mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Posta Güvercinleri

Akepe iktidarının 9 yıllık iktidarı boyunca bop eşbaşkanlığından tutun aldatma ve kandırmaya varana dek bir çok meziyete sahip olduğunu öğrenmiştik.

Ancak ortadoğuda yaşanan son gelişmeler ve internete düşen mit pukaka arasında geçen ses kaydından AKEPE hükümetinin POSTA GÜVERCİNLİĞİ gibi herkesi yapamayacağı bir yeteneğe daha sahip olduğunu öğreniyoruz.

Posta güvercinliği meziyetinin gereği olarak evvela Dışişleri bakanı Ahmet Davutoğlu yapmış olduğu Suriye ziyaretinde Esad yönetimine abd nin mesajlarını iletmişti. Son olarakta mit müsteşarının bizzat başvekilin bilgisi dahilinde imralı ile terör örgütü arasında mektup taşıdığını öğreniyoruz. Hemde imralıdaki ite yalvarıp saatlerce kapısında yazacağı cevabı beklemek pahasına.

#mechul75' tarafından 17.09.2011 12:15:48 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 17 Eylül 2011, 11:59 - İp: 86.***.**2.217
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

remi seçim arefesi ve referandum öncesi ülke gündemi hakkında geleceğe dönük en doğru tespitleri Bahçeli yapmıştır çözüm yollarınıda göstermiştir. Lakin sorun bahçelinin azmı çokmu konuşması gerektiği değildir. Sorun yandaşlar kontrolünde olan ülke medyası tarafından terör örgütü pukakanın sözcülüğünü yapan bdp ye verilen medya desteğinin ülkenin milli birliğini üniter yapısını savunan tek siyasi kurum olan mhp ye verilmemesidir. TBMM de akepe ve bdp nin grup toplantıları ulusal ve yerel onlarca kanal tarafından yayınlanırken mhp nin grup toplantıları sadece bir kanal tarafından yayınlanıyor. Hal böyle oluca sesinizi arzulanan geniş kitlelere duyurmak pek mümkün değil. Bak sana bir örnek vereyim.

Tarih: 8 Kasım 2009 (pazar günü)
Yer: Ankara
Saat: 11:00
Mhp 9. Olagan büyük kongresini yapıyor salonda üç beş tane kamera var davet edilmelerine rağmen gelmeyen kanallar nerde ne yapıyor dersin başvekilin ulusa sesleniş konuşmasını yayınlamakla meşguller. Ne alaka dediğini duyar gibiyim.

Evet ileri demokrasi ve fırsat eşitliği palavraları atan başvekil mhp 9. Olağan Kurultayını yaptığı gün ve yaptığı saatte yani 8 Kasım 2009 pazar günü saat 11 de yaklaşık 3 saat süren ulusa sesleniş konuşması yapıyor. Bütün kanallarda bunu yayınlamak zorunda. Şimdi soruyorum başvekili delimi öptüde pazar günü saat 11 de ulusa sesleniş konuşması yapıyor.

Aynı olayı 04.04.2010 pazar günü Ankara'da düzenlenen Başbuğu anma törenindede yaşadık bundada İ.... Gökçek işe soyundu Beştepedeki anıtmezara çıkan bütün yolları onarım gerekçesiyle kapatmış sabahın 6 sında yağmur altında 1,5 saatlik yürüyüşün ardından Beştepe'ye ulaşabilmiştik.

Burdan iddia ediyorum mhp ve ülkücü bireylerin önüne konulan engellerin binde biri pukaka yandaşlarının ve onun sözcülerinin önüne konmuş olsaydı terör bugünkü noktaya gelmezdi. Sevgili remi sesini duyurmanın yolu kendi medyanı ve sermaye grubunu oluşturmaktan geçer. Mhp bunu yapamadı dersen doğrudur derim. Malesef Devlet Beğ parti üyelerinin devlet ihalelerinden uzak durmaları yönünde genelge yayınlayan bir yönetim anlayışına sahip. Şayet Devlet Bahçeli'nin gündeme dair açıklamalarını takip etmek istersen. Aşağıdaki adresleri takip etmeni öneririm.

www.mhp.org.com/
www.etikhaber.com
www.ortadogugazetesi.net


Pazarby insaların yazdığı yorumlara şaklabanlık yapacağına senden cevaplamanı istediğim soruyu cevapla.

