dile getirdigimizde biz bize sanki konusuyor tartisiyoruz ..
Sorunlarimiza care aradigimizda bu sorunlari bize cevaplayacak kisileride göremedigim icin sanki site basibos gibime geldi biraz...

 

Tarih: 20 Ekim 2006, 19:34 - İp: 80.***.**9.105
  • 1