flassv
flassv (editör)
Afyonkarahisar / Haber Fotoğrafçısı

Kurtlar Vadisi Terör

Dün akşama Yayınlanması gerken kurtlarvadis terör disinin sansürlenerek yayından kadırıldığını öğrendim.

Geçmişte yaşanan sansür lerin türkiye'ye bir fayda gerimediğini yaslaknana ne olursa olsun popüleritesinin artığını gördük.

Benim şahsi düşüncem dizini yasklanmamasıdır. Eğer bu dizi yasaklanıyorsa şuanda yayında olan 100 küsürdizinin en az 25 i yasaklanması gerek.

Selam ve sevgilerimle.

(Vadideki Kurtların bazısı diziyi istmerdiyor millet tabi vadi dizideki değil gerçek vadi)

#flassv' tarafından 16.02.2007 11:34:13 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 16 Şubat 2007, 11:28 - İp: 81.***.**6.136
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

topicteki konuları okursan eger kimden kimlerden bahsettigimi gorursun..benim ne cevabım,ne sozum beni hain sempatızan gostermiş bu kişilere merak ediyorum acıkcası..

asıl muhatabımki ilk kendisi gonderme yapmıs bana batuhan19dur...kendisi fikrine uymayana vatan haini demeyi sever..cunku bu ulke sadece onun fikirleriyle sevilir..şimdi cıkıp "provoke etme cevap yazmıyacaktım yazdım" diye birşeyler daha diyebılır, zahmet etmesin benım kafama girmiyor universiteli oldugumdan,kendisinin tabiriyle...

bana sadece cevap versin sordugum sorular hakkında..gerci sordugum hiçbir soruya cevap veremedi kendisi ama bu sefer kopyala yapıstır yapıp cevap versin benim hangi lafımdan beni sempatızan yaptıgını...o ve okumadan yorum yapan butun yandaslarından tek beklentim budur..
kendilerininde sıksık belirttigi gibi laf kalabalıgı yapmadan...

 

Tarih: 17 Şubat 2007, 23:33 - İp: 88.***.**2.198
hocha
hocha (Subjektif)
Yurtdışı / Amatör

yorumları okumadım, ama düşüncemi belrteyim; kesinlikle sansürden yana olamam. Daha fazla uzatmıyayım.

 

Tarih: 17 Şubat 2007, 23:43 - İp: 85.***.**3.89
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

EVET ZATEN SANSURE KARSI OLDUGUMU VE KALDIRILMAMASI GEREKTİGİNİ BELİRTTİM..SAAT YADA UYARI GİBİ DUZENLEMELER YAPILABİLİR..BU ADAMLAR BUNU İNTERNETTEN PARALI YAYINLASA İZLENİR ZATEN BUNUN ONUNE GECİLEMEZ..BEN DİZİYLE İŞLENMEK İSTENEN YANLIŞ DUSUNCEYE KARSIYIM..EVET BU DİZİDE COK İNCE MESAJLAR,COK BUYUK GİBİ GORUNEN BİLGİLER VERİLİYOR..AMA BU MAFYAYI OVEN BİR DİZİ..GELİŞMİŞ BİR ULKEDE HİÇBİR KOTU ETKİSİ OLMAZ AMA MALESEF BIZIM ULKEMİZDE ONCEKİ BOLUMLERİNDENDE GORDUGUMUZ UZERE BEKLENMEDİK ETKİLERİ OLDU VE OLACAKTIR...BENİM KARSI OLDUGUMDA BU

 

Tarih: 18 Şubat 2007, 00:07 - İp: 88.***.**2.198
hocha
hocha (Subjektif)
Yurtdışı / Amatör

Filmin bir bölümü ve sineması hariç izlemediğimi de belerteyim. Ama bu ülkede bu filmden daha tehlikeli filmler sinemalar oynuyor. MAskeli beşleri izleyipte maskeyle market soygununa çıkan ilerizekalılar da bizde olduğuına göre red kit bile sakıncalılar listesine rahatlıkla girebilir.