İşte Cevaplaman Gereken Soru!!!!!

Her fırsatta kalkıp imralı üzerinden şovmenlik yapan senin savunduğun tayfanın imralıdaki iti asmak adına attığı bir adımı söylemeni istiyorum. Hazır savunduğun zihniyet anayasayı sil baştan yapacak güçte, o zihniyetin bir üyesi idam cezasının uygulanması yönünde neden TBMM ye teklifte bulunmazlar. Söz senin cevabını bekliyorum!!!





#mechul75' tarafından 18.09.2011 14:16:13 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 18 Eylül 2011, 13:34 - İp: 78.***.**8.133
lutus
lutus (üye)
Yurtdışı / Amatör

"Her fırsatta kalkıp imralı üzerinden şovmenlik yapan senin savunduğun tayfanın imralıdaki iti asmak adına attığı bir adımı söylemeni istiyorum. Hazır savunduğun zihniyet anayasayı sil baştan yapacak güçte, o zihniyetin bir üyesi idam cezasının uygulanması yönünde neden TBMM ye teklifte bulunmazlar. Söz senin cevabını bekliyorum!!! "

Her fırsatta imralı, şehitler veya pkk üzerinden siyaset yürüten tayfa akepe değil mehepe tayfasıdır bunu anlamak lazım önce. Ayrıca bir şeyi yapabilecek güçte olmak(ki akepe hükümeti anayasayı tek başına yapacak güçte değildir ve tek başına yapmayı da düşünmemektedir), onu yapmak istemekle eş anlamlı değildir. Artık asmakla kesmekle bir yere varılmayacağını anlamış bir grup insan vardır.Akp hükümeti de onların temsilcisidir.

Yine de mechul75 u tebrik ediyorum, en azından hükümeti eleştirecek mantıklı bir konu bulmuş. Hala bazı zihniyetler akp'yi en başarılı olduğu ekonomi konusundan yola çıkarak vurma amacındalar.


#lutus' tarafından 18.09.2011 15:49:50 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 18 Eylül 2011, 15:47 - İp: 78.***.**9.193
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

kılıçdaroğlu dün bu konu hakkında ne demiş bugün ne diyor TIKLA

Bu konu hakkında erdoğan ne demiş Tıkla

Türk Milletine rağmen pkk ile anlaşılamaz.onları kullanılmak üzere konuşulur.fakat pkaka ile anlaşılamaz.Türk Milleti bunu kabul etmez.

 

Tarih: 18 Eylül 2011, 17:26 - İp: 78.***.**1.237
fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

ya meçhul sizin genel merkezdekiler toplu şeyetmekten birbirini d.... lemekten elleri degmiyorki muhalefet etsinler.hem onlarada kızma sizin gibi safları kandırıp gökyüzüne dogru uluturken kendileri malı götürüyorlar.

allahtan genel başkan yardımcılarınızın cinsel hayatları ifşa olduda sizin teşkilaat kurtuldu yoksa alayınıza sıra gelecekmiş.

