mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Teslim Olmak!!!!!

Basiretsiz akepe iktidarın bir türlü adını koyamadığı ihanet projesi kapsamında bir kaç gün önce Irak'taki inlerinden çıkarak Türkiye sınırında davullarla zurnalarla karşılanıp halaylar çekerek teslim oldu denilen eli kanlı çapulcu sürüsü hiç bir yargılama sürecine tabi tutulmadan serbest bırakılmışlardır.

Öncelikle şunu belirtmekte fayda vardır. Hiç bir suçlu davullarla zurnalarla karşılanıp halay çekerek teslim olmaz. Bu tür davranış ancak ve ancak kazanılmış bir savaşın ardından yaşanır. Bu yüzden teslimiyetçi siyasi iradenin en yetkili ağızlarından söylenen ''teslim oldular'' yalanları havanda su dövmekten öte bir şey değildir.

Bir diğer husus ise hükümetin yetkili ağızlarının teslim oldular dedikleri çapulcu sürüsünün eyleme katılmamış olmaları gerekçesi ile serbest bırakılmaları traji komik bir durum yaratmıştır.

Devletin birliğine bütünlüğüne kast ederek terör örgütüne üye olan terörist eyleme katılmadığı gerekçesi ile serbest bırakılırken, mevcut hükümete karşı darbe yapacakları iddiasıyla suçlanan insanların eyleme katılıp katılmadıklarına bakılmaksızın yıllardır cezaevinde tutuluyor olması asıl darbenin kim tarafından yapılmaya çalışıldığını açığa vurmaya yetiyor.

TERÖR DEMOKRATİK ORTAMLARDA DAHA RAHAT HAREKET EDER!!!!!

#mechul75' tarafından 21.10.2009 23:29:04 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 21 Ekim 2009, 23:26 - İp: 88.***.**9.141
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanı Güluçar, dernek binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Mehmetçiğe yıllarca kurşun sıkan terör örgütü PKK üyelerinin zafer kazanmış gibi karşılanmasının şehit aileleri ve terörle mücadelede uzuvlarını kaybeden gazileri kahrettiğini söyledi.

Dağdan zafer kazanmış gibi inen teröristlerin terör örgütü yandaşları tarafından çadırlar kurulup zılgıt çekilerek karşılandığını belirten Güluçar, şunları kaydetti:

''Bizler bir kere daha anladık ki terör örgütü bu süreçte üzerine düşen rolü çok iyi oynamaktadır. Pişman olan bir terör örgütü üyesinin profili dışında kendilerine örgüt tarafından verilen bir görevi tamamlamak için geldikleri her hallerinden bellidir. PKK üyelerinin bez parçalarıyla yandaşları tarafından şölen havasında karşılanması bizleri derinden üzmüştür. Bu tablo karşısında şehitlerimizin kemikleri sızlamıştır. Terör örgütünü terörist ilan etmeyip bebek katiline her fırsatta 'sayın' diyenler, kutsal TBMM çatısı altında milletimizin vergileriyle maaş alanlar, terör örgütü mensuplarını bayram havasında karşılayıp propaganda malzemesine dönüştürenler şehit ve gazilerimizin kanlarında boğulacaktır.''

Güluçar, açıklama sırasında bir grup dernek üyesinin madalyalarını ve protezlerini yere atarak protestoda bulunduğunu bildirdi.

 

Tarih: 23 Ekim 2009, 00:42 - İp: 88.***.**9.141
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Gebze Gaziler Derneği Başkanı Gazi Emekli Jandarma Astsubay Önder Kılınçaslan, derneğe üye gaziler ve şehit yakınlarının katılımıyla dernek binasında düzenlenen basın toplantısında, Habur Sınır Kapısı'nda teslim olan teröristlerin teslim alınma biçimi, karşılanma şekli ve teröristlerin verdiği ifadeleri eleştirdi.

Türkiye'nin gündeminin son günlerde ''açılım furyası'' ile meşgul edildiğini, vatandaşların açılım konusunda hala fikir sahibi olamadığını öne süren Kılınçaslan, şunları söyledi:

''Önce 'Kürt açılımı' denildi ama hala anlayamadığımız Kürtlerin neden açılıma ihtiyaç duyduğudur. Yüzlerce yıldır aynı vatanı paylaşan, yaşadıkları vatan için kardeşleri ile omuz omuza savaşan, birbirlerinden kız alıp veren iki kardeş toplum neden açılacaktır? Ya da Kürt ve Türk kardeşlerin araları açılıp eli kanlı teröristler mi sokulacaktır? Şu anki durum ise daha vahimdir. 'Açılım açılım' denildi, eli kanlı teröristler elini kolunu sallaya sallaya şehit ettikleri Mehmetçiklerin, polislerin yanından yurduma, terör ve terörist destekçilerinin alkışlarıyla yapılan törenle geldi. Ne acıdır ki vatan için evladını şehit veren analar, babalar, bizler, evladımızı şehit eden bu teröristlerin bu şekilde karşılanmasını hazmedemiyoruz.''