 

Tarih: 18 Şubat 2007, 00:23 - İp: 85.***.**3.89
liebster
liebster (üye)
Kütahya / Firma

İNSANLARLA ALAYCI BİRŞEKİLDE KONUŞMANDA HOŞDEGİL GAİJİN.SORUNA CEVAP VEREYİM TABİKİ PKK YANDAŞI DEMEN BENİ CİLEDEN CIKARTIR.HATTA BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAM.BEN SADECE BATUHANIN DÜŞÜNCELERİNE HAKİKATEN KATILDIGIMI BELİRTTİM VE OKURSAN BU KONUNUN KAPATILMMASI GEREKTİGİNİ VE KIRICI OLUNMAYA BAŞLANDIGINIDA BELİRTTİM..VE BEN SADECE SU YORUMDA BULUNDUM VE BUNUN NERESİNDE GAİJİN İSMİ GECMİŞ SENDE BAK.BEN BULAMADIMDA.BATUHAN BEY KİMDİR TANIMAM EN AZINDAN SENİNLE ETTİGİM SOHBETİN ONDA BİRİNİ YAPMAMIŞIMDIR.AMA DÜŞÜNCELERİNE SENİNLE İLGİLİ OLAN KISMI HARİÇ HALEN KATILIYORUM..

(batuhan kardeşim bu şekilde yorum yapanların canları yanmamış sehit olanlar için yürekleri burkulmamış.sadece salak salak düşüncelerinin dogrulugu peşindeler..bunların ocagı sönmemiş gencecik arkadaşlarını canlarını cigerlerini babalarını abilerini kardeşlerini kocalarını evlatlarını bunlar bu serefsiz pkk ya kurban vermemişler verenler bilir acısını bunlarda nerede o kalb be abi.boşver vatanımızı ülkemizi huzurumuzu bozacakların biz cigerini sökeriz sökmeyede devam edecegiz..bu konuyu artık uzatma burada boşver bu konunun yeri burası degil. sadece laf kalabalıgı yapmaktan başka bu konunun yeri onlara göre daglarda haince pusular kurmakla oluyor..neyse..ülkemizde yaşayıp bizim havamızı soluyupta ülkeye bu şekilde zarar veren pkk ya ve diger örgütlere lanet olsun....aziz sehitlerimizin kemiklerini sızlatmayın..yazıklar olsun..)

 

Tarih: 18 Şubat 2007, 00:25 - İp: 85.***.**6.253
n.baba
n.baba (üye)
Ankara / Amatör

Hepiniz aslan gibi delikanlilarsiniz.Bu vatani cok sevdiginizde belli.Nedir derdinizde birbinizi yiyorsunuz.Malum teror bu vatanun en buyuk belasidir. Vatan ve milletin menfaatleri varsa sansure karsiyim diyemezsiniz.En cok fikir ozgurlugu olan ulkeler bile sansur uyguluyorlar bunun orneklerini gormemis olamazsiniz.Kalin saglicakla.

 

Tarih: 18 Şubat 2007, 00:27 - İp: 68.***.**3.132
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

batuhan kardeşim bu şekilde yorum yapanların canları yanmamış sehit olanlar için yürekleri burkulmamış.sadece salak salak düşüncelerinin dogrulugu peşindeler..bunların ocagı sönmemiş gencecik arkadaşlarını canlarını cigerlerini babalarını abilerini kardeşlerini kocalarını evlatlarını bunlar bu serefsiz pkk ya kurban vermemişler verenler bilir acısını bunlarda nerede o kalb be abi


BU KISIM -Kİ BU ŞEKİLDE YORUM YAPANLAR-DAN ALINMAM SENİ SASIRTMAZ HERALDE..SEN TAMAMEN BANA KARSI BIR YAZIYA BU ŞEKİLDE BU YORUM YAPANLAR SEHİT NEDİR BİLMEZ DERSEN BU LAF BANA GELİR...EGER NIYETİN BU SEKİLDE DEGİLSE OZUR DİLERİM..AMA BUNU BELİRTMEN GEREKİR..

