yalcinabi
yalcinabi (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

Yeni Geniş Açı: Samyang 20mm F1. 8 Ed As Umc

Samyang 20mm F1.8 ED AS UMC

Samyang 20mm F1.8 ED AS UMC, full frame sensör boyutlu DSLR kameralar için ürettiği geniş açı, manuel netlemeli objektifini duyurdu. Özellikle aynasız kameralar için ışığı en iyi performansla aktarmak için tasarlandığı belirtilen Samyang 20mm F1.8 ED AS UMC'ni ilk örnek görrselleri de yayınlandı.

Full frame fotoğraf makineleri için tasarlanan Samyang 20mm F1.8 ED AS UMC mükemmel bir diyafram açıklığına sahip. F1.8 diyafram ile kısıtlı aydınlatma koşulları altında bile yüksek deklanşör hızı yakalamanızı sağlar.

24 mm geniş açı ile 16mm ultra geniş açı arasındaki boşluğu doldurması hedeflenen Samyang 20mm F1.8 ED AS UMC kapalı mekan organizasyonları ile (Konser, toplantı vs...) düşük ışık şartlarında dış mekan çekimlerinde ideal objektifiniz olarak ekipmanlarınız arasındaki yerini almaya aday.

Minimum odaklama mesafesi 0.2 m olan lens bu anlamda da çok yönlü kullanıma elverişli olarak gözüküyor. Ultra Multi Kaplama ve üç adet ekstra düşük dağılımlı elemala birlikte 12 grup'dan oluşan Samyang 20mm F1.8 ED AS UMC sapmaları ve gereksiz ışık kayıplarını en aza indirmek için tasarlanmış. Samyang'ın iddiasına göre görüntünün merkezinden köşelerine kadar yüksek çözünürlük elde edilecek bir mühendisliğe sahip.

Samyang 20mm F1.8 ED AS UMC; Canon EOS, Nikon AE, Pentax K, Sony, Canon M, Fujifilm X, Samsung NX, Sony E, FT, MFT kamera gövdeleri ile uyumlu.

Daha fazlarını okumak isterseniz: http://www.yalcincakir.com.tr/yalcincakir-haber-guncel-31.html

Tarih: 9 Ağustos 2016, 13:40 - İp: 212.***.**9.244