delicanlı
delicanlı (üye)
Bartın / Amatör

Aynı Özellik Ama Marka Farklı

herekese selam, ben bir dijital fotoğraf makinesi almaya karar vermiştim ve bu konuyla ilgili sitelere göz atarken bu siteye de girdim. Aklıma gelen ve özellikleri ve fiyatı açısından kendime uygun bulduğum kodak dx4530 u almaya karar verdim. fakat bu siteye girip sitedeki yorumları okuduktan sonra bundan vazgeçtim. Anlayamadığım şu; neredeyse aynı özellikteki (buradaki çoğu kişinin önerdiği) canon fotoğraf makinesi ile bir kodak fotoğraf makinesinin özellikleri aynı olmasına rağmen çok farkı var mı? marka bu kadar fark eder mi? Canon A80 fiyatı açısından benim için fazla. Acaba almayı düşündüğüm kodak marka makinam bana yetersiz kalır mı? Lütfen bana yardım edin.Yoksa bu yaz dijital makinasız kalacağım bu kaasızlıktan dolayı. Fikirleriniz benim için çok değerli. Şimdiden teşekkür ederim.

Tarih: 13 Temmuz 2004, 12:44 - İp: yok
semioli
semioli (üye)
Kahramanmaraş / Meraklı

Öncelikle hoşgeldin..Benden bir fikir birde öneri duyabilirsin..

Kesinlikle HP ürünlerinden uzak dur!!Sakın HP marka ürün alma..(Forumda HP ile ilgili arama yaparsan ne demek istediğimi anlarsın)

Önerimde biraz daha para biriktirip(almışken en iyisini al,ileride başın ağrımasın) Canon a80 veye Sony DSC W-12 almandır..

Benim fikrim ve önerilerim bunlar..Kolay gelsin..

 

Tarih: 13 Temmuz 2004, 12:57 - İp: yok
  • 1