mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Teslim Olmak!!!!!

Basiretsiz akepe iktidarın bir türlü adını koyamadığı ihanet projesi kapsamında bir kaç gün önce Irak'taki inlerinden çıkarak Türkiye sınırında davullarla zurnalarla karşılanıp halaylar çekerek teslim oldu denilen eli kanlı çapulcu sürüsü hiç bir yargılama sürecine tabi tutulmadan serbest bırakılmışlardır.

Öncelikle şunu belirtmekte fayda vardır. Hiç bir suçlu davullarla zurnalarla karşılanıp halay çekerek teslim olmaz. Bu tür davranış ancak ve ancak kazanılmış bir savaşın ardından yaşanır. Bu yüzden teslimiyetçi siyasi iradenin en yetkili ağızlarından söylenen ''teslim oldular'' yalanları havanda su dövmekten öte bir şey değildir.

Bir diğer husus ise hükümetin yetkili ağızlarının teslim oldular dedikleri çapulcu sürüsünün eyleme katılmamış olmaları gerekçesi ile serbest bırakılmaları traji komik bir durum yaratmıştır.

Devletin birliğine bütünlüğüne kast ederek terör örgütüne üye olan terörist eyleme katılmadığı gerekçesi ile serbest bırakılırken, mevcut hükümete karşı darbe yapacakları iddiasıyla suçlanan insanların eyleme katılıp katılmadıklarına bakılmaksızın yıllardır cezaevinde tutuluyor olması asıl darbenin kim tarafından yapılmaya çalışıldığını açığa vurmaya yetiyor.

TERÖR DEMOKRATİK ORTAMLARDA DAHA RAHAT HAREKET EDER!!!!!

#mechul75' tarafından 21.10.2009 23:29:04 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 21 Ekim 2009, 23:26 - İp: 88.***.**9.141
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

bayramda taksiye bindim büyüklerimi ziyaret etmek için çıktım.bindiğim taksi şöförü kürttü biraz sohbet ettik.dediki bu tayyibin amacı ortalığı karıştırmak biz kürtüz ve hiç şikayetçi değiliz türkçe konuşmaktan bu bir açılım diye saçma sapan bişey çıkardı şimdi dönemiyor.terör bitmez terör daha çok artacak biz pkk ile mücadele edrken tayyip pkk yanlısı bir tutum sergiliyor.terörü azdırıyor.bu terör ancak silahla biter apoyu başbakanlık koltuğuna oturtmadan bu ülkede terör bitmez apoyu affeseler bile.bu arada kayınvaidem ve kayınpederimin türkiyeye 1955 senesinde geldiği zaman kesinlikle türkçe bilmediğini dayımın 10 yaşında ilkokula başladığı ve türkçeyi öğrendiği, aynı zamanda çobanlık yaparken üniversitede okumuştur.şu an balkan müslümanları tv izleme imkanları olduğu için türkçe tv syredip öğreniyorlar. fakat balkanlardan gelen arnavut yada boşnak kökenli vatandaşlarımız hiç bir zaman türkçenin dışında bir dil istemediler..ben tayyipin istanbul il başkanı olduğu zaman refah partisi mahalle teşkilatında görev yaptım.ozaman mahalle taşkilatında islami devrimin silahlı mücadele ile türkiyede kabul görmesi konuşuluyordu.hatta esenler belediye başkanı öcalanla aynı soyadı var nedense devletle silahlı mücadeleye girilmesi gerektiğini söylüyordu.onların bu tutum ve davranışlarından dolayı o zaman refah partisinden istifa etmiştim.tayyip kuyuya taş attı kırk akıllı bunu çıkaramıyacak gibi gözüküyor.

 

Tarih: 24 Ekim 2009, 21:02 - İp: 88.***.**3.183
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Bay Tayy-ip ''sil baştan yaparız'' dediğine göre kuyuya attığı taşı kendisi çıkarmaya niyetli.

 

Tarih: 25 Ekim 2009, 00:52 - İp: 88.***.**1.203
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

zaten bu gidişle o silmezse halk ne yapacağını biliyor.

