murgur
murgur (üye)
İstanbul / Amatör

Basligi Takip Etmek

Bir başlığa cevap gönderirken, o başlığı takip etme opsiyonu konursa çok iyi olur. böylece o konuyla ilgili başka bir yorum veya soru gelirse, bizim de haberimiz olur. bu opsiyonu seçen kişilere, yeni mesaj geldiğinde e-mail yoluyla haber verilir. ne dersiniz?

Tarih: 9 Mayıs 2006, 00:52 - İp: 85.***.**9.241
ocaklilar
ocaklilar (üye)
İstanbul / Amatör

Forumlardaki bir başlığa mesaj yazıldığında, daha önce o başlığa mesaj yazmış tüm katılımcalara bir mail gönderilir. Bu uygulama bir tek bu forumda yok. Forum başlığına yazılan cevaplar için uyarı sadece o başlığı açana gönderiliyor ki, bence diğer katılımcılara da gönderilmesi gerekir. Bir başlığa cevap yazıyorsunuz, o cavp karşısında başka bir soru sorulmuşsa haberiniz olmuyor. Ayrıca, herhangi bir başlığa hiç katılmış olmasanız da o başlığı takip edebilme imkanı da verilmeli.

 

Tarih: 9 Mayıs 2006, 10:51 - İp: 85.***.**5.234
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

üzgünüm ama bu sitenin teknik kabiliyeti çok düşük. Bence de biraz el atılmalı. Hani reklm almıyor desek bence yeteri kadar reklam alıyor. Google adsense den de extra kazanç sağlanıyor. Fakat site tsarımı vs gibi değişiklikler olursa reklamveren ve yeni katılımcılar için bir albenisi olacaktır. Hem forum hemde galeri vaktimzi cok alıyor.

 

Tarih: 9 Mayıs 2006, 12:42 - İp: 88.***.**6.62
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

ha birde sayfalar arasında gezerken sayfalar neden sünüyor arkadaşlar. BU yuzden sayfanın açılmsını bekleme surem iki katına cıkıyor.

 

Tarih: 9 Mayıs 2006, 14:54 - İp: 88.***.**6.62
fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Buna benzer açılan bir konuda aşağıdaki cevabı vermiştim

"Cokie desteğiniz açıksa katgorilere girdiğinizde konuların başındaki

şeklindeki icon duruma göre farklı renklerde (okunmamış mesajda gri, okunmuş mesaj turuncu, okunmuş ve yeni cevap yazılmışsa yeşil) görütüleniyor."

Bu yeterli değil mi?

 

Tarih: 9 Mayıs 2006, 16:40 - İp: 81.***.**8.46
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

sn fdiker..

o yeşil ikon her bilgisayrda gözükecekmi peki. Yoksa sabit pc kullananlar icin mi gecerli. YAda maile gelmesi gercekten cok mu zor.

 

Tarih: 9 Mayıs 2006, 16:45 - İp: 88.***.**3.192
fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

o hep vardı, belki sayfaların altında açıklama yapılmaması hataydı bu güne kadar. Mail göndermek çok zor değil ama, çok mail göndermek sorun olabilir.

 

Tarih: 9 Mayıs 2006, 17:58 - İp: 81.***.**8.46
murgur
murgur (üye)
İstanbul / Amatör

Bu yeterli değil Fikret bey. Biz aynı gün 7-8 tane konuya cevap vermiş olabiliriz. bunlar farklı kategorilerde olabilir. her kategoriye ayrı ayrı bakıp araştırmamız lazım. bu çok zor oluyor. rakip sitelerde bu bahsettiğimiz sistem uygulanıyor, çok da güzel işliyor. gonderilen mesajlara herhangi bir resim vb. eklemezseniz, sunucuya hiçbir yük getirmeyecektir. bu söylediğimiz sorun çözülürse, siteden alınan keyif kesinlikle artacaktır.

 

Tarih: 9 Mayıs 2006, 19:58 - İp: 85.***.**5.52
baykaran
baykaran (üye)
İstanbul / Meraklı

sayın murgur..bu isteğinize kesinlikle katılıyorum...
--bir konuya cevap yazınca devamını takip edemiyorum..
--yazdığım konuyu ertesi gün unutuyorum..
--sadece açtığım konuya cevap yazılınca haberim oluyor..
--site için en lüzumlu gördüğüm isteğim bu..

önerim:

--mail yoluyla haber vermek zor oluyor ise, benim düşüncem;

--başlıkların soluna "TAKİP ET" cinsinden bir onay kutusu konulması işleri daha kolaylaştırmazmı?... [>:D

 

Tarih: 9 Mayıs 2006, 22:20 - İp: 85.***.**9.105
murgur
murgur (üye)
İstanbul / Amatör

Birşey daha eklemek isterim: halen kullanılan renkli (kırmızı, yeşil)sistemin çalışması için başlıklara tek tek girmeniz gerekiyor. örneğin dslr satınalma kategorisini açtınız. beğendiğiniz 5 başlığı açmak istediniz. bu başlıkları farenin sağ tuşuna tıklayıp ayrı pencerelerde açarsanız, renkli sistem çalışmıyor. ancak bir başlığa tıklayacaksınız, okuduktan sonra geri dönüp diğer başlıklara teker teker gireceksiniz. her başlığın kağnı hızında açıldığı düşünülürse 5 başlığı 1 saatte ancak okursunuz herhalde.
kaldı ki, düzgün çalışsa bile çok yetersiz bir sistem. ben önerdiğimiz sistemin gayet kolaylıkla uygulanabileceğini düşünüyorum. zaten ciddi bir zorluğu olsaydı herkes uyguluyor olmazdı.

 

Tarih: 10 Mayıs 2006, 11:32 - İp: 85.***.**1.47
baykaran
baykaran (üye)
İstanbul / Meraklı

herkes her başlığa yorum yazmıyor..bende öyle..yorumladığım başlıkların takibini kolayca yapmak isterim doğrusu..daha iyi fikirler gelecektir arkadaşlardan... [>:D

 

Tarih: 10 Mayıs 2006, 14:22 - İp: 85.***.**9.48
  • 1