mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Teslim Olmak!!!!!

Basiretsiz akepe iktidarın bir türlü adını koyamadığı ihanet projesi kapsamında bir kaç gün önce Irak'taki inlerinden çıkarak Türkiye sınırında davullarla zurnalarla karşılanıp halaylar çekerek teslim oldu denilen eli kanlı çapulcu sürüsü hiç bir yargılama sürecine tabi tutulmadan serbest bırakılmışlardır.

Öncelikle şunu belirtmekte fayda vardır. Hiç bir suçlu davullarla zurnalarla karşılanıp halay çekerek teslim olmaz. Bu tür davranış ancak ve ancak kazanılmış bir savaşın ardından yaşanır. Bu yüzden teslimiyetçi siyasi iradenin en yetkili ağızlarından söylenen ''teslim oldular'' yalanları havanda su dövmekten öte bir şey değildir.

Bir diğer husus ise hükümetin yetkili ağızlarının teslim oldular dedikleri çapulcu sürüsünün eyleme katılmamış olmaları gerekçesi ile serbest bırakılmaları traji komik bir durum yaratmıştır.

Devletin birliğine bütünlüğüne kast ederek terör örgütüne üye olan terörist eyleme katılmadığı gerekçesi ile serbest bırakılırken, mevcut hükümete karşı darbe yapacakları iddiasıyla suçlanan insanların eyleme katılıp katılmadıklarına bakılmaksızın yıllardır cezaevinde tutuluyor olması asıl darbenin kim tarafından yapılmaya çalışıldığını açığa vurmaya yetiyor.

TERÖR DEMOKRATİK ORTAMLARDA DAHA RAHAT HAREKET EDER!!!!!

#mechul75' tarafından 21.10.2009 23:29:04 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 21 Ekim 2009, 23:26 - İp: 88.***.**9.141
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

rokomete her TÜRK gibi katılıyorum...

Bakınız geçenlerde Bursaspor - Diyarbakırspor maçında bursaspor taraftarlarının PKK dışarı şeklindeki tezahüratından sonra basında boy boy demeçler veren biz Türkiye'nin takımıyız diyen Diyarbakır halkı aradan geçen 20 günde birdenbire tam terse dönüp Diyarbakırın göbeğinde neredeyse tüm şehir olarak gelen bu 34 şerefsizi karşılamadı mı... Bu ikiyüzlülügü neden görmezden geliyorsunuz... Bunlarda iyi niyet aramayın arkadaşım...
Genel yayın yönetmeni U. Dündar bey çıkıp aynı gece diyarbakır forması ile program yaptı, buyursun şimdi de yapsın....


Bu güne kadar Türk olmaktan şeref duydum, gurur duydum, bundan sonra da yine aynı gurur ve şerefle bu şanlı bayrağın altında yaşayacak ve gelecek nesilleri bu bilinçle yaşatacağım...

NU MUTLU TÜRKÜM DİYENE... Ne mutlu bu vatana hizmet edene ...

 

Tarih: 23 Ekim 2009, 14:18 - İp: 81.***.**3.185
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

ahmetçiçek,
pkk teror orgutu degildir diyen KÖPEKTİR benim gozumde.
buda burda soyleyebilecegim en basit ifadesi,sanmaki bukadarda ılımlıyım bu konuda.

hadi ordan,
uyusturucu kacakcılıgı silah akcakcılıgı kadın ticareti yapıp ucaksavarlar tufekler havan topları al, karakol bas,köy bas, kendi halkını öldür, askere polise kursun sık,pusu kur,mayın döşe, coluk cocuk demeden katlet, sonrada pkk teror orgutu degil.
hadi lan
bir insanın bukadar adileşebilmesine hayret ediyorum.
pkknın teroristini dagdan indirip yazı yazdırsan bukadar adi şeyler yazamaz.
allahtan korkmuyorsunuz,vicdanından korkun..

köpekoğlu köpekler

************************************

rokomete katılıyorum.tek kelimesine bile karsı degilim.

acılımı desteklemek, silahların susmasını istemek baska seydir, BUTUN DUNYACA KABUL EDİLEN BİR TEROR ORGUTUNU MESRULASTIRMAYA CALISMAK GİBİ SEREFSİZCE BİR HAREKET BAMBASKA

#gaijin' tarafından 23.10.2009 16:12:58 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 23 Ekim 2009, 15:50 - İp: 78.***.**0.178
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Bütün bu gelişmeleri gördükten sonra Kürtlere eskisi gibi bakmıyorum artık..
Kürtlerle kardeş falan değilim...

