metriks
metriks (üye)
İzmir / Amatör

Fuji Finepix A340 İçin Yardımlütfen

Arkadaşlar

Fuji Finepix A340 makinamda bir sorun çıktı, bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Makina playback modunda çalışıyor, yani XD karttaki önceden çekilmiş fotoğrafları görebiliyorum, menülere girebiliyorum. Fakat fotoğraf moduna geçmek için lens kapağını açtığımda lens dışarı çıkıyor, bu esnada makinada güç kesiliyor ve lens dışarda kalıyor. Pilleri çıkartıp tekrar taktığımda kısa süreli güç geri geliyor ve bu esnada lens kapağını geri çekip lensi geri alabiliyorum. Eğer lens kapağını geri çekmezsem veya kapatıp tekrar açarsam güç yine kesiliyor. Pilleri değiştirdim, playback modunda menüye girip XD karta format attım, makinayı resetledim ama sorun çözülmedi. Sorun ne olabilir, teknik servise götürmem gerekiyor mu? (Makina bu yaz yurtdışından geldi, bu nedenle teknik servise de götürmek istemiyorum)
Hepinize sevgiler

Tarih: 9 Ocak 2005, 17:39 - İp: yok
kobra
kobra (üye)
Sakarya / Meraklı

anlattıklarınızdan makinenizde bir bozukluk olduğu anlaşılıyor bence servise götürün

 

Tarih: 9 Ocak 2005, 20:22 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili metrix,
Makinen durup duruken mi arızalan dı? Sence makinenin bozulmasına ne neden olmuştur?örneğin makine açıkken sen elinle bilerek/bilmeyerek makinenin objektifini içeri doğru zorlamış olabilir misin?pozisyonerin yeri değişmiş olabilir mi?

 

Tarih: 9 Ocak 2005, 22:20 - İp: yok
metriks
metriks (üye)
İzmir / Amatör

Sevgili burkay,
Makinada bahsettiğin gibi birşey olmadı, fakat yağmurlu havada çekim yapmak zorunda kalmıştım, bu sebep olmuş olabilir mi?

 

Tarih: 10 Ocak 2005, 00:17 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

hayır olmaz ama ben senin yerinde olsam makinem ile ilgili olarak fuji film teknik servisinden Cemal bey ile görüşürdüm veya Mithatpaşa caddesindeki Balpa iş merkezine gider Fuji ege bölge temsilcisi Arda Girgin beyden yardım isterdim telefonu 0232 279 22 22 (balpa iş merkezi balçova dadır)

 

Tarih: 10 Ocak 2005, 02:11 - İp: yok
metriks
metriks (üye)
İzmir / Amatör

Sevgili Burkay
Yardımın için çok teşekkürler, bu arada siteni inceledim, tamir ücretleri hakkında da bilgi sahibi olmuş oldum, tekrar sağol.
Saygılarımla

 

Tarih: 10 Ocak 2005, 03:23 - İp: yok
  • 1