BEN HALA SORUMA CEVAP BEKLİYORUM,YAZIN GOSTERİN BENİ VATAN HAİNİ PKK SEMPATİZANI YAPAN SEYİ.....

BEN SANA ADAM BANA VATAN HAİNİ DİYOR PKK SEMPATIZANI DIYOR DİYORUM SEN BANA ALAYCI KONUSMAN HOS DEGİL DİYORSUN..SANA VATAN HAİNİMİ DENSE KIZARSIN SALAKMI???????

BANA VATAN HAİNİ DİYENE SALAK DEDİM DİYE BENİ ELEŞTİRİYORSAN ZATEN BASKA LAFIM YOK...

 

Tarih: 18 Şubat 2007, 00:34 - İp: 88.***.**2.198
® grey ®
® grey ® (üye)
Balıkesir / Meraklı

Kurtlar vadisi gençlere, magazin programları da genç kızlara zarar veriyor, dizilerin bir çoğuda ailelere zarar veriyor bir çoğu bizim kültürümüzü yansıtmıyor.

Hepsi kaldırılsın.

Ülkenin birkısım insanları istemedi diye kaldırılmasın yanlız.

 

Tarih: 18 Şubat 2007, 00:38 - İp: 88.***.**1.14
liebster
liebster (üye)
Kütahya / Firma

GAİJİN BEN SENİN YAZINA YORUM YUAPMADIM.GENEL OLARAK YAZDIM.SEN VATAN HAİNİ OLAYINDA HAKLISIN.NEDEN VATAN HAİNİ İLAN EDİLDİN BU SORUYU BANA SORMAN MANTIKSIZ.VATAN HAİNİ YAKIŞTIRMASI YANLIŞ.BENDEN BUKADAR VALLA BEN SİNİRLENİYORUM.BU KONU BENİM İÇİN KAPANMIŞTIR.GERİ ADIM FALAN ATMAK DEGİLDİR.SENİ SALAK DEDİGİN İÇİN EVET ELEŞTİRİRİM BUNDAN SONRADA BİRİSİNE SALAK DERSEN YİNE ELEŞTİRİRİM.TAMAM KARDEŞ.ŞİMDİLİK İYİ GECELER.ZATEN BUGÜN GAİJİNİN YÜZÜNDEN MANDYY DE KIRDIM ONADA ÜZÜLDÜM.

 

Tarih: 18 Şubat 2007, 00:40 - İp: 85.***.**6.253
hocha
hocha (Subjektif)
Yurtdışı / Amatör

nbaba hoşgeldin, Amerikadan döndün sanırım. Bebeğin ismi ne oldu yazmadın. Hani isim babası olabildik mi diye soruyom


Topiğe gelelim:

Bir şey daha söyliyeyim, bu dizinin kaldırılmasına en çok doğan medya grubu sevindi. İlginçtir ki bu dizi ilk kez showtv de yayınlanırken yine dizinin zararları hakkında bu grup haberler yapıyordu. Ne zaman kendi kanallarına geçti, bu tür haberler birden kesildi.
Şimdi de yine aynı bağrışları bu grup yapıyordu.

Arkadaşlar biraz düşünelim, milet bizim gibi sosyal yönü ile bakmıyor bu diziye, para para para yönüyle bakıyor sadece. Gerisi hikaye..

Burada dizinin yayınlanmasına karşı olan arkadaşlar da, yayınlanmasını isteyen arkadaşlarım da inanıyorum ki hep milleti için bunu istiyorlar. Bu yüzden iki tarafa da kızamıyorum. Sadece biraz daha geniş açı bakın diyorum.

 

Tarih: 18 Şubat 2007, 00:42 - İp: 85.***.**3.89