şimdi kalkıp akıllı anlayışlı milliyetci vatansever gibi görünüpte şehitler üzerinden siyaset yapmaya kalma bu millet sizin cigerinizi biliyor.


siz türkiyede türk milliyetciligi yaparken digerlerinede kürt milliyetciligi yapma yolunu açtınız.ve pkk nın kurulmasına el ayak oldunuz çanak tuttunuz

80 öncesi solcu kominist diye bu ülkenin evlatlarını katlederken diger tarafta boş durmadı
şimdi forumlarda çemkirmenin anlamı yok daha seçim yeni bitti siz yediginiz tokatın etkisi ile apttallaştınız sabırlı olun hele bi kendinize gelin daha 4 yıl var ondan sonra bir 5 yıl daha 5 yıl daha ozamana kadarda insanlar türkiyede türk milliyetciligi yapmanın ahmaklık oldugunu anlarlar.bittinizde işte senin gibi bir iki kırıntı sagda solda kaldı

sen rahat ol ak parti neyapıyorsa dogru yapar başbakan akıllı adamdır.besmelesini çekip başladımı ülke günlük gülistanlık oluyor bak.

 

Tarih: 18 Eylül 2011, 18:13 - İp: 85.***.**9.223
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

fotofoto milletin şeyi seni pek alakadar ediyor
zira esasında seni de başkasını da ilgilendirmez
lakin yatak odası gözetlemeye pek meraklısınız

mamafih tayyip pkk ile gizli saklı iş tutunca gıkınız çıkmıyor bakıyorum
ne dersin acaba "sayın apo" yahut tayyibin temsilcisinin diğer tabiriyle "önder apo" kızar mı yoksa.
milletin kimi düdüklediğini gözetlemeyi bırakın da memleketi düdükleyenlere bakın siz.

tayyibin temsilcisi pkk yöneticilerine "büyük şehirlere bomba yığdınız haberimiz var" diyor. Ne diyosun sen bu işe.

 

Tarih: 18 Eylül 2011, 18:38 - İp: 85.***.**5.80
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

amma uzun yazmışınız gine.

 

Tarih: 18 Eylül 2011, 22:04 - İp: 88.***.**0.242
fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

okyanus zamanında bu kurt bozmaları kendi aralarında toplu düdük olayına geçip ülkeyi bu hale gelinceye kadar ne çabalar sarfetti bilirsiniz.

terör bu gün başlamadı 30 40 yıldır devam ediyor. tabiki bunun suçuda başbakanın size göre ama geri dönüp bakın bakalım sizin gibi düşünen kişilerin terörürün bu noktaya gelmesinde ne kadar emegi var.maşallah el birligi ile faşist kominist kürt türk diye bu hale gelmedimi.bunun hesabını ellerini it başı yapıp agzını havaya dogru kaldırıp uluyanlara sormak lazım bunun hesabını saçlarını sakalını uzatıp sako ve bot giyip kominist taklidi yapan solculara sormak lazım şimsi serzenişte bulunmanın anlamı neki.
ayrıca devlet devlet görüşüyor hükümet deyil.

 

Tarih: 19 Eylül 2011, 11:45 - İp: 85.***.**9.113
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Akepeye oy ve destek veren herkese soruyorum.

NEYE İNANIYOR HANGİ DEĞERİ ÖLÇÜ ALIYORSANIZ ONUN ADINA CEVAP VERİN. PUKAKA VE İMRALIDAKİ İT İLE GÖRÜŞME TALİMATINI BAŞKA BİR LİDER VERMİŞ OLSAYDI TEPKİNİZ NE OLURDU?

Bu soruya vereceğini cevap sizlerin samimiyeti ortaya koyacaktır.

Pazarby sen değilmiydin burada falanca bürokrat bölücü başıyla aynı
apartmanda oturmuş diyerek ahkam kesen?
Siz değilmiydiniz apo itiyle görüştü diyerek Yalçın Küçük'ü tefe koyanlar?

Mit müsteşarının pukaka ile görüşüp imralı ile terör örgütü arasında kuryelik yapmasının, yerden yere vurdunuğunuz Yalçın Küçük'ün apo itiyle görüşmesinden ne farkı var?

