baharbahar
baharbahar (üye)
Konya / Amatör

Nevzat Amca İçin

hayat kısa...hayat zorlu....hayat bir savaş....bir de bazen daha da zorlaştıracak engeller, aksaklıklar çıkar karşımıza... hayat ailemizle, sevdiklerimizle güzel ve anlamlı... tek olmak kenetlenmek gerektiğinde fedakarlıklar göstermek hatta bazen kendini unutmak işte aile olmanın eş olmanın arkadaş olmanın en takdire şayan yanı... elinden geleni yapmak destek olmak...onunla üzülmek...onun acısını hissetmek...

bilmem farkında mısınız bir Nevzat amcamız vardı...herkesi herşeye rağmen seven ve babacan tavırlarıyla incitmemeye kırmamaya çalışan..

uzun zamandır ortada yok bilmem farkında mısınız... evet Nevzat amcamın büyük bir sorunu var arkadaşlar...hayat arkadaşı eşi can yoldaşı maalesef kemik iliği kanseri.. yaklaşık 2 yıl olmuş.. zorlu bir tedavi süreci başlamış..herşey yolunda giderken...2 ay önce OKİT denen KÖK HÜCRE NAKLİ için hastaneye kaldırılmış ama burada maalesef enfeksiyon kapmış ve tedavi aksamış ve komplikasyonlar başlamış...asıl tedavinin son aşamasının bitebilmesi için de enfeksiyondan kurtulması gerekiyormuş eşinin... evet işte Nevzat amcamız hayat arkadaşının iyileşmesi için çabalalıyor...
ona yanında olduğumuzu hissettirelim ve eşi için dua edelim... biliyorum Nevzat amcanın seveni çok bu sitede...Allah en kısa sürede şifa versin inşallah...


#baharbahar' tarafından 03.04.2007 17:44:41 tarihinde düzenlendi.


#baharbahar' tarafından 03.04.2007 22:14:59 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Nisan 2007, 17:26 - İp: 88.***.**0.107
rasitd
rasitd (üye)
İzmir / Amatör

nevzat amcayı tanımıyorum ama çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Allah sabır versin.

 

Tarih: 4 Nisan 2007, 00:44 - İp: 88.***.**7.28
fdemirhan
fdemirhan (üye)
İstanbul / Amatör

Geçmiş olsun Nevzat bey,
değerli eşinizin bir an önce sağlığına kavuşmasını dilerim.

 

Tarih: 4 Nisan 2007, 07:38 - İp: 85.***.**1.153
ayg
ayg (üye)
İstanbul / Meraklı

SEVGİLİ BÜYÜĞÜM

DİLERİM, EN KISA SÜREDE, HAYAT ARKADAŞINIZ, CAN YOLDAŞINIZ SAĞLIĞINA KAVUŞUR...

DUALARIMIZ SİZİNLE...

 

Tarih: 4 Nisan 2007, 08:48 - İp: 88.***.**1.240
seyyah1981
seyyah1981 (üye)
Batman / Amatör

nevzat amca Allah acil şifalar versin.. mutluluğun fotoğrafını göstermiştin bize.. umarım tez zamanda mutluluk sarar sizi .. yengeme Allah'tan şifalar diliyorum..

 

Tarih: 4 Nisan 2007, 09:23 - İp: 88.***.**2.40
b.isilman
b.isilman (üye)
Bursa / Amatör

Nevzat Bey sitedeki ilk fotografıma yorum yapan,beni motive eden,karelerini ve yorumlarını takip ettiğim harika bir fotograf dostudur,
Değerli eşine acil şifalar diliyorum.

 

Tarih: 4 Nisan 2007, 09:48 - İp: 88.***.**4.71
nevzatalan
nevzatalan (üye)
İzmir / Amatör

Sevgili Bahar,
Göstermiş olduğun sıcak ve içten dostluğun ve NETFOTOGRAF ailesine yakışır tavrın beni ne çok duygulandırdı ve yüreklendirdi bilemezsin.
Hem sana hem de senin aracılığın ile başta sevgili sahincoban, PhotoDesng, n.baba, batuhan196, gaijin, liebster, fokss, ordu24, merhaz, _unknown_, mandyy, aytuba, ege77, adem yener, evrin, nctenk, hayalsulta, nedimy, buffalo, pazarbey, burakenver, fdemirhan, AYG, seyyah1981, b.isilhan ve gundi olmak üzere tüm SİTE ÜYESİ FOTOĞRAFSEVER'lere içten teşekkür ediyor, selam ve sevgilerimi iletiyorum.Yaklaşımınız ve içten desteğiniz bizlere mutlaka yardımcı olacaktır.Buna inanıyor,tekrar aranıza dönebilme özlemimi dile getirerek selam ve sevgilerimi yineliyorum.
M.Nevzat ALAN

