pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ölümden Döndük

Bu gün bir düğün için Kütahyaya gitmek için yola çıktım ailemle beraber.Altıntaşı bilerler aliyebyö köprüsünüde bilirler. Tam buraya geldiğimizde köprünün üstünde bir araç önündekini solamaya kalktı. Aramızda 5 bilemediniz 10 metre vardı.BEn firen yapıp sağa kaptım, sollamaya çalışan firen yapıp sağa kaçtı santimkler kala çarpışmaktan kurtulduk. Hepimizin beti benzi attı tabi çok korktum.Zira böyle bir kazayı ilk defa atlatıyorum. HEmen telefonu arayıp emniyete haber verdim ve aracı trafik ekipleri çevirip karakola getirdiler. Ben hatalı sollama için ceza yazmalarını ve gerekirse trafik güvenliğini tehlikeye sokmaktan savcılığa sevkeldilmesini isteyecektim.Beyefendi inkar etmeye başladı.Bu arada AKP il encümen azamız hemen damladı. Ceza yazılamayacağını, birşey olmadığını falan söylemeye başladı. BEn de sen ne karışıyorsun diye kızdım.Meğer patronu imiş ve Sürücü kursu işletiyormuş.
BÖylesine ciddi bir olayda hemen siyaseti karıştırmanın ve trafik suçu işlemiş bir insanın siyaseten olaydan temizlenmesini sağlamaya çalışmak kadar utanç verici birşey düşünemiyorum. Benim arabada çoluğum çocuğum vardı.Onlara bu sürücü yüzünden birşey olabilirdi. Hergün gazetelerde birçok kaza haberi okuyoruz ve sebep hep aynı. Akıl sahibi bir insan virajlı, sollama yasağı olan bir köprü üstünde araba sollarmı. sollarsa dahi buna hangi akıl sahibi siyası arka çıkar. Ulaşmaya çalıştığımız AB standartlarının neresine uygun bu.
Bu tavrı esefle kınıyorum. AKP yi %47 ile geldikleri 2. dönemde bitirecekse bu tavırlar bitirecektir. Eğer tüm AKP yönetimi böyle düşünüyorsu tamamına yazıklar olsan. Verdiğim oyda zehir zukkum olsun.
Trafik cinayetlerinin en yoğun olduğu ve en enetimsiz dönem bu son 1 yıl. Bu kadarını hiç görmedim. Hükümet acil önlemler almalı. Ölen her insandan başta Başbakan ve ulaştırma bakanı sorumlu.
Umarın denetimler Tantan dönemi gibi sıkılaştırılar ve benim yaptığım gibi şikayetlerde hiçbir siyasi devreye girmez.

Tarih: 19 Ağustos 2007, 16:44 - İp: 88.***.**7.138
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

büyük geçmiş olsun pazarbeyim...
bu ülkede efendi, dürüst insanların yeri yok, ezilen hor görülen bizleriz.ne vak alar gördük ki sen de yüzlerce adaletsiz uygulamaya şahi olmuşsundur zaten.
klasik Türk mantığı, başın sıkışınca siyasetçi tanıdığını ara o kurtarsın.
akp,anap,mhp,chp farketmiyor. hepsi aynı, Türkiye' de politika denen şey bir menfaatler ağından başka bir şey değildir ki bu ağın ortasında hep efendi, namuslu insanlar av olmuştur.

 

Tarih: 19 Ağustos 2007, 18:52 - İp: 88.***.**3.134
hayalsultan
hayalsultan (üye)
İstanbul / Meraklı

Öncelikle geçmiş olsun diyorum...
Elbette her kim olursa olsun cezasız kalmamalı.Aksini düşünmek bile istemiyorum...

 

Tarih: 19 Ağustos 2007, 19:06 - İp: 81.***.**6.49
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

Allah sabır versin... cümlemize

 

Tarih: 19 Ağustos 2007, 19:09 - İp: 88.***.**0.112
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

ALLAH;

Önce pazarbeyimizi ve ailesini hayata;
Sonra da pazarbeyimizi bize bağışlamış.

Sevgili dostum büyük geçmiş olsun!
İnan sensiz bir netfotoğraf düşünemiyorum.
Allah bir daha yaşatmasın böyle bir olay inşallah!

Bu arada, bu tür birşeyde bile siyasi kimliğini alet edenlere LANET OLSUN!
İnsan olan, vicdanen o cezayı kabullenirdi.
Yazıklar olsun!!

