caglareral
caglareral (üye)
İzmir / Amatör

Olympus C-7070 > Canon S2 Is

Bu forumdaki hemen herkes biliyor ki caon S2 IS kendi katagorisinde en beğenilen ,çok takip edilen ve tercih edilen modellerden biri, hatta en iyisi.. yalnız aynı katagoride ve fiyat aralığında başka bir makine de var ki canon kadar rağbet görmüyor. olympus c-7070 wide zoom DIWA altın ödül sahibi bir makine. bu verdiğim linki arattırırsanız siz de görüceksiniz ki sanki bu makinenin canon'dan fazlası var eksiği yok.tek eksiği tele zoom gibi görünse de olympus geniş açı avantajına sahib.
bu makineyi farketmiş olanlar çoktur muhakkak ama farketmemiş veya canon S2 IS ile karşılaştırmasını yapmamış olan ilgili arkadaşlarımızın gerçekten oldukça dikkatini çekeceğini düşünüyorum.
http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s2is%2Coly_c7070wz&show=all

Tarih: 23 Kasım 2005, 14:31 - İp: yok
ozcanikli
ozcanikli (üye)
Ankara / Doğa Fotoğrafçısı

arkadaşım ikisininde mega pikselleri farklı değilmi?
sence karşılaştırmak ne derece doğru olur.
bu arada ikisininde fiyatı aynı.
ama olimpusun servis sorunu cok büyük...

 

Tarih: 25 Kasım 2005, 21:26 - İp: 85.***.**8.175
caglareral
caglareral (üye)
İzmir / Amatör

geçen gün fuji yetkili servisinden bir arkadaş olympus için servis sorununun ortadan kalktığını söylemişti. hatta güvencesi biziz demişti. hatta daha önce böyle bir sorunun olduğunu kendisi de belirtmişti. tamam ben de iki makina aynı demiyorum zaten. olympus aynı fiyatta olmasına rağmen bariz üstün diyorum. senin de dediğin gibi olympus'un 7 mp avantajı da var üstelik. ikisi de kompakt sınıfta makineler bunlar. tercihi kompakt olanların ilgisini S2'den rahatlıkla kendisine çekebilecek bir makine bence diyorum. S2 gerçekten çok popüler oldu ve bu ünü kendisine rakip bir çok kaliteli makineniyi de gölgeliyor.

 

Tarih: 26 Kasım 2005, 00:47 - İp: 85.***.**4.66
caglareral
caglareral (üye)
İzmir / Amatör

pardon yaaa. fuji'yi incelemekten aklım oraya kaymış. demin bahsettiğim servis yetkilisi olympus servisindendi. özür..

 

Tarih: 26 Kasım 2005, 00:49 - İp: 85.***.**4.66
  • 1