tungsten
tungsten (üye)
İstanbul / Meraklı

Kullanma Kilavuzu Sorunsali

Arkadaslar zamaninizi aldigim icin oncelikle ozur diliyorum, forumun genelinde bir kullanma kilavuzu sorunsali var. Arkadaslarimizin yurt disindan getirdigi urunlerin kilavuzlari olmayabiliyor, ingilizce olmayabiliyor vs.

www.amazon.com 'dan dunyada satilan %90 elektronik urunun kullanma kilavuzu var. Bunlarin icinde kamerada dahi; mp3 player da dahil...

Adamlar durust satici imaji olusturmak icin sattiklari urunlerin oncelikle kullanma kilavuzlarini ve teknik dokumanlarinin indirilmesine izin veriyorlar. Almadan evvel kullanim kilavuzu incelenerek aklimizdaki soru isaretleri de silinmis oluyor.

Bu adresten indirilebilecek kullanim kilavuzlari ayni zamanda forumda yeralan "abi ixus 30fps video cekiyor mu?" tarzi sorularin da cevaplarini kisa yoldan bulunmasini saglayabilir.

Kalan tek konu var o da ingilizce konusu. Ingilizce'miz zayif olabilir onun cozumude elektronik dokumanlarda kelimenin uzerine tiklayinca otomatik calisan sozlukler var.


selam

Tarih: 16 Mart 2005, 03:18 - İp: yok
erkan468
erkan468 (üye)
Hatay / Amatör

iyi güzel hoş diyorsunda...benim makinamda yurt dışından geldi..kullanma kılavuzu var ve ingilizce.mesela benim makinam fuji sitede kullanma klavuzun vermiyor ve fiyatına 35 euro gibi mantık dışı bir fiyat veriyor......önemli olan türkçe kullanma klavuzlaranın olması......

 

Tarih: 16 Mart 2005, 14:30 - İp: yok
  • 1