Rokomete aynen katılıyorum.

bu güruhla dün de kardeş değildim bugünde değilim yarın da kardeş olamam. Herkes haddini bilsin. Ortadoğuda kimlerin etnik karışımı, etnik artığı olduğu belli olmayan ilkel bir güruh Türk'ün kardeşi olamaz. Türk'ün Türk'ten başka kardeşi de dostu da yoktur.

%47, eserinle gurur duy. Bir metrelik bez parçası için bir vatanı satmadığın kalmıştı. Onu da sattın. Belki ingiliz hakimiyetinde yaşayamadığın içinde ukde kaldı ama inşallah kürt hakimiyetinde yaşar layığını bulursun. O zaman görürsün kardeşliği. O zaman anlarsın hanyayı konyayı.


 

Tarih: 23 Ekim 2009, 18:40 - İp: 85.***.**1.95
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Daha öncede söylediğim gibi
SIRA TÜRK FAŞİZMİNDE, HER TÜRLÜ FAŞİZME KARŞI!!!

ihanet projesinin mimarı bay tayy-ipin iktidarda olduğu 7 yıllık zaman içerisinde tarımdan ekonomiye terörden dış politikaya varana dek her alanda yaşanan çöküntü bir başka siyasi oluşumun iktidarda olduğu dönemde yaşanmış olsa iktidar en az on defa değişmişti.

Dün haberlerde vatan uğruna bacağını kaybetmiş olan gazi madalyasını yere vurduğunda yerin dibine giresim geldi. Ama her karışı şehit kanıyla yıkanmış olan vatan toprağına girmekte onun üzerinde gezmekte HARAM BANA!!!!


 

Tarih: 23 Ekim 2009, 19:15 - İp: 88.***.**9.141
ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar, tartışmanızı okudum. Müsadenizle benim de sizlere söyleyeceklerim olacak...
Bir defa burda yazılanlara katılmamak mümkün değil, altına ben de imzamı atarım. Ülke malesef ve çok acıdırki bir bölünmeye ve bir felakete doğru gidiyor. On yıl sonra Türkiyenin bütünlüğü malesef garanti değil. Gelecek karanlık. Kaosa doğru gidiyoruz. Haklı tepki ve üzüntülerinizi anlıyorum ve Sizlerle beraberim.
Yanlız burda fikirlerini beyan edipte bu gidişata üzülen ve tepki gösteren arkadaşlara bir ufak sorum olacak.
Memleketin içinde bulunduğu durum için haklı olarak tepki gösterirken sitemizde DTP mitinginde zafer işareti yapan PKK'lıların fotografı yayımlansa tepki gösterirmiydiniz?
Sorum budur.
İsterseniz ben burda keseyim. Cevaplarınızdan sonra devam edeceğim...

#ercan43' tarafından 23.10.2009 21:53:11 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 23 Ekim 2009, 21:52 - İp: 217.***.**2.252
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

kendi adıma cevap vereyim,
bu sitede haber fotografı kategorisi var, ve dtp mitinginde zafer işareti yapan bilmemkimin fotografı begensemde begenmesemde haber fotografı sınıfına girer.
gazetelerde carsaf carsaf yayınlananlar gibi..
ancak herseyın amacı niyeti asıl onemli olan,
bunun yayınlayan tarafından bir provokasyon, bir propaganda aracı olarak kullanılması kaldırılması için yeterli bir nedendir bana gore.


*************************************************
*************************************************
BUNDAN AYRI OLARAK,
pkk teror orgutu degildir diyen birisinin kan akmasın,anaların gozunun yası dursun laflarının hiçbir samimiyeti, gercekciligide yoktur.
terorist anasına bakıp amanda analar aglamasın diyen şerefsiz asker analarına,o teroristlerin katlettigi bebeklerin kadınların cocukların analarına bakmaya yuz buluyorsada tukureyım suratına.
o kanı akıtan ben degilim.
o kanı akıtan, dünyanın teror orgutu olarak kabul ettigi pkk..
-------------
bugun cantanız calınsa, karakola gitseniz, ifadenizi almak için butun gun karakolda kalırsınız.
ama bakıyoruz, devlete baskaldıran askere vatandasa kursun sıkan bir KÖPEKSENİZ girer ben pişman degilim apo KÖPEGİ istedi geldim dersiniz, savcısı hakimi iyi hadi kapı surada der gonderir.
--

daha ne diye seviyorsak bu vatanı.
maasına zammı istiyorsun kap silahı git muduru vur,pişman degilim acı ceken bir ailenin reisiyim de kurtul..
tuttugun takımmı yenildi,git vur hakemi,acı ceken bir takımın holiganıyım de kurtul..
oglun sınavdan zayıfmı aldı,git kes ogretmenin bogazını, ogretmenler odasına mayınlı düzenek döşe,ben acı ceken ezilen ogrencilerin dısavurumuyum de kurtul.
teroru mesrulastırıyorsunuz,birgun doner gelir sizi en guclu en zayıf,en beklemediginiz anda vurur,ozamanda dersiniz analar aglamasın..