Lutus şehide kelle gözüyle bakan siyasi zihniyetin iktidar olduğu, dağdan inen itlerin kahramanlar gibi karşılandığı bir ülkede bırakta birileri vatan için can veren vatan evlatlarına omuz versin. Terör olaylarının yaşandığı ülkelerde var olan siyasi oluşumlar terör üzerine projeler geliştirir. Ntekim Abd başkanı obama da başkanlık seçimi çalışmalarında terörle kapsamlı bir mücadele yapacağını söyleyerek abd lilerden destek istedi. Mhp de terör konusunda müzakere değil mücadelede edeceğini her fırsatta dile getirmektedir. Bu bağlamda akepenin yürüttüğü terörle müzakere politikasını MHP nin terörle mücadele politikasıyla bir değerlendirmen sapla samanı karıştırmaktan öte bir şey değildir.

Akepeye oy ve destek verenler sizlere başta sorduğum soruyu tekrar soruyorum.

NEYE İNANIYOR HANGİ DEĞERİ ÖLÇÜ ALIYORSANIZ ONUN ADINA CEVAP VERİN. PUKAKA VE İMRALIDAKİ İT İLE GÖRÜŞME TALİMATINI BAŞKA BİR LİDER VERMİŞ OLSAYDI TEPKİNİZ NE OLURDU?

Bu soruya vereceğini cevap sizlerin samimiyeti ortaya koyacaktır.

#mechul75' tarafından 19.09.2011 11:53:53 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 19 Eylül 2011, 11:50 - İp: 86.***.**0.82
fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

cevap 30 40 yıldır mücadele ediliyor varılan nokta neresi. varmı bir gelişme yok.sizin gibi düşünürsek nereye varırız.birtaraftan silahlı mücadele ederken diger taraftanda kökünü kazımak için gerekli çalışmalar yapılması lazım.bunu dünya ülkeleri nasıl yaptıysa bizde öyle yapmalıyız.yapıyoruzda.

gelelim yalçın küçükle mit müsteşarının görüşme farkına sen ikisi arasındaki farkı anlayamayacak kadar küçük düşünüyorsan yapacak bişey yok.

apoyla aynı binada kalan bürokrata gelince birisinde apo kaçaktı
birisinde tutuklu sencede aralarında fark yokmu.
işte bu kadar basit bir konuda bile anlama güçlügü çektiginiz için siz mhplisiniz olayları analiz edemediginiz için yolunuzun yanlış oldugunu anlamakta güçlük çekiyorsunuz.

birde şöyle düşünelim kardeş sizin bu ülkede geleip geleceginiz yer en son burası ilerisi yok halk sizi biliyor güvenmiyor.size inanmıyor yolunuz yanlış diyor ya halk sizi istemiyor kardeşim istemiyor.size düşen halkın iradesine saygılı olmak hepsi bu hazımsızlık yapmayın rahat olun.

 

Tarih: 19 Eylül 2011, 13:07 - İp: 85.***.**9.113
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Fotofoto

pkk lılarla görüşen Hakan Fidan görüşmenin yapıldığı tarihte mit müsteşarı değil. Konuşmada söylediği gibi tayyibin özel temsilcisi.

hükümet görüşmedi devlet görüştü lafı da tam bir saçmalık. hükümet kim devlet kim.

apoyla aynı binada kalan bürokrata gelince birisinde apo kaçaktı
birisinde tutuklu sencede aralarında fark yokmu.


apoyla aynı binada kalan bürokrata gelince birisinde apo kaçaktı birisinde tutuklu sencede aralarında fark yokmu.

bana sorar isen fark yok da. lakin sana göre fark var ise tayyibin oslo da görüştüğü pkk yöneticileri de kaçak, Türk adaleti tarafından aranan ve hakkında tutuklama kararı olan kişiler.

mitin başına getirdiniz imam hatipliyi. adam apoya nasıl iltifat edeceğini şaşırıyor. mühim olan badem bıyık emmi bir de imam hatip lisesi mezunu oldu mu değme gitsin.

 

Tarih: 19 Eylül 2011, 13:16 - İp: 85.***.**5.254