Şehit babası İhsan Duyar da teslim olan teröristlerin gazilere, şehit ailelerine nispet yaparak, devletle pazarlık ederek geldiğini, buna izin verenlerden davacı olduğunu söyledi.

Teröristlerle girdiği çatışmada bacağını kaybeden Adem Aydın da protez bacağını havaya kaldırarak, ''Bu bacağın hesabını kim verecek? Her şey vatan için. Şehit anne ve babalarının ellerinden öpüyorum. Canımız da onlara feda olsun, biz onların evlatlarıyız'' diye konuştu.

 

Tarih: 23 Ekim 2009, 00:43 - İp: 88.***.**9.141
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 1995 yılında vatani görevini yaparken Irak'ın kuzeyine yürütülen operasyonda mayına basarak sağ ayağını kaybeden, o dönemden sonra protez ayakla hayatını sürdüren Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal, dernek binasında şehitlerin kişisel eşyalarının ve fotoğraflarının sergilendiği Şehitler Müzesi'nde, terör örgütü PKK üyelerinin teslim olması sırasında yaşanan görüntülerle ilgili olarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 1994 yılından beri terörle mücadele konusunda Türk Silahlı Kuvvetleriyle, emniyetiyle ve hükümetiyle her türlü gayret ve çabayı gösterdiğini ifade eden Hızal, ''30 yıldır şehit vermeye devam ettik. Hükümetin 'demokratik açılım' adı altında yürüttüğü bu tabloda dün yaşadığımız olaylar gerçekten biz şehit ailelerini ve gazilerimizi derinden yaralamıştır'' dedi.

Hızal, şöyle devam etti:

''Terörün bitmesi ve bundan sonraki süreçte hiçbir zaman annelerin ağlamaması için bu mücadele devam ediyor ve bu mücadeleye tabii ki bizler gerekli platformlarda ve gerekli açılım noktalarında destek vereceğimizi de söylemiştik ama dünkü tablo bizi gerçekten çok üzdü. Bunları devletimizin gerekli yetkili organları daha farklı bir yöntemle teslim alabilirdi ve bu süreci maalesef birileri siyasi rant haline getirmiş durumda.''

Herkesi sağduyulu olmaya çağıran Hızal, ''Ama bu farklı bir sürece doğru gittiği zaman da buna hem millet olarak hem de biz şehit aileleri olarak, gaziler olarak gerektiği yerde, gereken cevabı vereceğimizi çok iyi bilmelerini istiyoruz'' diye konuştu.

 

Tarih: 23 Ekim 2009, 00:52 - İp: 88.***.**9.141
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi, demokratik açılıma tepki yürüyüşü düzenledi.

Bazı sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi parti temsilcilerinin de destek verdiği yürüyüş için şehit yakınları ve gaziler, Alibeyli Mahallesi'ndeki dernek binasında toplandı.

Grup, Şehit Albay Halil İbrahim Karaoğlanoğlu Parkı, Atatürk Caddesi ve Dr. Sadık Ahmet Caddesi'nden geçerek, slogan atarak Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü.

Yürüyüş sırasında, şehit Hanifi Ataş'ın annesi Remziye Ataş fenalık geçirdi. Şehit annesine şehit yakınları ve gaziler yardım etmeye çalıştı. Van'da gazi olan İzzet Korcak, protez ayaklarını meydana fırlatarak ''Alın önce bunların hesabını verin'' dedi.

Daha sonra, terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafları ile sözde PKK bayrağı yakıldı.

Irak'ın kuzeyindeki bir operasyonda gazi olan Mustafa Aksu, eylemciler adına yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

''Türkiye'de 'Kürt sorunu' diye bir sorun yoktur, PKK sorunu vardır. Parlamentoda 200'e yakın Kürt kökenli milletvekili var. Bu açılım barış getirecekse bu kadar vatan evladının şehit olmasını neden beklediler. Zamanında terör örgütünün isteklerini yerine getirselerdi bu kadar ocak sönmezdi. Şehitlerimizin al bayrağa sarılı tabutları geldiği zaman şehit ailelerinin tamamı 'Vatan sağ olsun' dedi. Biz de vatan için toprağa verdiğimiz evlatlarımızı geri istiyoruz.''

