lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Nerdesiniz Be Kardeşim?

Pazarbey yok, kukmköy yok, şabanemmi yok, hata yok, yok oğlu yok yani..Kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.Patron bari kapat şu siteyi de biz de gidek..

Forum kan ağlşıyor.Netfoto kan ağlıyor .Pazarbeyi küstürdüler, kumköy abiyi küstürdüler, atakan emmiyi küstürdüler..Kimsecikler kalmadı ortalıkta..Ama buna sebep olanlar da ne gariptir yok ortalıkta.

Artık fotoğraf çekme hevesimiz bile kalmadı.

Valla bakın emmiler üç güne kadar geldiniz geldiniz, gelmediniz bilmiyorum artık

Patron sizi acilen göreve davet ediyorum.

Tarih: 14 Kasım 2011, 17:40 - İp: 88.***.**8.59
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

yav küsmüştüm ama dayanamadım geri geldim... sırf okyanus emmi yi tebrik etmek için...

körü körüne tayyibin de kılıççıoğlununda kurtçu dedenin de peşinden giden, büyük resmi yani Türkiye gerçeğini göremez...

Akp nin bir sürü hatasını ihanetini sayarım bir çırpıda , ama saçma sapan haberlerle de sırf eleştirmek için saçmalamamak lazım...

50 milyonu kendi hesabına aktardı demek , o yalanyolu kanalı gibi günah işlemektir... günahtan öte psikolojik bir rahatsızlıktır , köy kahvesi muhabbeti bile daha gerçekçi kalır...

neyse ben tekrar küstüm, lazut hoca beni saymadı, ben tekrar gidiyom...

 

Tarih: 15 Kasım 2011, 17:54 - İp: 78.***.**7.244
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

emmi nikon lensi canon macinaya dönüştürecek adaptör varmıdır.
dönme lens kullanmak niyetindeyim.
bana ucuz bir 5d lazım. ama baya bi ucuz olacak. ucuzlukta benim d200 ile yarışacak. keza d200 ü nereye koymuş idim unuttum.

 

Tarih: 15 Kasım 2011, 18:02 - İp: 81.***.**4.66
ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

Fujisever arkadaş, bildiğim kadarıyla sen öğretmen adayısın ve atanmayı bekliyorsun.
AKP iktidar olduktan sonra 29 bin dolayında imam hatip mezununun öğretmen kadrolarına atamasını yapmış. Sen de çıkmış ben neden atanmıyorum diyorsun? Cevabı bu. Memlekette bütün imam hatipliler yerleştirildikten sonra sıra belki size gelir.

Biz Tayyip dedikçe bazı dostlarımız bozuluyorlar. Ama boşuna demiyoruz...

Bir dakika...

AKP li gençler!...Şu Van depremi ile ilgili yazdıklarıma cevabınız yok. Olamaz da... Düşünün biraz demiştim. Düşünmeye başladınız bile...
İyiye alamet...

#ercan43' tarafından 15.11.2011 18:29:35 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 15 Kasım 2011, 18:26 - İp: 31.***.**4.238
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Arananlar listesinde adımız olmasada bende burdayım. Kimin sorunsalını konuşalımda düne kadar "yaşasın Türkiye yaşasın tayyip” seslerinin yükseldiği Suriye'de elçiliğimizin taşlanıp bayrağımızın yakılmasını göz ardı edelim.

Her ne kadar arananlar listesinde adımız geçmesede ben burdayım. Kimin geyik muhabbetine iştirak edelimde ileri demokrasi nutukları atanların demokrasiyi katledişlerine (Kamer Genç'in meclis kürsüsünde saldırıya uğraması) sırtımızı dönelim.Ben burdayım ileri demokrasi savunucusu emmiler lakin itibarımız yerlerde sürüklenip, demokrasi katledilirken sizler ortada yoksunuz.

Ercan emmi ogyanuz emminin bahsettiği Atilla İlhan'ın "tokat gibi bir kitap” dediği SİVİL ÖRÜMCEĞİN AĞINDA kitabını okumanı öneririm.










#mechul75' tarafından 15.11.2011 22:40:48 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 15 Kasım 2011, 22:11 - İp: 149.***.**3.90
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

okyanusun sulandırlımasını istemediği havuz muhabbeti akamete uğramış......sahi birde ren geyiki işi vardı......ceylan,antilop ......diye uzatmamışsın...urfa nın etrafında dumanlı dağlar varmış....

 

Tarih: 15 Kasım 2011, 23:13 - İp: 85.***.**6.138
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Aha bir geyiksiz daha çıkmış..Öteki geyiksiz gene küsmüş.Ortalık geyikliler ile geyiksizlerin müthiş kapışmasına kalmış..Ortalık toz duman yani..

Birileri ihanet etmekte birileri sorosun bir yerlerinde dolaşmakta..