 

Tarih: 4 Nisan 2007, 12:40 - İp: 195.***.**6.35
niki
niki (üye)
İstanbul / Meraklı

Nevzat amca ;
Allah yardımcınız olsun umarım eşiniz enkısa zamanda sağlığına kavuşur allah sabır versin...dualarımız sizinle...

 

Tarih: 4 Nisan 2007, 13:32 - İp: 85.***.**9.194
baharbahar
baharbahar (üye)
Konya / Amatör

sevgili nevzat bey ya da herkesin dediği gibi nevzat amca,nevzat abi, nevzat dede...
elbette böyle bir konuya duyarsız kalmak mümkün değildi... amacım hem sitedeki sevenlerinizi haberdar etmekti hem de eşiniz için elimizden gelen başka bir şey olmadığından bolca dua alabilmekti....ben de bu anlamda sizi yalnız bırakmayan, paylaşarak acınızı azaltmaya çalışan ve dualarını esirgemeyen herkese duyarlılıklarından dolayı teşekkür eder, tekrar eşinize acil şifalar diler, sizlere de sabır ve kolaylık dilerim....saygılarımla

 

Tarih: 4 Nisan 2007, 16:06 - İp: 193.***.**7.6
nevzatalan
nevzatalan (üye)
İzmir / Amatör

Sevgili Niki,
İçten dileklerin için çok teşekkür ediyor, selam ve sevgilerimi iletiyorum.
Sevgili Bahar,
Senin aracılığın ile, dün yaşadığım bir olayı nakledeyim.
Sabah 09 sularında refakatçilik nöbetimi kızıma devredip hastaneden çıktım.Ege Üniversitesi Hastanesinin kampüsü içinde genellikle öğrenci ve çalışanların uğradığı hoş bir kafe var.
Bizi ziyarete gelmiş olan bir dostumla birlikte kafede biraz oturup birer kahve içerek sohpet ediyorduk.
Yanıma bir genç yaklaştı ve Sizin isminiz Nevzat mı? diye sordu.
Evet yanıtını alınca Soyadınız ALAN mı diye sürdürdü. Yine Evet deyince de beni siteden tanıyan bir fotografsever olduğunu (Emre ÖKEER), EÜ Tıp fakültesinde öğrenim gördüğünğünü söyledi. Bilsen ne kadar mutluluk verdi bana. Eşimin yattığı yeri öğrendi ve bir ihtiyacımız olursa ona da mutlaka iletmemi istedi.
Öğleden sonra Kızım beni arayarak eşimin acilen TROMBOSİT'e ihtiyacı olduğunu ve saat 17'ye kadar bulmamız gerektiğini iletti.
Eşimin kan grubu (0RH-) olduğu için çok zorluk çekmekteyiz her seferinde.
Ben bildiğim yakınlarıma durumu ilettim ve her taraftan hummalı bir çalışmaya başladık.Tabi bu arada henüz birkaç saat önce rastlaştığımız Emre'yi de haberdar ettim.
Sonuçta ne oldu biliyor musun?
Emrenin bulduğu kanı kullandık.
DOSLUKLAR çok güçlüdür. DOSTLUK'ların başaramayacağı çok az şey vardır. Bunu bir kez daha yaşadım.
Tüm fotografsever dostalar selam ve sevgiler.

#nevzatalan' tarafından 05.04.2007 12:08:07 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 5 Nisan 2007, 11:28 - İp: 195.***.**6.35
banvit82
banvit82 (üye)
Aydın / Amatör

Nevzat bey,dostlar dilerim her günümüzde yanımızda olur,sizde olduğu gibi.Sevgili eşinize allahtan şifa size ve güzel ailenize kuvvet diliyorum,allahtan ümit kesilmez.Tüm dualarım sizinle.Sevgi ve saygılar.

 

Tarih: 6 Nisan 2007, 01:57 - İp: 88.***.**6.190