 

Tarih: 23 Ekim 2009, 00:54 - İp: 88.***.**9.141
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

EY TÜRK MİLLETİ ŞEHİDİN VE GAZİN HESAP SORUYOR
SEN İHANETİN HESABINI SORMAK İÇİN NE BEKLİYORSUN
YAŞANAN BU SÜRECE SESSİZ KALMAK VATANA İHANETTİR!!!

İZLEYİN

#mechul75' tarafından 23.10.2009 02:47:05 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 23 Ekim 2009, 02:39 - İp: 88.***.**9.141
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

en son gönderdiğiniz videoda bir kadın şöyle diyor;
http://i.imagehost.org/0255/1_12.jpg
http://i.imagehost.org/0215/3_6.jpg

 

Tarih: 23 Ekim 2009, 09:22 - İp: 88.***.**3.253
ahmetçiçek
ahmetçiçek (üye)
Kırşehir / Amatör

Yazılanları tartışmayacağım..
(Zira aramızdaki fark anlaşılmaz!!)
Sadece gaijin'e yazdıklarını yakıştıramadığımı belirtmek istiyorum..
Yapılanları onaylamayabilirsin, eleştirebilirsin ama onaylayanların hepsine köpek demeye hakkın yok..
Bu dil, lisan gaijin'e yakışmıyor..

#ahmetçiçek' tarafından 23.10.2009 12:01:15 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 23 Ekim 2009, 12:00 - İp: 78.***.**9.20
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Doğru yaaa
Siz memleketi bir çift kadın gögsüne satanları alkışlayanlardansınız.

 

Tarih: 23 Ekim 2009, 12:52 - İp: 88.***.**9.141
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

PKK nın varlık sebebini sorduğunuzda,
ırkçı bir düşünceye göre ezilen bir halkın yarattığı örgüt tarzında bir tanım elde edersiniz..

Ezilmiş (!) bir etnik grubun, gelişmemiş bir bölgenin sesiymiş (güya)

Herhangi bir okul biliyormusunuz "kürt" öğrenci kabul etmeyen..
üniversite keza öyle..
Devlet kurumlarında "adam seçmece" kürt-türk ayrımına göre yapılmıyor.. oranın başına kim gelirse kendi memleketinin insanını yerleştiriyor..

etnik ve ırk olarak türkler ırkçılık yapsaydı bu ülkenin başına kürt asıllı cumhurbaşkanı asla gelemezdi..

ırkçılığı ve kendi halkına "ezilmeyi" reva görenler kürtlerdir..

Kaç tane kürt öğretmen tanıyorsunuz gidipte kendi memleketinde doğuda güneydoğuda okullarda öğretmenlik yapıyor olsun..

Kaç tane kürt iş adamı tanıyorsunuz istanbul-izmir dururken gidipte kendi şehrine yatırım yapsın..

Kaç tane kürt tanıyorsunuz kendi bölgesine yapılan yatırımı sabote eden (okul yakan, öğretmen öldüren, yol-elektrik inşaat şantiyelerini yakıp yıkan) PKK yı dışlayan, kınayan DUR DİYEN kaç tane kürt tanıyorsunuz...

eğer ezilmişlerse.. kendi kendilerini ezdiler..
eğer acı çektilerse kendi kendilerine acı çektirdiler..

Bir çift memeye memleketini satanlar ve PKK kamplarında kadınlarla alem yapanların şahsi egoları için maceraya atıldılar..

Ama bu macerada bir sürü gencecik insanın kanını içtiler.. Sakat bıraktılar.. Bir sürü anneyi yaşarken cehennem azabına sürüklediler..

Hiç birini affetmiyorum.. devlet affetse ben affetmiyorum..

Kahraman ilan ettiğiniz PKK lıların eyleme katılmadığını nerden biliyorsunuz..

Bütün bu gelişmeleri gördükten sonra Kürtlere eskisi gibi bakmıyorum artık..
Kürtlerle kardeş falan değilim...

Bundan sonra bende onlar gibi evladımı ırkçı yetiştirecem..
Yanıbaşımda şehit olan 2 arkadaşımın kanını yerde bırakmamak için bundan sonra her Türk milliyetçi ve hatta ırkçı harekete destek verecem..
Bu açılımın açıldığı gibi bir gün kapanacağına sonuna kadar inanıyorum.

 

Tarih: 23 Ekim 2009, 13:47 - İp: 88.***.**5.82
sansabosa
sansabosa (Dedektif)
Ankara / Özel Gün Fotoğrafçısı

benimkisi biraz kolaycılık olacam ama, rokomet e aynen katılıyorum. her bir satırına.

 

Tarih: 23 Ekim 2009, 14:01 - İp: 88.***.**8.180