ocaklilar
ocaklilar (üye)
İstanbul / Amatör

Vah Türk Gençliği Vah...

http://www.youtube.com/watch?v=TzLdq1vqlNc&eurl=

Tarih: 24 Kasım 2006, 13:03 - İp: 85.***.**5.234
zyilmaz
zyilmaz (üye)
İstanbul / Amatör

Vah ki ne vah...
Şu an liselerin önüne gidip te bu soruları sorsak aynı şekilde cevaplar alırız. Ama Magazin soruları sorsak Kim kiminle flort ediyor, kim kimi aldatmış, en güzel klip hangisi şakır şakır cevap verirler...

 

Tarih: 24 Kasım 2006, 13:59 - İp: 81.***.**5.24
kayseri
kayseri (üye)
Konya / Amatör

eğitim sistemimize selam olsun.öğretmenler günü kutlu olsun.................

 

Tarih: 25 Kasım 2006, 01:42 - İp: 85.***.**0.168
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

egitim sistemminden cok tarihi unutturmaya halkı koyun surusune dondurmeye yonelik politikalara selam durmak lazım..neden televızyonlarda yuzlerce dızı yarısma vs var dıye soralım kendimize..yada sabah kusaklarında herkesi??? halkı uyutmak için..tülinin canerin aydının ajdarın ahunun vesairenin gobekadına kadar herseyi bilen bir halkımız var ne mutlu..ve bu ulkede falanca mankenın soyledıgı bır laf haftalarca gundem yaratırken, hukumetlerin hataları, yanlısları,gizli saklı ama aslında herkesin bildigi yanları ortaya cıkınca ıkı gun bıle gundeme yansımıyor..cunku dizi saati.cunku mehmet ali bır adamın donunu ındırmıs..kim takarki maliye bakanı neleri cebine indirmiş?? yaşaasın yeni dünya düzeni..
bu videodan aklımda kalan "ne guzel gozlerin var lensmi?" sorusuna cocugun yavşak bir gulumsemeyle verdiği cevap,birde "ama resmini gorsen tanırsın değilmi" sorusuna herzama şık dolaşan arkadaşın verdiği yılışık cevap...arada biriside kenan evren dedi ama onu kaale bile almadım..yazıklar olsun

 

Tarih: 25 Kasım 2006, 03:01 - İp: 88.***.**6.198
kayseri
kayseri (üye)
Konya / Amatör

İŞTE EĞİTİM SİSTEMİ BU NEDENLE ÖNEMLİ OLUYOR,İNSANLAR İYİ EĞİTİM ALMAYACAK VE UYUTULACAKKİ ONLAR RAHATÇA YÖNETECEKLER.
DEPOLİTİZASYON YANİ.

 

Tarih: 25 Kasım 2006, 03:16 - İp: 85.***.**3.161
cabi
cabi (üye)
İstanbul / Meraklı

türk gençliğini yuhalamak yerine biraz da eğitm sistemi ve bu çarpıklık üzerine yoğunlaşsak. gençlerimiz artık her sene aynı şeyleri görüyor sırf not uğruna öğrenilen şeylerin akılda kalınacağına da doğrusu inanmıyorum genç liğimiz şanlı tarihimize artık bir not gözü ile bktıkları için böle şeyler normal sistem düzelmezse olmazzzzz

 

Tarih: 25 Kasım 2006, 03:35 - İp: 81.***.**4.38
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

dusunen yazan cizen genclerimizde var..onlarda aynı okullardan aynı sıralardan aynı yollardan geciyor..asıl onemli olan kafadır..farkındalıktır..dusunmek zor degil,onemli olan dusunmeyı ıstemektır..dusunmekten kacınmak en buyuk kolaycılık tembellik hainliktir..takımının malzemecisinin adını bilenler basbakanının adını bılmıyorsa, uyusturucu operasyonunda yakalanan mankenın adını bılenler fazıl sayı,ugur mumcuyu, aziz nesini,yasar kemali tanımıyorsa suclu sıstemmıdır kendisimi???? sıstem dersenız eger tanıyanlara haksızlıktır bu.evet cok basarılı bir egitim sistemimiz yok bunu tartısmaya bıle gerek yok..ancak bilen duyan goren genclerde varsa eger sürünün içinde sorunu bırazda kendimizde aramalıyız..sistemi yuhalayalım hadi,yada sadece gencleri yuhalayalım, hatta bulalım bir gunah keçisi sensin bunların nedeni diyelim onu yuhalayalım..bır gazete 25 kurus..yani bu videodakı rezil duruma dusmemek,enazından birşeylerden haberdar olmak 25 kuruş..genclerimiz,hani o sistem kurbanları ınternet cafede dhat yapıyor on dakıka bu parayla..gazete alırsada bulmacasını cozup gazeteyı atıyor.e'deki sanatcı?- aaa şey değilmi bu hani şu dizide oynayan..neydi adı..pınar altuuuuğğğ..atatürkün samsuna cıktığı geminin adı? bilmiyorum geç.....durum bu işte..
petek dincozun sevgilisi kim biliyor,ugur mumcuyu tanımıyor..oturup onun bunun porno goruntulerini indirmek için,cocukların cıplak resimlerini indirmek için interneti sayfa sayfa arastırıyor amac anakkalede 250 bin sehit neden verilmiş merak bile etmiyor.cocuklar sadece imaja,gorunume,karizmaya yonelmiş,maç kaç kaç,su kızın numarası kac,mafya dizisi kacta baslıyor,asagı mahalleden bi oglan bızım mahallenin kızına bakmıs,şu oje cok guzel,bu elbise ates pahası o öyle bu böyle derdinde..kızlar yuz kontore kendilerini satıyor,millet birbirini kameraya cekiyor,barlarda içki eroin hap su gibi tuketlıyor.gencler dusunmuyor,tuketiyor..
bizde okula gittik..ama cıkınca bılardo oynamaya halı saha macına dizi izlemeye,kız tavlamaya,içip içip dagıtmaya gitmedik..evimize gittik,dogru duzgun arkadaslar bulduk,okuduk arastırdık,baktık gorduk..o cok konusulan kurtlar vadisini izleyipte mafya olmadık,dunya duzenı hakkında ortadogu hakkında bıseyler kaptık,neo-gencler ne yaptı? mematıcılık polatcılık oynadı..aklı olana kıtap olacak dizi olmayana mezar oldu,mapus oldu..mafya nedir anlatan dizi mafyacılıga kılıf oldu..uç bir ornek ama anlatmak istedigimi anlatmak için iyi bir ornek..

