ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Van Debremi Ve Vatandas Yorumlari

Maalesef Türkiyenin henüz gelişmiş olduğunu söylemek pek doğru olmaz, Türkiyede bugün önüne gelen herkes inşaat yapıyor,bu yasalarla zorlaştırılmalı.bu arada araba alırkenki ehemmiyeti daire alırken de gösterebilsek (beton testleri, yapım sırasında fotolar v.b) dürüst müteah. leri ayırt edebiliriz.

1999 yılından beri bir sürü kalemden, bizden deprem vergisi alıyorsunuz. Halktan daha neyin yardımını talep ediyorsunuz ? Kan ihtiyacı haricinde neyin yardımı bu. Toplanan paralarla Van yeni baştan inşaa edilir. Yetmezse o zaman isteyin...

Van şehrinin nüfusu 1.020.000(2009 sayımına göre) ve prefabrik ve çadır için 30 ülkeden yardım istiyoruz.İstanbulun nüfusunu hesaplarsak istanbul depreminde dünya yetmez uzaylılardan yardım bekleriz artık.

Japonya bile çok iyi organize olmasına rağmen dünya ülkelerinden yardım talebinde bulundu,adı üstünde doğal afet bu dünya bizim yaşadığımız bir gezegen her ne kadarda her ülke sınırlarını belirlesede böyle durumlarda herkes birbirinin yardımına koşmak zorunda.

Van"da yaşamış olduğumuz bu depremde 30 ülkeden yardım istediğimizi düşünürsek, demek ki ! bu deprem İstanbul"da olmuş olsaydı artık tüm dünyadan yardım dilenirdik. Allahım sen bizi koru yarabbim... toplanan deprem vergileri ne oldu biri bunu bana açıklasın...

Tarih: 25 Ekim 2011, 23:20 - İp: 78.***.**1.187
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

hükümet bölgeye yardımı etkinleştirmek için belediyeleri bölgedeki köylerle kerdeş yaptı.bunu kim akıl ettiyse iyi olmuş.şimdi herkes kendi bölgesinden sorumlu olacak.

ilerde biri çıkarda bu insanlar kaçak elektirik kullanıyordu,niye yardım ettiniz ölselerde de diyebilir.onlar zaten kendilerini biliyor.ıslah olsunlar diyeceğim ama onların öyle bir derdide yok.

bizim niyetimiz yurrta sul cihanda sulh.yardıma ihtiyacı olana yardımcı olmak.daha doğrusu insanlık yapmak.insan nasıl olunur.sadece türkiyedeki bazı ilkel kafalara değil dünya milletlerinede örnek olmak.

 

Tarih: 1 Kasım 2011, 22:28 - İp: 88.***.**3.101
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Bizim Hanimin memleketlisinide oldurmus serefsizler(Japon yardim ekibinden bahsediyorum).Kardes ne milletiz biz ya ,vallaha adam olmayiz...Koy gitsin hepsine...

 

Tarih: 10 Kasım 2011, 16:44 - İp: 88.***.**6.192