ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Van Debremi Ve Vatandas Yorumlari

Maalesef Türkiyenin henüz gelişmiş olduğunu söylemek pek doğru olmaz, Türkiyede bugün önüne gelen herkes inşaat yapıyor,bu yasalarla zorlaştırılmalı.bu arada araba alırkenki ehemmiyeti daire alırken de gösterebilsek (beton testleri, yapım sırasında fotolar v.b) dürüst müteah. leri ayırt edebiliriz.

1999 yılından beri bir sürü kalemden, bizden deprem vergisi alıyorsunuz. Halktan daha neyin yardımını talep ediyorsunuz ? Kan ihtiyacı haricinde neyin yardımı bu. Toplanan paralarla Van yeni baştan inşaa edilir. Yetmezse o zaman isteyin...

Van şehrinin nüfusu 1.020.000(2009 sayımına göre) ve prefabrik ve çadır için 30 ülkeden yardım istiyoruz.İstanbulun nüfusunu hesaplarsak istanbul depreminde dünya yetmez uzaylılardan yardım bekleriz artık.

Japonya bile çok iyi organize olmasına rağmen dünya ülkelerinden yardım talebinde bulundu,adı üstünde doğal afet bu dünya bizim yaşadığımız bir gezegen her ne kadarda her ülke sınırlarını belirlesede böyle durumlarda herkes birbirinin yardımına koşmak zorunda.

Van"da yaşamış olduğumuz bu depremde 30 ülkeden yardım istediğimizi düşünürsek, demek ki ! bu deprem İstanbul"da olmuş olsaydı artık tüm dünyadan yardım dilenirdik. Allahım sen bizi koru yarabbim... toplanan deprem vergileri ne oldu biri bunu bana açıklasın...

Tarih: 25 Ekim 2011, 23:20 - İp: 78.***.**1.187
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Bir ulkede bir bakan cikip debrem vergisi ile( yaklasik 40 milyardan bahsediyoruz), duble yol yaptik deyip,baskanida bunun havasini atiyorsa (ki atmamali gorevidir,yapacak,yapilir,ihtiyaca gore hersey devletin gorevidir,)memlekette siyasetin kalitesi ve durustlugun seviyesini varin siz dusunun.Balik bastan kokar...BAstan kokmus devlettede insanlar neden birbirlerini cekemiyor,neden saygisiz,neden ayristik biz,bize ne oldu gibi sacma sapan muhabbetlere girilmez.

 

Tarih: 29 Ekim 2011, 01:17 - İp: 78.***.**1.187
n.baba
n.baba (üye)
Ankara / Amatör

Ne olmus Turkiye'ye?.Birakin artik su yabanci hayranligini.Dertsiz bas nerde varki?.

 

Tarih: 29 Ekim 2011, 01:28 - İp: 69.***.**4.188
ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

Lazut hocam, bizi izlemeye devam et. Deprem gerçeklerini ancak bizlerden öğrenebilirsin...

#ercan43' tarafından 29.10.2011 10:17:34 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 29 Ekim 2011, 10:16 - İp: 92.***.**3.194
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Eminim ki öyledir emmi..Devam edin gari...Işığınızla apaydınlık oluyorum

 

Tarih: 29 Ekim 2011, 11:33 - İp: 88.***.**0.4
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Dünün sevrcierinin verdiği destekle bugün ülke yönetimini elinde bulunduran zihniyet TÜRK MİLLETİ ve DEVLETİ ile hesaplaşmak adına hiçbir fırsatı kaçırmıyor. Taşeron zihniyet bu hesaplaşmaya son olarak Cumhuriyet kutlamalarını iptal ederek intikam hırsının boyutunu gözler önüne sermiş bulunmaktadır.

Kutlamaların iptaline Van depreminin gerekçe gösterilmesi millet aklıyla alay etmekten öte bir şeyh değildir. Van depremi nedeniyle Cumhuriyet kutlamalarını iptal eden zihniyetin aklına hergün maç yapılan spor liglerine ara vermek neden gelmez? Neden bu zihniyet Cumhuriyet kutlamalarını iptal ettirecek düzeyde etkili olduğunu ilan ettiği depremin hemen sonrası Riyad a yaptığı taziye ziyaretini ertelemeyi akıl edemez? Bu iki örnekten bile maksadın ne olduğu açıkça görülüyor. Kimse kimseyi kandırmasın Bu ülke 1999 da tarihinin en büyük depremini yaşamasına rağmen Cumhuriyet kutlamalarının iptal edilmesi gibi bir karar alındığına dair genelge yayınlanmadı.

