hkul
hkul (üye)
Antalya / Amatör

Nikon Coolpix 4500 Makinemin Arızas

Selem arkadaşlar nikon 4500 compact dijital fotograf makinemi emanet vermiştim.Geri geldiğinde çalışmıyordu.Verdiğim kişi hafıza kartını takarken zorlandığını söyleyince,iç kısıma baktım
yuvadaki parçalar birbine değmiş.Daha önce duymuştum serviste komple kart değişiyormuş ve yüklü bir ücret alıyorlarmış.Güvenip yaptırabileceğim bir yer varmıdır ?Makinemi çok seviyorum.Lütfen yardımcı olun.

Tarih: 14 Mart 2005, 20:01 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Nikon makineler konusunda www.ozgurfototeknik. ile görüşebilirsin ayrica www.burukay.com sitesinin öneriler uyarılar bölümünde seninle ilgili bir madde var bak bakalım bulabilecek misin

 

Tarih: 15 Mart 2005, 09:14 - İp: yok
ozgur foto
ozgur foto (üye)
İstanbul / Firma

MERHABA
EMANETE VERİLEN MAKİNELERİN BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞU ARIZALI OLARAK GERİ DÖNÜYOR MAALESEF.ÖZELLİKLE DİJİTAL CİHAZLAR.
MAKİNENE GELİNCE CF KART PİMLERİNİN BİRBİRİYLE TEMASI SONUCU KISA DEVRE MEYDANA GELMİŞ.BİZE ULAŞTIRIR İSEN 6 AY GARANTİLİ BİR ŞEKİLDE ONARIP TESLİM EDERİZ.

ÖZGÜR FOTO TEKNİK ( NİKON ÖZEL SERVİS )
TEL: 513 91 99
BÜYÜKPOSTANE CAD.NO:6 KAT:5 YALÇINLAR ÜSTÜ SİRKECİ

www.ozgurfototeknik.com

 

Tarih: 15 Mart 2005, 09:39 - İp: yok
cou_grace
cou_grace (üye)
İstanbul / Meraklı

Arkadaslar bısı sormak ıstıyorum, neden herkes kendı reklamını yapıyor? Ha bıde bu yetmıyor bıde bırbırınızın reklamınıda yapıonuz..

Sadece merak...

 

Tarih: 15 Mart 2005, 17:57 - İp: yok
hkul
hkul (üye)
Antalya / Amatör

teşekkür ederim
peki ücreti ne kadar çıkar

 

Tarih: 15 Mart 2005, 19:26 - İp: yok
yılmazk
yılmazk (üye)
Elazığ / Stüdyo Fotoğrafçısı

iYİDE COU GRACE SENİN NİYE ZORUNA GİTTİ.
S1 İNİ BURKAY GARANTİYE SOKMADI DİYEMİ SALDIRIYORSUN.
DÜRÜST OLMADIĞIN İÇİN GARANTİYE SOKMAM YAZMIŞ.YARAN VAR GOCUNMUŞSUN.BURADAKİ YAZISINA KARŞILIK TAHRİK ETMEYE ÇALIŞIYORSUN.
BURKAY BU SİTENİN DUAYENLERİNDENDİR ( KOBRA GİBİ,OHARA GİBİ,SUYSAL1 GİBİ VS...) LÜTFEN KÜSTÜRMEYELİM

 

Tarih: 15 Mart 2005, 19:44 - İp: yok
ozgur foto
ozgur foto (üye)
İstanbul / Firma

