lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Nerdesiniz Be Kardeşim?

Pazarbey yok, kukmköy yok, şabanemmi yok, hata yok, yok oğlu yok yani..Kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.Patron bari kapat şu siteyi de biz de gidek..

Forum kan ağlşıyor.Netfoto kan ağlıyor .Pazarbeyi küstürdüler, kumköy abiyi küstürdüler, atakan emmiyi küstürdüler..Kimsecikler kalmadı ortalıkta..Ama buna sebep olanlar da ne gariptir yok ortalıkta.

Artık fotoğraf çekme hevesimiz bile kalmadı.

Valla bakın emmiler üç güne kadar geldiniz geldiniz, gelmediniz bilmiyorum artık

Patron sizi acilen göreve davet ediyorum.

Tarih: 14 Kasım 2011, 17:40 - İp: 88.***.**8.59
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Lazut kıvraklık sizin tayfanın genetik özelliği olsa gerek. Ben sana savunduğun tayfanın içinde barındırdığı kürtçülerden bahsediyorum sen birilerinin hataları üzerinden milliyetçiliğe ve mhp ye saldırmaya yelteniyorsun. Ne o savunduğun tayfanın içindeki kürtçüler seni ilgilendirmiyormu. Oysa dün Kamer Genç'i ''kürt ayrılıkçısı'' diyerek yerden yere vuruyordun.

Lazut söylermisin el alemle fizyolojik ihtiyaçlarını giderdiğini söylediğin kişileri savunduğumu nerde gördün. Veya konuyu buraya getirmek nerden icab etti? Dur sakın bu cevap veremiyorsan sabote et mantığının eseri olmasın bu? Lazut az buçuk idrak yeteneğine sahipsen bahsettiğin o kişilerin konumuna bakılmaksızın kapının önüne konulmasındaki erdemi alkışlaman gerekir. Oysa toz kondurmadığın akepe “Şimdi de biz fişliyoruz” diyerek milleti nasıl fişledikleri itiraf eden Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan’ı 4 ay akepe iktidarına karşı olanlar için “Kanı bozuklar” diyen Çorum milletvekili Ahmet Aydoğmuş'u 2 aylığına geçici olarak partiden ihraç ederek erdemden bihaber olduğunu ortaya koydu. Lazut erdemsizlikle yaşamayı ilke edinenlerin erdemli duruşları görmemeleri gayet normaldir.

Deniz feneri konusunda avukat emmiler daha iyi bilir şu an yargılama devam etmekte.Suçlamakta olduğunuz kişilerin suçsuzluğu ortaya çıkarsa yalamnız gereken baya bir tükrük olur

Ergenekon ve balyoz dediğiniz davalarda sürmekte bu davalar üzerinden ahkam kesenlerede bir diyeceğin varmı? Bu davalar üzerinden ahkam kesenler öyle tükürük yalamaklada kurtulamazlar. İnsanlar içerde ölüyor ve bunun vebalide birilerinin boynundadır.

Lazut biz hala olduğumuz yerdeyiz lakin siz yerinizde durmuyorsunuz. Dalından kopmuş yaprak misali ordan oraya savruluyorsunuz. Düne kadar sabah kahvaltısını Şam'da, öğle yemeğini İstanbul Boğazında ailece samimi bir havada yerken ''kardeşim, dostum'' dediğiniz Esad'ın Suriye'sinde bayrağımızın yakılıp Atatürk posterinin yırtılacak noktaya gelinmiş olmasının analizi iyi yapılmalıdır.

Lazut tv önünde şam yönetimine feveran eden senin tayfanın Şam sokaklarında Türk bayrağının yakılıp Atatürk posterinin yırtılıyor olması umrundamı sanıyorsun. Şam sokaklarında bayrağımızın yakılıp Atatürk posterinin yırtılıyor olmasını dert eden zihniyet Şam büyük elçiliğinden Atatürk portresini indirtmiştir. Senin savunduğun bu zihniyet bayrağımızın yakılması üzerinden Şam yönetimine tv den veryansın ederken kendi yönetimindeki ülkede aynı bayrağın yakılıp Atatürk büstünün kirletilmesine sesini çıkaramamıştır.

Siz dengeler yer değiştirince yeni poitikalar geliştiremeyecek kadar sığ ve kıt bir güruhun bu ülkeyi yönetmesini istiorsunuz ama ben zamana bağlı olarak değişen dengelrer uyumlu poitikalr geliştiren bir hükümet istiyorum.

Lazut iki yüzlülüğü denge diye pazarlama bari!!!
Dün Esad'a bir yandan kardeşim derken öte yandan onun muhaliflerini Türkiye'de eğitiyordunuz.

Bir kaç hafta önce Almanyayı pukakaya finansman sağladığı için eleştiriyorduz, Almanya dönüşü pukaka yatakçısı barzani soytarısıyla kucaklaştınız. Söylemisin bu nasıl denge kurmaktır bu düpe düz iki yüzlülüktür.

