dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

Taksimdeki Saldırı

bu taksimdeki saldırı gene canımızı sıktı.geçen seneler ankaradaki saldırıda teşeron kullanmıştı pkk.pekçok masum insanımız ölmüştü.bende burda başbakana yumuşak davranıyor diye eleştirmiştim.geçen saldırıyı sivaslı olan beyni yıkanmış biri yapmıştı.bakalım bu saldırının arkasından kim çıkacak.

zaza kürtü olan kılıçdaroğlu bunları engeleyemezmi acaba.çünkü daha önce markisst görüşlü hapis yatmış kişileri devlet kademelrinde istihdam ettğini biliyoruz.bunlara yakın bir kimse bunları engeleyemiyormu.yada söz dinlemeyen bir azınlıkmı var içlerinde.

Tarih: 31 Ekim 2010, 23:16 - İp: 78.***.**2.172
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

emmi tam zırvalamışsın yine.
zırva cehaletten ileri gelir keza.
zazalar kürt değildir.
neyse Allah akıl fikir ihsan eylesin sana.
Amin.

 

Tarih: 31 Ekim 2010, 23:24 - İp: 88.***.**1.242
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Amin

 

Tarih: 31 Ekim 2010, 23:37 - İp: 88.***.**3.71
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

olmayacak duaya amin diyormuşuz gibi bir his var içimde.

 

Tarih: 31 Ekim 2010, 23:43 - İp: 88.***.**1.242
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

yıldırım çarpmasın bizi

 

Tarih: 31 Ekim 2010, 23:48 - İp: 88.***.**3.71
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

noluyo baken burda.

 

Tarih: 31 Ekim 2010, 23:54 - İp: 85.***.**5.126
tesfiyeci
tesfiyeci (üye)
Manisa / Amatör

Beyazıt emmi Marxist ler bu memleketin insanı değilmi. Ne olmuş iş verdilerse.

 

Tarih: 31 Ekim 2010, 23:55 - İp: 78.***.**2.19
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

biz seçimle iş başına gelen merkistlere karşı değiliz.silah kullanan bunu zorla yapan marksislere karşıyız.ben kılıçdaroğlunun zamanın devlete karşı silah kullanmış kişlerle yakınlığından söz açtım.bunlara söylesede ,bunları kontrol edemezmi,acaba diyorum.

alevi zazalar kendilerini kürt kabul ediyorlar.kılıçdaroğlunun doğduğu köy kendini böyle kabul ediyor.çoğunluğu devlet düşmanı.devletle barışmaları lazım.bu yolları bırakmalrı lazım.kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz.marksisizmmi kaldı.gericilik bu.

 

Tarih: 1 Kasım 2010, 07:19 - İp: 78.***.**1.252
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı



Konuya dönsekde, şu teröristleri kınasak... (eshefle kınıyorum)


terörist saldırıları, sanki bir azınlığa mensup kişilerin davranış biçimiymiş gibi algılayan ve sunan kimselerede; "Allah akıl fikir versin" diyorum.. Düşmanını tanıyamamış. dostlarını düşman zanneden gafillere, söyleyecek söz bulmakda zorlanıyorum...

 

Tarih: 1 Kasım 2010, 08:52 - İp: 94.***.**3.41
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

hayatta şucu yada bucu olmadım.

YETER ARTIK.bu ülkenin insanlarına zarar verilmesin.bıçak kemiğe dayandı artık.


marksizm türkiyede yerleşsin diye 40 senedir ciddi biçimde bu ülkenin insanlarına savaş açılmış durumda.geçen ankaradaki bombalama eylemini dhkp c yapmıştı.

SUSALIMMI,İÇİMİZEMİ ATALIM,SÖYLEMEYELİMMİ.

geçen haburdan teröristleri yurda soktular.açılım dediler.adamlara sordular pişmanmısınız diye adamlar pişman değiliz gene yaparız dediler.

şimdide haefi avcı teröristlerle yakınlık kuruyor diye.tutuklandı.varsa cezası çeksin.kendisini tanımam.istihbarat almak için değilse kullanılıyorsa cezasını çeksin.ama bir partinin başındaki adam devlete silah çekmiş kişileri devlet bünyesinde yapılandırıyorsa buda doığru değil.doğruyu söyleyelim.ama suçlu hemşerilerini korumak içinmi.yoksa onları suçtan vazgeçirmek içinmi.kılıçdaroğlu bunu zaten kabul etti.ben yerleştirdim dedi.

bak adam avrupada elini kolunu sallayarak dolaşıyor.bizim mit ne yapıyor acaba.

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2010/01/11/iste_orgutun_yeni_lideri

demekki avrupa bunlara arka çıkıyor.avrupa istihbaratı bunları koruyor.kurtlar vadisinde anlatılanların çoğu gerçek yada gerçeğe yakın.

ben askeri hapishaneye girdim bizi neden dövdüler biliyormusunuz biz çünkü istiklal marşını bilmiyorduk.koğuş içtimalarında subaylar öğretene kadar dövdüler oysa kominist marşını söyletseler biliyorduk.

subayın biri dediki oğlum bir insanın iki atası olmaz.iki babası olmaz.olursa iki ata yada iki baba çocuğa ... derler.ya marksist atayı seçin.yada Atatürkü atayı.ben Atatürkü seçtim.zaten Atamızda merksizm hakkında çok kötü şeyler söylemiş.başka bir rejim bu.cumhuriyet ilkelerine ters bir rejim.

biz tercihini marksizm den yana koyanlara hiçbirşey demeyiz.onlara kötü birşeyler söylemeyiz.irade tercihlerine saygımız var.ama insan hem atatürkçü hem marksisit olmuyormuş.hem yahudi hem budist.yada hem müslüman hem pagan.

Biz barıştan yana olan her insanı kucaklıyor.başka rejim tercihide olabilir.siyaset yapanlara silahı tercih etmeyenler dostumuzdur.ama bunu insanlara silah kullanarak yapanları kınıyoruz.İNSANLARA SİLAH VE GÜÇ KULLANRAK ZULÜM EDEN ELLER KIRILSIN KIRILIR İNŞ.

 

Tarih: 1 Kasım 2010, 22:36 - İp: 88.***.**9.4
  • 1