deniz_orm
deniz_orm (üye)
İstanbul / Amatör

A95 Alacam Fiyatlar Kafa Şaşırtıyo!

arkadaşlar cevap yazan herkeze şimdiden teşekkürler. A95 almak istiyorum istanbulda alınabilecek heryere baktım. internette 360-420+kdv gibi fiyat veriyorlar. Eminönünde peşin kdv dahil 560-580 milyon arasında. bunlardan 560 diyen erkayalar garantiside veriyor. erkayalara gittim peşin kdv dahil 399 euro dediler. diğeride erkayalar garantisi verirken neden erkayalar 399 euro fiyat veriyor. birde kadıköyde eksen bilgisayar kdv dahil 350 euro fiyat verdi. bunlarda kendi garantisini veriyorlar. bu fiyatlar kafamı iyice karıştırmış durumda. yardımlarınızı bekliyorum. mailde gönderebilirsiniz.

Tarih: 4 Ağustos 2005, 12:11 - İp: yok
deniz_orm
deniz_orm (üye)
İstanbul / Amatör

arkadaşlar konu başlığını sığdıramadığım için " karıştırıyo" yerine "şaşırtıyo" yazdım. kusura bakmayın Türkçemizi düzgün kullanmak adına böyle bir düzeltme yaptım.

 

Tarih: 4 Ağustos 2005, 12:15 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

maalesef yurtdışı-yurtiçi fiyat farkı yüksek olduğu için bu tür fiyat karmaşaları da sık sık yaşanıyor. özelliklşe de canon'larda bu böyle. çünkü canon tükiye yetkili distribütörü erkayalar anlaşılmaz biçimde çok yüksek kar marjı uyguluyor. böyle olunca da diğer girişimciler direkt yurtdışından getirtip piyasaya sürüyorlar canon'ları. geçenlerde burkay, bu konuda yasal düzenleme yapıldığını ve artık servis oluşturan herkesin dilediği markayı getritip satabileceğini söylemişti. a95 için 560 ytl çok iyi bir fiyat. erkayaların fiyatı 760 ytl'ye geliyor. 200 ytl fark var. eğer garanti olayı sağlamsa, elbette ucuz olanı tercih edin. ama "bizim garantimiz var abi" laflarına da pek rağbet etmeyin. çünkü satınaldıktan sonra o garantilerin çoğunun fos çıktığı tecrübeyle sabittir. ama o 560 ytl diyenler nasıl erkayalar garantisi veriyormuş anlayamadım. o firmayı erkayalar'a bir sorun, yetkili bayileri miymiş?

 

Tarih: 4 Ağustos 2005, 13:51 - İp: yok
  • 1