 

Tarih: 18 Kasım 2011, 02:36 - İp: 78.***.**7.15
n.baba
n.baba (üye)
Ankara / Amatör

okyanus ve pit pire cok tesekkur ederim. Onerilerinizi notlarima yazdim.Tekrar tesekkurler. Sag olun.
Okyanus adim Necati deyil, Nazim.
Firtina cok uzun yaziyorsun.

 

Tarih: 18 Kasım 2011, 04:06 - İp: 69.***.**4.188
lazut007
lazut007 (üye)
İstanbul / Amatör

Ey erkekler utanma bilmeyen köpekler,
Zenne kadar aklınız yok siz deliler
Bir gün çılgın gibi severler
Yarın vazgeçerler
Onlardır En adi eşekler.

Kız gördüler mi coşarlar
Hepsi peşi sıra koşarlar
Sözde hayal kurarlar.

Hevesini alınca sırt üstü yatarlar
Ah ..o uyuz..yılanlar
Kumrallar ateştir yakarlar
Sarıları desteksizdir, atarlar
Esmerler tüccardır satarlar

Erkekler kovalarsan gitmez
Boğazını sıksan işi bitmez
Haftada on kız yetmez.

Kimi sanır kendini kelebek
Eşi bulunmayan taş bebek
Zor bulur bir ekmek
Neyine senin sevmek Eşek oğlu EŞŞEK

Kimi kibardır incelikten duyulmaz sesi
Randevuya gelmedi mi ölmüştür ya annesi ya dedesi
İşte bunlar o mahluk yaratıkların müsveddesi.

Yazan: Erkeklerden darbe yiyen bir bayan

 

Tarih: 18 Kasım 2011, 08:38 - İp: 94.***.**5.121
t.y.
t.y. (üye)
Samsun / Meraklı

Kendi düşencemizi diğerlerinin kabul etmesini beklemek, etmeyincede o kişiye savaş açmaktan olsa gerek bu kırılmalar. Şu anda artçılar devam ediyor.

 

Tarih: 18 Kasım 2011, 09:17 - İp: 94.***.**9.185
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Mechul gene çok uzun yazmışsın..Bi zahmet özetler misin?

..................

Lazut007 seni tebrik ediyorum ama aynı zamanda ciddiyete de davet ediyorum, zira çok möhim meselelr tartışıyoruz

...................

teye emmi Kastamonuya gidersen eğer benim ilçeden geçecen ..Mutlaka uğra bi çayımı iç..

 

Tarih: 18 Kasım 2011, 10:31 - İp: 88.***.**8.59
n.baba
n.baba (üye)
Ankara / Amatör

Bana bak ceymis bont, ona nasil siir oyle?. Hadi biri yazdi yazabilir(demokrasi var)biride yayinlar(demokrasi var). Tamamda, Kadinlar biricik annemiz, erkekler sevgili babamiz deyilmi. biraz dikkat lutfen.

 

Tarih: 18 Kasım 2011, 18:07 - İp: 69.***.**4.188
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Katılıyorum sana nebaba..Bond amca bi açıklama yapar her halde.
Herkes birilerinden bi açıklama beklerken bizim de ondan bi açıklmaa beklememz yanlış olmaz..

 

Tarih: 18 Kasım 2011, 18:17 - İp: 78.***.**7.255
lazut007
lazut007 (üye)
İstanbul / Amatör

Gereken sinerjiyi yarattık sanırım.

Bu gibi önyargı dolu, haddini aşan yazı, gerekli tepkiyi yeni alıyor. Fakat diğer yazılar için durum neden hala böyle. Fotoğraf sitesinde olamayacak derece politik yazılar için gerekli tepki neden ortada yok

 

Tarih: 18 Kasım 2011, 18:39 - İp: 94.***.**5.121
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

burda apo ile ilgili bir komu açmıştım.milletin gözü iktidar olmak.gözleri kararmış insanların. bölücü başı apoyu bile leştiremediler,iktidar olma hevesinden dolayı.sitede şiddeti savunanları bilmeden destek çıkanlar var.bilmeden diyorum.apoyu destekleyenlerin kimler olduğu açıkça ortada.türkiyede kurtlar vadisinde neler olduğunu bu millet iyi biliyor.bazı solcu arkadaşlar fotoğraf yüklerken bile kominizm propagandası yapıyor.bunlara bugüne kadar hakettikleri cevapı vermedim.burası Atatürk,ün kurduğu cumhuriyet.iyi niyetle onların cahil olduklarına kanaaat getirdim.


ben kendi namıma bundan sonra politik yazmayacağım.şiddete başvyurmadan,insanların şerefi ve namusu ile oynanmadan insanlar yazı yazmalı.

bu şekilde devam edelim.belki pazarbey döner.ne dersiniz.

 

Tarih: 18 Kasım 2011, 22:02 - İp: 78.***.**4.151
n.baba
n.baba (üye)
Ankara / Amatör

dedecigim su cumleleri dogru durust kursana ne dedigin anlasilmiyor.

 

Tarih: 18 Kasım 2011, 23:02 - İp: 69.***.**4.188