hadi oradan KÖPEKLER


 

Tarih: 23 Ekim 2009, 23:05 - İp: 78.***.**2.131
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Bir kaç hafta önce istanbulda vefat eden son şehzadenin cenaze töreni vardı. O törene gideniniz oldumu bilmem ama o törenin ardından konuşulan cemaatlerin gövde gösterisiydi. Bir kaç gün öncede bu cemaatler Rizede emekli imamın cenaze töreninde gövde gösterisi yaptı. Her iki cenazeye katılan cemaat üyelerinin ilgisinin cenazelere değil cemaat liderlerine olduğu açıkça ortadaydı.

12 eylül günleri sağ-sol birbirini yerken birde baktıkki cemaat üyeleri ülke yönetimini ele geçirmiş. Tarih baştan sarıyor aradaki tek fark işin içine etnik siyasetten nemalanan pukaka adlı terör örgütünün dahil olmuş olması. Nede olsa ortak paydaları TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNE düşman olmaları. Birinin derdi rejimle, ötekinin derdi ülke sınırlarıyla.

Siz komplo teorisimi dersiniz bilmem ama yaşanan sürece sessiz kalınması durumunda TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN yönetim şeklinin ve toprak bütünlüğünün bir on yılı yok. Bu yüzden herkesin şapkasını önüne koyup fikrini ve zikrini sorgulaması gerek.

sitemizde DTP mitinginde zafer işareti yapan PKK'lıların fotografı yayımlansa tepki gösterirmiydiniz?
Ercan bey serbest kürsüde haber amaçlı pek çok konu açılıyor. Bu konulardan birinde imralıdaki ite göbekbağı olanların dışında birinin kalkıp''sayın'' demesi normalmi?

#mechul75' tarafından 24.10.2009 00:42:51 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 24 Ekim 2009, 00:40 - İp: 88.***.**9.141
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

DTP 28 Ekim günü avrupadan gelecek olan pukaka yandaşlarını Habur sınırında olduğu gibi görkemli bir şekilde karşılayacağını söylüyor.
Avrupadan gelecek köpek sürüsünün geliş tarihinin bile özenle seçildiğini düşünüyorum. Neden Cumhuriyet bayramını kutlayacağımız 29 Ekimden bir gün sonra değilde bir gün önce. Birileri Cumhuriyet coşkusuna gölge düşürmeye çalışırken birileride Cumhuriyetin yıldönümünde sadakat gösterip icazet almak için abd ye gitmeyi planlıyor.

 

Tarih: 24 Ekim 2009, 03:23 - İp: 88.***.**9.141
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

gaijin : bugun cantanız calınsa, karakola gitseniz, ifadenizi almak için butun gun karakolda kalırsınız.

dedi..

Bilmem enteresan gelirmi ?
Bilmem daha önce biliyor muydunuz?

Ama ben size bundan sonra orada neler olduğuna dair bazı ufat tefek bilgiler vereyim..

Biz burda başımıza bir olay gelirse nasıl gidip karakola, kaymakamlığa şikayet dilekçesi veriyorsak, suç duyurusunda bulunuyorsak
Doğu ve güneydoğudaki kürtler de gidip pekakaya aynı o anlamda şikayette bulunuyor ve yardım istiyorlar..
Örnekle açıklayayım.. Bir kürt köylü ailesi başka bir aileden kız ister.. kız ailesi kızı o oğlanla ve ailesiyle evlenmesini istemez ve vermez.. oğlanın ailesi türlü fenalıklar yapar kızı vermiyorlar diye.. hayvanlarını çalar, kışlık otlarını yakar vs.. bu olay karşısında kız ailesi pekakaya bir not yazar bu durumu açıklayan ve pekakadan yardım ister.. !!!!!!!!!!

Bu olayı kulaktan dolma değil, bizzat terorist üzerinden çıkan kızın ailesinin yazdığı dilekçevari bir kağıdı gördüğümden ve sorgulamadan dolayı biliyorum.

 

Tarih: 24 Ekim 2009, 10:41 - İp: 88.***.**3.27
ahmetçiçek
ahmetçiçek (üye)
Kırşehir / Amatör

Sevgili gaijin
Hoşuna gitmeyebilir ama bırak başkalarını dağdan inenleri karşılayan yüzbinlerin hepsine böyle söylemek ne kadar vicdanlıdır?
Kullandığın dilin sana yakışmadığını söylemiştim..
Sen artırarak devam etmişsin
Yapacak bir şeyim yok..
Tabii ki sen bilirsin..

 

Tarih: 24 Ekim 2009, 15:26 - İp: 88.***.**3.112