sorarlar enbuyuk sorun ne diye..egitim der herkes..sokakta sor bu gozlerin lensmi diyince yavşayan tarih geçmiş boşveerr diyen salağa,sor herzaman şık gezen ama hiçbirşeyden haberi olmayan gozlüklü cool adam neo-gençe en buyuk sorun ne diye egitim der..ama deki kitap okuyomusun? zamanım yok der sana..okuyorum melissa p. nin kıtabı super tavsiye ederim herkese der en iyi ihtimalle.sırf bu yuzden korsanı bıle destekledim ben.enazından bır mılyona kıtap satıyordu adamlar..okuyordu yahu adamlar bır mılyona..tamam telifti haktı bunlar var ama adam okuyordu..
cozum içimizde bizim.sistem duzelmez belki hiçbirzaman kimbilir ama eger birgun topyekün hepsi için gencler duzelmez hiçbirzaman dersek işte ozaman bittiğimizin işaretidir..

sistemi savunmuyorum..onun duzelecegi yok sadece..yok sayıyorum..asıl sorun gelecektir herzaman..benden sonrakının ne oldugudur..egitim saglık kalkınma ekonomi...hepsi bir noktada bulusuyor..gelecek

UZUN OLDU KUSURUMA BAKMAYIN..benım fıkırlerım nacızane..SAYGILAR

 

Tarih: 25 Kasım 2006, 04:21 - İp: 88.***.**6.198
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Arkadaşlar eğitim ile öğretimi birbirine karıştırmamak lazım.Bizim eğitim ile değil öğretim ile ilgili sorunlarımız var.....

 

Tarih: 25 Kasım 2006, 04:28 - İp: 85.***.**1.12
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

katılıyorum okadar yazı yazdım tam anlatamamısım derdimi demekki:D

#gaijin' tarafından 25.11.2006 04:38:54 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 25 Kasım 2006, 04:38 - İp: 88.***.**6.198
nedimy
nedimy (üye)
Bursa / Meraklı

kitap nedir bilmeyen bir gençlik yetişiyor bu dönemde! hemde benim yaşıtlarım bunlar!! yer içer gezer tozar lar ama okumaya vakit geldimmi bırak arkadaş ükeyi sen mi kurtaracan derler!!!!

işte ne hale düşmüşüz görüyoruz ama bu kadar da kötü değil merak etmeyin iyi kişilerde yetişiyor az-çok

Yalnız bizi bu hale düşüren televizyondur... hadi bakalım ufak bi kamuoyu yoklaması
acaba bu video ya tepki gösterenlerden kimler tv seyretmiyor!!!!

bana sorarsanız ben sadece cuma gecesi ve c.tesi gecesi tv ye bakıyorum

 

Tarih: 25 Kasım 2006, 11:02 - İp: 81.***.**4.38
afrikalı
afrikalı (üye)
Yurtdışı / Amatör

Sn.Ocaklilar ve Sn. Burkay son derece haklilar ama ne yapabiliriz ki. Gucleri elinde bulunduranlar planlarini cok guzel uygulamaya koymuslar. Canakkale savaslarinin Turk olan Komutani kimdir desek genclerimizin yuzde kaci dogru cevabi verirler acaba. Buyuk Komutan Esat Bulkat Pasayi rahmetle aniyorum. Makani cennet olsun. Evet Burkay'in dedigi nokta iste burada netlesiyor. Ogretimde de sorunumuz var. Ya Liman Von sanders'i biliriz ya da Savasin bitimine 3 ay kala Anafartalar cephesine atanan buyuk Asker Mustafa Kemal'i goruruz koskoca 3 yillik savas alananinda. Esat Pasayi cumhuriyet doneminde aktif bir gorevde gormuyoruz. Okumaya deger bir donem.

 

Tarih: 25 Kasım 2006, 12:28 - İp: 86.***.**5.3