 

Tarih: 25 Ekim 2009, 03:22 - İp: 88.***.**0.86
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Ülkeyi yöneten kirli beyinlerin isim(kılıf) bulmakta zorlandıkları ihanet projesi kapsamında terör örgütüne teslim oluşunu konuştuğumuz bu günlerde varlık amacı herkes tarafından malum tarafın aylar önce Genel Kurmay Başkanlığı tarafından kağıt parçası olarak tanımlanan bir ‘’belge’’ nin aslının bulunduğu yönünde haber yapması teslimiyetçi akepe hükümeti için adeta can simidi olmuş yandaş meydanında katkısıyla yaşanan ihanet sürecini gündemden uzaklaştırma girişimi başlatılmıştır.




#mechul75' tarafından 26.10.2009 02:24:18 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 26 Ekim 2009, 02:23 - İp: 88.***.**7.60
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Erdoğan hakkında suç duyurusu
26 Ekim 2009 - 19:00


26 Ekim 2009 - 19:00

AFYONKARAHİSAR'da bir grup şehit ailesi ve gazi, terör örgütü mensuplarının Habur'da kahraman gibi karşılanmasına sessiz kalarak görevi kötüye kullandığı, ülke bütünlüğünü bozduğu ve Anayasa'yı ihlal ettiği iddiasıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Beşir Atalay hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Teslim olan PKK'lılar için yapılan kutlama törenlerine tepki gösteren Afyonkarahisarlı şehit aileleri ve gaziler, görevi kötüye kullanma, devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak, Anayasa'yı ihlal gerekçeleriyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Beşir Atalay hakkında kamu davası açılması yönünde Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçe vererek suç duyurusunda bulundu.

Afyonkarahisarlı 65 şehit ailesi ve gazinin dilekçesini Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehitler, Dul ve Yetimler Derneği Şube Başkan Yardımcısı Piyade Uzman Çavuş Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim etti. Suç duyurusunu şehit aileleri ve gazilerin isteği doğrultusunda yaptıklarını belirten Kumartaşlı, "Suç duyurusunu tamamen hükümete olan tepkilerimizi dile getirmek için bulunduk. Hiçbir şekilde toplumu kışkırtmak gibi bir düşüncemiz veya başka bir amacımız yoktur" dedi. Şehit ailelerinin ve gazilerin dilekçesinde şu ifadelere yer verildi:"Son günlerde basına da yansıyan haberlerde de görüleceği üzere hain terör örgütü mensupları kahramanmışçasına karşılanmakta, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bölünmez bütünlüğü zedelenmek istemekte ve bu oyunlar başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Beşir Atalay eliyle oynanmakta, yapılanlara sessiz kalınmaktadır. Görüleceği üzere yaşanılan süreçte sorumlular TCK'nın ilgili maddelerinde belirtildiği gibi bulundukları görevi kötüye kullanmakta, devletin bölünmez bütünlüğünü tehlikeye düşürmekte ve Anayasa'yı ihlal suçunu işlemektedirler."



 

Tarih: 26 Ekim 2009, 22:53 - İp: 88.***.**7.60
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Türk bayrağıyla alınmadılar!



Şehit yakını ve gazilere izin verilmedi.

Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen şehityakını ve gaziler, ellerindeki bayrakların Meclis girişinde polis tarafından toplandığını belirterek, bu duruma tepki gösterdi.

'ÖCALAN'A TAKSINLAR'

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ile görüşmek üzere TBMM Küçük Grup Salonuna gelen şehit yakını ve gaziler, terör örgütü üyesi 34 kişinin Habur Sınır Kapısı'nda teslim olmasının ardından yaşanan görüntülere tepki gösterdi.Irak'ın kuzeyine 1995 yılında yapılan sınır ötesi operasyon sırasında gazi olan Mesut Aksan, yakasındaki gazilik nişanını göstererek, "Bunu götürüp Ahmet Türk'e, Abdullah Öcalan'a taksınlar" diye konuştu.

Şehit Bülent Keskin'in annesi Döne Keskin de Meclise girişleri sırasında ellerinde bulunan Türk bayraklarının polis tarafından toplandığını, şehit çocuklarına ait resimlerin de alınmak istendiğini söyledi.Direnerek oğlunun resmini vermediğini dile getiren Keskin, "Bunu bize yapmaya hakları yok. Canımı alırlar elimizden resmi alamazlar. O bayrak bizim bayrağımız değil mi?" diye bağırdı.

