slm
slm (üye)
Elazığ / Amatör

Sony C. Shot P200 -nikon Colpix 7900

Merhaba arkadaşlar,
Sayenizde fotografa olan ilgim arttı ve bir f.makinası almaya karar verdim.Nikon C.8000 almak istedim ama şimdilik hakkını veremem diye çekiniyorum..
Şimdilik SONY C.Shot P200 -Nikon Colpix 7900 den birini seçme konusunda yardımcı olursanız sevinirim... Hepinize teşekkür ederim..Saygılar...

Tarih: 23 Eylül 2005, 15:38 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

slm slm..
foruma hosgeldin..

oncelikle bu konuyu fotograf makineleri bolumunde ac istersen.. daha cok cevap alacagina eminim..
..
bir soru sormak istiyorum; neden nikon 8800'in hakkini veremem diye cekiniyorsun?
cunku diger bahsettigin makineler, belki yari fiyatina ama kisa bir sure sonrasinda sanki nikon 8800 almak isteyeceksin gibi geliyor bana.. bilmiyorum yaniliyor muyum?
sonrasinda elinden cikarman falan cok zor olacak.. istersen iyi dusun, basta almisken iyisinden ve sana en azindan bir sene yetebilecek bir makine al..
nikon 8800, sana senelerce yetebilecek bir makine bu arada..
..
yok dersen.. ben senin yerinde olsaydim nikon 7900'u secerdim.. d-lightning ve automatic face selection gibi ozellikler hos gercekten de.. ayrica best shot selector ozelligi de var..
tabii su anda bir de nikon'un P1 ve P2 diye iki kamerasi daha cikti, bilmem biliyormusun.. WIFI ozelligi olan makineler.. tabii wireless network kullaniyorsan isine yarayacak ozellikler..
..
neyse.. eger ki fotograf cekerken imkanlarin da genis olsun istiyorsan nikon 8800 al ve kurtul bir an once..
..
gorusmek uzere..

 

Tarih: 23 Eylül 2005, 17:52 - İp: yok
slm
slm (üye)
Elazığ / Amatör

slm dadanagast
Hoşbuldum...
Formun yeni elamanı olarak, formun emektar üyelerinden olarak gördüğüm size ve dropman'a önerileriniz için için teşekkür ederim...
Neden nikon 8800'in hakkini veremem diye çekindiğimi sormuşsunuz.Kendimi "fotograf sanatı" yapma zorunluluğunda görmüyorum ama amatörce de olsa uğraşıları ciddiye almak gerekir. Bütün sanat dallarında olduğu gibi fotograf sanatıda aşk ister, emek ister, fedakarlık ister, sabır ister...Tüm bunlara kendimi tam anlamıyla hazır (biraz tembelimdir ) hissetmediğim için 8800 yerine şimdlik daha amatörce birşeyler olsun dedim. Ama birilerinin de hayır yanlış yapıyorsun 8800 yada eşdeğer bir makina almalısın denmesini de beklemedik değildim... Sanırım önerdiğiniz gibi yapacam sağolun varolun... [>:D

 

Tarih: 29 Eylül 2005, 10:35 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör


gercekten de fedakarlik istiyor, zaman istiyor fotografcilik slm..
ama bizlerin de psikolojisi cok onemli.. isteigimiz bir makineyi almamizla, daha cok severek fotograf cekebiliriz..
bence para konusunda sikayetci olmayacaksan, en cok istedigini alip kurtul.. en azindan sonradan, keske digerinden alsaydim sorunuyla karsilasmazsin..
..
gorusmek uzere.

not: forumdan da kopma makineni aldiktan sonra..

 

Tarih: 29 Eylül 2005, 14:59 - İp: yok
  • 1