Dün 28 Ekim 1923 M.Kemal Atatürk ''yarın Cumhuriyeti ilan edecez''
Bugün 28 Ekim 2011 Başbakanlık ''Cumhuriyet şölenleri iptal edildi'' NEREDEN NEREYE

 

Tarih: 29 Ekim 2011, 13:50 - İp: 78.***.**4.122
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

99 depreminde ki cumhuriyet bayramı kutlamalarıda sessiz yapılmış tıkla


ecevit de bayram törenlerini kaldırmıştı.belki onu taklit olarak bu sene sessiz yapıyorlar olabilir.çünkü bazı ırkçı kişilerin depreme sevindikleri haberleri basına yansıdı.öyle oluncada bu şekilde karar alınmış olabilir.


#lightningman' tarafından 29.10.2011 18:53:53 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 29 Ekim 2011, 18:48 - İp: 78.***.**5.136
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Light emmi 99 depremi sonrası iptal edilen sadece Genelkurmay Başkanlığı tarafından düzenlenen resepsiyondur. Bu resepsiyonun iptali içinde öyle başbakanlık genelgesi falanda yayınlanmamıştı.

Daha öncede söylediğim gibi Cumhuriyet bayramı kutlamalarını iptal eden zihniyet deprem sonrası Riyad'a yaptığı taziye ziyaretini neden ertelemeyi akıl edememiştir. Öyle yaa memlekette bir afet yaşanmış yüzlerce insan yaşamını yitirmiş ülkenin yönetiminden birinci derecede sorumlu olan sorunlu zihniyet nerde Riyad'ta taziye ziyaretinde!!!

Light emmi savunduğun zihniyetin rejimle sorunlu olduğunu ispat etmek için tefrikalar yayınlamaya gerek yok. Bu zihniyet rejimle öyle sorunluki akepe hükümetiyle yapılan görüşmelerde Habur'da yaşanan rezaletin tarih olarak Cumhuriyet Bayramı arefesi 28 Ekim gününe planlandığını ancak bir takım aksiliklerden dolayı öne alındığını ülke sınırlarıyla sorunlu zihniyetten Ahmet Türkten öğrenmiştik. Ogün amacına ulaşamayan rejimle sorunlu zihniyet bugün amacına ulaşmak için depremi bahane ederek kutlamaların iptal edildiğine dair genelge yayınladı.

Yaşanan deprem nedeniyle Cumhuriyet bayramı kutlamaları iptal edilinceye kadar yapılacak bir yığın iş var. Deprem bölgesinde hala yardım alamayan depremzedeler yardım diye feryat ediyor, yardım taşıyan araçlar yağmalanıyor, insanlar yardıma ulaşabilmek için birbirini vuruyor, ülkenin yönetiminden sorumlu sorunlu zihniyet bütün bu yaşananları görmezden gelerek Cumhuriyet bayramı kutlamalarının iptal edildiğine dair genelge yayınlıyor. Light emmi savunduğun zihniyet millete yas tutturacağına milletin yaşadığı sıkıntıların çözümü için kafa yorsa ülke için daha hayırlı olmazmı?





#mechul75' tarafından 29.10.2011 21:53:49 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 29 Ekim 2011, 21:50 - İp: 78.***.**4.122
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

AKP hukumetine verilen sans,aldiklari vergiler,dis destek vb, Cumhuriyet tarihinde hicbir hukumete nasip olmadi ama gel gelelim bu sansi oylesine istismar edip vurdumduymaz tavirlarla bi havalara girdilerki,resmen burunlari kalkti.

 

Tarih: 30 Ekim 2011, 01:53 - İp: 78.***.**1.187
n.baba
n.baba (üye)
Ankara / Amatör

Yapmadiklari,yapamadiklari var elbette. Yaptiklarinida taktir etmek gerekmezmi?. Su an durumumuz iyi, dahada iyi olacak,ben umutluyum.

 

Tarih: 30 Ekim 2011, 04:33 - İp: 69.***.**4.188
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

O şansı veren halk ozan emmi..
Başkası değil..
Birileri gibi başka yerlerden kimse o desteği istemedi ve beklemedi de..
E öyleyse o şansı da eğer yapılanları yetersiz görürse elinden alacak yine halktır.
Bunu kabul edin.
Saygı duyun ki saygı göresiniz...

 

Tarih: 30 Ekim 2011, 12:44 - İp: 88.***.**4.109