Diğer şehit yakınları da Meclis girişinde Türk bayraklarının ellerindenalınmak istenmesine tepki gösterdi.Durumdan haberdar edilen MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MeclisinDikmen Kapısında görevlileri arayarak, bayrakların tekrar verilmesini istedi.Bayraklar, MHP grubundan bir görevliye zimmetle teslim edildi. Bayraklardaha sonra, şehit yakınları ve gazilere dağıtıldı.Salonda bulunanlar, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" diye sloganattı.

Şehit yakınlarını sakinleştirmeye çalışan MHP'li Vural, gazetecilerinsorusu üzerine, şehitlerin, Türk milletinin hür yaşaması için canlarını verdiğinisöyledi.Son zamanda yaşananların sadece şehit yakınlarının değil, tüm Türkmilletinin sorunu olduğunu vurgulayan Vural, Türk milletinin birlik vebütünlüğüne olan inancın tam olduğunu anlattı.Yaşanan olayların, Türk milletini derinden yaraladığını ifade eden Vural,"Habur'da pazarlık masası kuruluyor. Teröristle pazarlık yapılıyor. Bu utanç tablosudur. Bu meselede endişelerini dile getiren sadece şehit yakınları değil.Bu insanlar bizim kardeşliğimiz için şehit oldu" diye konuştu.Vural, Başbakan Erdoğan'ın, "Bir tarafı yapalım derken diğer tarafı yıkmayalım" diye konuştuğunu belirterek, "Sen hangi taraftasın? Şehitle teröristi taraf olarak görüyor. Yaşananlara üzülmemek mümkün değil. Memleketi buduruma düşürenler utansın" dedi.Grup salonunda bulunanlar, daha sonra kendilerini temsilen TBMM BaşkanıMehmet Ali Şahin ile görüşmeye giden heyeti bekledi.




KAYNAK

#mechul75' tarafından 27.10.2009 18:48:02 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 27 Ekim 2009, 18:43 - İp: 88.***.**7.60
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör





















#mechul75' tarafından 29.10.2009 00:23:33 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 29 Ekim 2009, 00:07 - İp: 88.***.**7.60
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Liderler arasında kaynağı belirsiz hatırı sayılır bir servete sahibi olan bay Tayy-ipin ve Remzi Gür'le yaptığı telefon görüşmesi. Hatırlatmakta fayda vardır Remzi Gür TMSF tarafından el konulan Halis Toprak'ın aslanlı köşkünü kelepir fiyata alan kişi!!!!



Tayyip Erdoğan- Eee... Bizim Sümeyye sizi arayabilir ama ben ııı... bu telefonun ön kodları falan... Amerika'dan ararsa sizi nasıl arayacak?
Remzi Gür - Aa.. Amerika'dan 0044 208....
Erdoğan - Nasıl abi?
Gür - 208...
Erdoğan - Ha, ondan sonra gerisi aynı...
Gür - Evet
Erdoğan - Değil mi?
Gür - Evet efendim... Bende onların numarası var, ben arayayım...
Erdoğan - Sümeyye'ninki var mı?
Gür - Var efendim bende...
Erdoğan - Ha!
Gür - Var bir numara ama, olmazsa alayım ben sizden...
Erdoğan - İşte ben onu sizi arattırayım da, ben dedim ki, kızım dedim, ben Remzi beyle bir görüşeyim...
Gür - Tamam efendim...
Erdoğan - Sen dedim ondan sonra Remzi beyi ararsın gerekli numaraları sen Remzi beye verirsin dedim.
Gür - Tamam efendim.
Erdoğan - Ona yani bi şey olarak, oranın verdiği bi sıkıntıları olmuş...
Gür - Tamam efendim, elimden ne yapıyorsa, ne eksikse, ne şeyse, biz yardımcı olmaya devam ederiz. Hallederiz...
Erdoğan - Sanıyorum bi 20-25...
Gür - Müsterih olunuz.
Erdoğan - 20-25 gibi gitmesi lazım..
Gür - Tamam, olur efendim... Siz merak etmeyin...
Erdoğan- Oldu...
Gür - Olur efendim. Ben hallederim. Hem o beni aramazsa ben onu ararım, hallederim. Sizin istediğiniz gibi...
Erdoğan - Peki, Nevin yengeye de çok selamlar...

 

Tarih: 29 Ekim 2009, 00:42 - İp: 88.***.**7.60
sahin70
sahin70 (üye)
İçel / Meraklı

Alın verin ekonomiye can verin...

 

Tarih: 29 Ekim 2009, 09:16 - İp: 78.***.**7.210