gfindik
gfindik (üye)
Balıkesir / Amatör

Rockncoke / 8 Şehit

Gençlerimiz Eğlenmiş.Hadi Hayırlısı.
Aynı Gün 8 şehit verdik.Dünya Böyle birşey.
Diğer yandan Yıllarca Büyüttükleri Oğlunu Vatan Uğruna Şehit veren anneler babalar,Diğer yandan oğlunu kızını rockncoke festivaline yollayıp ertesi gün gazetelerde Patlayan Prezervatif satış adetlerini okuyan Anneler Babalar...
O gençleri merak edenler Siteye Fotolar EklenmişBakmak İçin Bu linki Tıklayın.

Rockncoke 2006


Aynı Gün Ölen 8 Şehitimiz .
Huzurla Yatın.

Tarih: 7 Eylül 2006, 18:54 - İp: 85.***.**1.102
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

aaa olurmu hic.. sacmalıyorsunuz gfındık. rock konserine gitmekle noluyosa sanki. Biz özgür gençlik değilmiyiz. Biz askerlik yapmadık mı sanki. Gerci askerliğimi evimizin arkasında yaptım. Ama biz eğlenmesinide biliriz üzülmesinide. Hem biz üzüldük arkdaşlarla filan. Ama işte dünya böyle. ne yani prezarvaitf kullanmsamıydık. O zaman daha kötü olmazmıydı.
Ben özgürüm. yaşam stilim bu. saçlarımı jöleler dikerim. Fiyaka yaparım. ezberlerim tüm yabancı kökenli herseyi. Çok arabesk dusunuyorsunuz çooookk..

 

Tarih: 7 Eylül 2006, 19:04 - İp: 88.***.**2.33
gfindik
gfindik (üye)
Balıkesir / Amatör

Bu benim Düşüncem.
Seninkiside Diğerlerine de Saygılıyım

 

Tarih: 7 Eylül 2006, 19:08 - İp: 85.***.**1.102
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

gfındık.. sanırım yaptıgım tariz anlaşılmadı.. aynı fikirdeyiz.

 

Tarih: 7 Eylül 2006, 19:10 - İp: 88.***.**2.33
calmx
calmx (üye)
İstanbul / Amatör

gfindik dusuncelere saygiliy1m diyorsun ama bana ozelmesaj yollucak ve kimsin sen diye diklenicek kadar kendinde yetki gorebiliyorsun anlamdim ben bu isi bence nabza gore serbet ver1yorsun....

 

Tarih: 7 Eylül 2006, 19:14 - İp: 88.***.**3.69
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

bu konu fazla surmez..

 

Tarih: 7 Eylül 2006, 19:16 - İp: 88.***.**2.33
denden
denden (üye)
İstanbul / Meraklı

gfındık sen hiç unutmadınn mı dünyanın acılarını bu günlerde ??
Arkadaşarla tatlı bi sohbete dalıpta Lübnanda ki bebekleri unutmadın mı..?? bence biraz sert olmuş söylediklerin.. bence unutmaktan çok orda olan bi çok çirkin şeyin olması kötü..
bende Rock dinlerim .. ama dozajını da bilirim.. evet Rock festivalinde bir çok çirkin olay olmuş duydum.. üzüldüm ... kime üzüleyim bilemedim .. Şehitlere mi yoksa Dünya ya mı yoksa Gençliğe mi?? ben de gencim .. ben de unutuyorumm .. arada belki ben de istenilmeyen gibi davranıyorum ama sınır koymayı ihmal etmiyorumm.. Gençlerin çevresinde pek sınırlı yaşamlar olmayınca .. Sınır kavramı gitmiş..

 

Tarih: 7 Eylül 2006, 19:46 - İp: 85.***.**6.132
aattaa
aattaa (üye)
Ankara / Amatör

bu gençleri boşlukta, arayış içinde sanmak kadar cahilce bir düşünce bilmiyorum....hiçbiriniz bu insanları ve anadolu'nun heryerinde yaşayan milyonlarca genci benden iyi tanımıyorsunuz....başka türlü giyinip başka türlü müzikler dinleyen insanlardan oluşan bir kültüre ait yöneticilerimiz de var unutmayın....sabah 7 de kahve köşelerinde sürtenler bunlar değil ama en çok kitap okuyanlar da bunlar.....hem, aynı gün 8 şehit verirken başka şeyler de oldu bu ülkede: birileri namus cinayeti işledi, birileri hırsızlık yaptı, birşeylere yine zam geldi, birileri yine aç yattı, birileri yine iyi fotoğraf çekecek zamanını boş laflar üretmeye harcadı, bir yerlerde yine orman yangını çıktı....çok şey oldu....yazacak çok şey var ama anlayacağınızı, anlamaya çalışacağınızı düşünmüyorum; en çok şu aceleyle yazılı cümlelerim içinden bana saldıracak birşey bulmaya çalışacaksınız, buyrun.....8 şehite olan hassasiyeti rock müzik dinleyenleri hedef alan cümlelerle yapmak, bilinçaltınızdan sizi dürten başka sıkıntılarınıza işaret ediyor olmalı, ama bu beni aşar....ne tür müzik dinlediğinizi, nasıl ve hangi ortamlarda dinlediğinizi merak ediyorum. bunu paylaşırsanız sizi anlamak kolaylaşır. " bu seni ilgilendirmez" diyeceğinizi düşünmüyorum zaten

 

Tarih: 7 Eylül 2006, 20:28 - İp: 217.***.**9.204
zax
zax (üye)
İzmir / Reklam Fotoğrafçısı

şimdi rock N coke gidenleri kınıyalım mı?Bende gidecektim ama bir kaç sorun yüzünden gidemedim.
Dünya'da heran herşey olabiliyor yani.O gün 8 şehit verdiğimizde sen odana kapanıp ağlamaya mı başladın.Ben hiç sanmıyorum.Prezervatif satıldı diye kızmanında anlamı yok.Tabi şehitlerimize bende çok üzüldüm.Huzurla yatsınlar.

 

Tarih: 7 Eylül 2006, 20:35 - İp: 81.***.**0.151
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

MEsele duyarsız bir toplum olmamızda. Gevur ülkesinde veya bizden başkaca bir ülkede olsa o gün yas ilen edilir. Böyle eğlence falan yapılmaz. Ama bizim gibi duyarsız toplumlarda kimse takmaz 8 şehiti.Normal görürüz. Böyleyiz biz işte.

 

Tarih: 7 Eylül 2006, 21:54 - İp: 85.***.**4.127
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

israil iki askeri icin savas cıkardı.

Biz ise israilin ürünü cola nın sponsorlugunda eğlendik.

 

Tarih: 7 Eylül 2006, 21:56 - İp: 85.***.**1.61