Birileri halen daha uluyan kurtçukların kurmasını ümit ettiği ülke peşinde birileri pekakalı imamalara kalmış camilerimize atanan Türkiye Cumhuriyeti imamları peşinde..

Birileri Türk milliyetçisi(!) olup kürsüyü teröristçe işgal eden kürt milliyetçisi kamer emmiye yapılanları esefle kınamakta birileri ise halen daha ortaya çıkmamamakta..

Afferin size küstürücü ve ayrıştırıcılar.

 

Tarih: 15 Kasım 2011, 23:56 - İp: 88.***.**3.55
n.baba
n.baba (üye)
Ankara / Amatör

geyik ismini duyunca icim urperdi. Bu gun az kalsin bie geyige carpiyordum.Iyi surucu oldugumdan kurtardim, hem hayvana hemde bize birsey olmadi. gecmis olsun bana.

 

Tarih: 16 Kasım 2011, 00:42 - İp: 69.***.**4.188
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Aman geçmiş olsun nebaba..Tamam o geyiklere çarpmadığın iyi olmuş ta başkkla birilerine çarpmamaman için bir şey diyemeyeceğim...

 

Tarih: 16 Kasım 2011, 00:44 - İp: 88.***.**3.55
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Hocca emmi evvela şunu bilesinki benim milliyetçiliğimin zekatı seni en az on defa milliyetçi etmeye yeterde artar!

Savunduğun tayfa ile aralarında hiçbir fark olmayan kürsüyü teröristçe işgal eden kürt milliyetçisi Kamer Genç olayına gelince akepe iktidarıyla birlikte gemi azıya alarak TBMM kürsüsünden Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve milletine küfürler sayıp hakaretler yağdıran pukakanın siyasi uzantılarına karşı suskunluğunuzu görüpte elinde fener ile kürsüye çıkan kürt milliyetçisi Kamer Genç'e saldırılması karşısında şaşırmamak mümkünmü?

Söylesene lazut sizin tayfanın Kamer Genç'e saldırması onun kürt milliyetçiliği yapmasınamı, yoksa elinde fenerle kürsüye çıkıpta asrın hırsızlığı Deniz Feneri üzerinden akepeye gönderme yapmasınamıydı? Lazut Kamer Genç'in kürt milliyetçiliği yapması size dert olsaydı kürt milliyetçiliği konusunda Kamer Genç'i 10 kez ceplerinden çıkaracak olan Hasan Cemalleri, Altan kardeşleri kendinize kılavuz edinip can ciğer kuzu sarması olmazdınız. Kaldıki savunduğun zihniyetin kürt milliyetçileriyle olan ilişkisi sadece cemallerden altanlardan ibaret değil. Sana bir çırpıda akepe çatısı altında yer alan bakanlar dahil olmak üzere en az elli tane kürt milliyetçisi sayarım apışır kalırsın.

Dur, dur, apışıp kalmadan önce Hatay'da ortak bakanlar kurulu kurduğunuz insanlarına ''Yaşasın Türkiye Yaşasın Tayyip'' sloganları attırdığınız Suriyede bayrağımızın yakılıp elçiliğimizin taşlanması konusunada bir açıklık getirmeni isterim.

#mechul75' tarafından 16.11.2011 01:46:58 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 16 Kasım 2011, 01:23 - İp: 78.***.**7.15
ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

Şu Suriye'deki Türk bayrağı yakılma olayına bir gelelim...

Daha altı ay önce Suriye ile sınırlar kalkmıştı. Hatay'da ortak bakanlar kurulu yapıldı. Vizeler kalktı. Karşılıklı ticaret anlaşmaları yapıldı. Ailece dostluk kuruldu. Bir millet iki devlet olduk.

Altı ay sonra Suriye'de Türk bayrağı yakıldı. Türkiye protesto edildi. Peki bu altı ay zarfında ne oldu da hava birden değişti. İster Türk olsun, ister Suriyeli, aklı başında, biraz düşünebilen her vatandaş soruyor, "aradan geçen zamanda ne oldu da birden düşman olduk?"

Hani komşularla sıfır sorun olacaktı?

İçerde PKK her eylemde Türk bayrağını yerlerde sürükleyip yakarken kılı bile kıpırdamayan hükümet Suriye'de aynı olay gerçekleşince neden bu kadar celallendi? Nerdeyse Suriye'ye savaşın eşiğine geldik.

Bu çelişkili dış politikayı nasıl ve neyle izah edeceğiz. Bu işin sonucu nereye varır?

AKP li tayfa bir düşünsün bakalım...




#ercan43' tarafından 16.11.2011 11:58:38 tarihinde düzenlendi.


#ercan43' tarafından 16.11.2011 12:08:51 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 16 Kasım 2011, 11:57 - İp: 31.***.**6.161