profiterol
profiterol (üye)
Bursa / Meraklı

Üzüm Çekirdeği ( Bilginize )

Üzüm Çekirdeği Avrupa'da ilaç niyetine satılıyor. Mucizevî çekirdek ödemden,nezleye kadar bir çok hastalığın tedavisinde kullanılıyor. Üzümün çok faydalı olduğu bilinir. Özelliklede zihin açıcı yönü ile sınavlardan önce kuru üzüm tavsiye edilir. Ama birçoğumuz üzümü yerken çekirdeğinden muzdarip oluruz. Onu tüketmez, atarız Hatta marketlerde en çok çekirdeksiz üzümler rağbet görür. Halbuki üzümün çekirdeği bugün birçok Avrupa ülkesinde ilaç niyetine, tabletler halinde satılıyor. Yavaş yavaş Türkiye'de de yaygınlaşmaya başlayan üzüm çekirdeği, yakında bütün eczanelerdeki yerini alacak gibi. Bu çekirdeğin en önemli faydası kan damarı onarıcısı olması. Kan damarları insan için hayati önem taşıyor.Başınızdan ayak uçlarınıza kadar her doku kanla beslenir. İncecik kılcal damarlardan, geniş atardamarlara kadar, karmaşık kan damarları ağı sizin yaşam hattımızdır. Eğer kan damarları yaşlanır, hastalanır, zayıflar, incelir ve kan sızdırırsa, sağlığınız tehlikede demektir. Eğer oksijeni taşıyan kan düzgün bir biçimde akmıyorsa kalp kasınız hasar görebilir. İşte üzüm çekirdeği, zayıflamışbkan damarlarını güçlendirip normal sağlıklarına döndürebilen, dolaşım bozukluklarının düzeltebilen ve önleyebilen bir yapıya sahip. Özelliği ise tamamen doğal olması... Çekirdek, damar hastalıklarını tedavi ediyor. Zayıflamış kan damarlarının yapısını güçlendiriyor.Ayrıca üzüm çekirdeği bilinen en güçlü antioksidan... Yapılan bazı testlerde, E vitamininden 50 kat daha güçlü olduğu ortaya çıkmış.

Tarih: 23 Ağustos 2006, 09:27 - İp: 85.***.**3.64
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

eczanelerde bile satılıyor siyah üzüm çekirdeği. almak lazım.

 

Tarih: 6 Ekim 2008, 20:00 - İp: 85.***.**0.62
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hepimiz şarapçıyız.

 

Tarih: 6 Ekim 2008, 20:03 - İp: 88.***.**3.173
egemen-
egemen- (üye)
Karabük / Amatör

özellikle siyah inci diye bilinen gaziantep üzümünü fındıkla birlikte yediğimizde ise sabahları roket hızı yapıyor bu bir yana ama ikisi birden mükemme bir lezzet ben bunu keşfettim denemenizi öneririm

 

Tarih: 6 Ekim 2008, 20:04 - İp: 85.***.**7.158
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

şarapçılar uzun yaşıyormuş pazarbey. kırmızı yanaklarından anlaşıldığı kadarıyla sende uzun yaşacak gibisin. Yediğim üzümlerin çekirdeklerini biriktirip sana gönderecem. Bu kıyağımı unutmazsın inlaşallah.

 

Tarih: 6 Ekim 2008, 20:05 - İp: 85.***.**0.62
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Bu iyiliğini hiç unutmacem okyanus. Ama ben iyiliğin altında galmam. Tabağı boş göndermem. Bende yidiğim garpız gabıklanı gönderem sana.

 

Tarih: 6 Ekim 2008, 20:14 - İp: 88.***.**3.173