BU SİTEDE BİRÇOK ÜYE ŞAHSİ VEYA FİRMA BAZINDA REKLAM İÇERİKLİ METİNLER YAZARKEN SESİNİ ÇIKARMADINDA NİÇİN ŞİMDİ TEPKİ VERİYORSUN.
ÖRNEK OGUZ0'IN "FUJİ İÇİN UYGUN YER" BAŞLIKLI YAZISINA VERİLEN CEVAPLAR.ŞİMDİ KİMİN HAKKI VARKİ NİYE ORALARI YAZDINIZ DİYE SORMAYA.BİRER ÖNERİDİR,ARAŞTIRIRSIN UYGUN GELİRSE İRTİBATA GEÇERSİN GELMEZSE GEÇMEZSİN.ALTERNATİFDİR SONUÇTA.
SENİN YAZILARINI İNCELEDİĞİMDE GÖRDÜM Kİ TAMAMINA YAKINI BURUKAY'I KIŞKIRTMAK MAKSADI TAŞIYOR.
BU SİTEDEN HOŞNUT DEĞİL İSEN TAKİP ETMEZSİN OLUR BİTER.AMA SİTEDE İNSANLARA YARDIMCI OLAN ÜYELERE SALDIRMAN HİÇ HOŞ DEĞİL.
HKUL'UN MAKİNESİNİ SEN YAPACAK İSEN SENİN İLETİŞİM BİLGİLERİNİ VER,YAPMAYACAKSAN HANGİ AMAÇLA ORTAMI GERMEYE ÇALIŞIYORSUN.
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZİ YAZMAK EN DOĞAL HAKKIMIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUZ.
LÜTFEN POLEMİKLER YARATMADAN BİRİBİRİMİZDEN FAYDALANMA YOLUNA GİDELİM.ÇÜNKÜ BU SİTEDEKİ HERKES BİRBİRİYLE ÇOK GÜZEL FİKİR ALIŞVERİNDE BULUNUYOR.
MESELA BİZDE MERAKLİSİ İSİMLİ ÜYE SAYESİNDE ŞARJLI PİL TAKIMINI DAHA UCUZA ALABİLECEĞİMİZ YER BULDUK.KENDİSİNE BURADAN BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUZ.AMA BİZ DEDİKMİ Kİ MERAKLISI KARDEŞ NİYE REKLAM YAPTIN.HEM ÖYLE OLSA NE FARK EDER.SONUÇ OLARAK BEN UCUZA ALIYORMUYUM ALMIYORMUYUM ÖNEMLİ OLAN O.




#ÖZGÜR FOTO' tarafından 16.03.2005 15:12:39 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 16 Mart 2005, 14:53 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Cou-grace,
"* Markası, modeli ve özellikleri ne olursa olsun lütfen makinenizi kimseye emanet vermeyin.Atölyemizde " bir tanıdığa verilip de arızalanmış"olarak gelen makinelerin sayısı azımsanmayacak kadardır. "
Ben bu öneriyi 29 yıllık meslek hayatımın bana verdiği bilgi birikimi ile yazdım ve hkul'un okumasını istedim.
Ayrıca özgürfototeknikteki arkadaşlar Nikon makineler konusunda hem eğitimli hemde son derece tecrübeliler ve bu vasıflarından dolayı Hkul için en doğru seçenekler. Yardım isteyen bir kimseye yol göstermeyi reklam olarak algılıyan birinin kişilik bozukluğu olduğunu düşünürüm.
Bir an önce avatarındaki karanlık ve izbe psikolojinden kurtulmanı öneririm...

 

Tarih: 17 Mart 2005, 03:35 - İp: yok
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

cou_grace

Hkul "makinemi güvenip yaptırabileceğim bir yer var mıdır" diye soru sormuş. Açıkça bir firma adı bekliyor. Özgürfoto "getir ben yaparım" demeseydi veya burkay "özgürfoto"ya götür demeseydi de ben amatör vatandaş olarak "Özgürfotoya götür onlar yapar" deseydim bu reklam olmayacak mıydı? Ben de arızalanan pentax makinem için bu forumda yardım istediğimde burkay bana bir pentax servisi önerdi. Senin mantığına göre bu tip sorulara "Bildiğim iyi bir yer var ama reklam olur diye burada adını veremem" gibi bir cevap vermek gerekir. Eğer bu forumu birşeyler öğrenmek için kullanıyorsak bu sektörde çalışanların da bilgi ve tecrübelerinden yararlanmakta ben hiç bir sakınca görmüyorum. Bence gereksiz bir tepki vermişsin.

 

Tarih: 17 Mart 2005, 10:35 - İp: yok
cou_grace
cou_grace (üye)
İstanbul / Meraklı

Arkadaslar bakıyorumda 1 gun gırmeyınce hemende saldırmıssınız valla YILMAZK arkadasım makınayı Erkayalara goturdum, makınayı garantı kapsamında Istanbul'a gonderdıler. 1 haftaya kadar tamır olup gelır dedıler. Yanı anlayacagın syn. burkay bey'in garantısine ıhtıyacımız yok. Insanın tanıdıklarının olması bır baska...

Bu arada reklam yapmıyorlar dıyen arkadaslara sunu soylemek ıstıyorum, ozel mesaj sıstemı ne gune duruyor acaba?

Saygılarımla...


 

Tarih: 17 Mart 2005, 21:05 - İp: yok
  • 1