 

Tarih: 19 Ağustos 2007, 19:17 - İp: 88.***.**4.119
liebster
liebster (üye)
Kütahya / Firma

cok gecmişler olsun gecmişine toprim..

 

Tarih: 19 Ağustos 2007, 19:29 - İp: 88.***.**5.170
meliksahu
meliksahu (üye)
Denizli / Meraklı

Verilmiş sadakan varmış pazarbey. Geçmiş olsun.
işin içerisine birkaç densiz siyasetçinin girmesi de ayrıca üzücü

 

Tarih: 19 Ağustos 2007, 19:37 - İp: 88.***.**2.231
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Arkadaşlar hepiniz sağolun. BEn acımam böyle hata yapanlara. Hatalı sollama yapan veya sair büyük hata yapanları ihbar etmekten çekinmem . Hatta bu olayda olduğu gibi gerekirse gerisin geri dönmektende çekinmem.
Seyyah benim söylemek istediğimi yanlış anlıyorsun. Adam belki AKP li bile değil.Ancak hemen zıplayıp gelen AKp li. BElki oda bunu kullanmak istiyor.
BEn burada sosyolojik bir gerçeğe dikkat çekmek itedim. Hatta o AKp li ile birkaç gün öncede bunu konuştuk. Eğer AKP ve AKP liler bu nüfuzlarını, HAlk. Polis, Memur, Askar üstünde bu şekilde kullanmaya kalkarlarsa bu sonları olur. Gerçi asker üzerinde kullanmaları mümkün değil ama . Askerden Töbe Hayşa Allahtan korkar gibi korkuyorlar. Genelkurmaş başkanımız .......(Sitem) etti hemen Rum dışışleri bakanını kınadılar. Haksızmıydı kadın. Veya kaç sefer Hükümeti başbakanı insan yerine koymadılar.Niye tavır koymadınız o zaman. Davetlerde başbakanın yüzüne bile bakmadı aynı genelkurmaş başkanımız. Elini sıkmadı kendisini 15 gün önce ........dan atayan başbakan teşekkür dahi etmedi. Böyle bir genelkurmaş başkanı ... (Sitem etti diye dışışleri bakanımı kınanır. Veya bu yaptıklarına en ufak ses niye çıkarılmaz..... olan yerleri güvenliğim açısından yazamıyorum.
Neyse yani söylemek istediğim şey şu.Herkes yerini ve haddini bilmeli. Siyasilerde bilmeli askerde. Kimse birbirinin alanına karışmamalı. Benimki gibi bir olayda siyasiler hemen gelep baskı yapmak yerine bu bizi alakadar etmez, az bile yapmış diyebilmeli. Bufalonun dediği gibi mesele akp meselesi değil.HEpsi aynı. Eğer sosyolojik evrimimizi tamamlamak ve sosyolojik anlamda bir üst sınıfa atlamak istiyorsak bunu yapmak zorundayız.

 

Tarih: 19 Ağustos 2007, 19:37 - İp: 88.***.**7.138
genarex
genarex (üye)
Kırklareli / Meraklı

Çok geçmiş olsun kardeşim.

 

Tarih: 19 Ağustos 2007, 20:04 - İp: 85.***.**3.164
baharbahar
baharbahar (üye)
Konya / Amatör

geçmiş olsun pazarbey üzüldüm Allah korumuş

diğer konuya gelince sinirden küplere biniyorum

işte en nefret ettiğim muhabbet; "sen benim kim olduğumu biliyormusun"

Allahım yarabbim işte böyle diyen birinin ya suratının tam ortasına indireceksin yumruğu ya da "vah vah daha kim olduğunu bilmiyor zavallı" muamelesi yapacaksın

neyse geçmiş olsun, bir daha uğramasın

 

Tarih: 19 Ağustos 2007, 20:29 - İp: 88.***.**6.142
kupabaskı
kupabaskı (üye)
Denizli / Firma

geçmiş olsun pazarbey .

birşey dikkatimi çekti.sizin geçen aylardada bir elektirik çarpması olmuştu heralde hatırlayacaksınız canak anten çarpmıştı sizi.

dikkat edin üzerinizde bir kara bulut dolaşıyor mesleğiniz dolayı size kinlenen bilmem ama beddua eden kişiler yoktur inşallah.

bence siz bir koç kesin ve fakirlere dağıtın hepsini.

geçmiş olsun tekrar.

 

Tarih: 19 Ağustos 2007, 20:45 - İp: 88.***.**1.128