fotografya
fotografya (üye)
Edirne / Amatör
batuhan19b
batuhan19b (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

n.baba ve lazut size katılıyorum önce insan sonra türküz her acıya zulme üzülürüz ama bir türk olarak üzülürüz acıyı paylaşmak için ermeni olmaya gerek yok.

ıraktaki zulme çok da üzülmüyorum açıkcası sadece orda öldürülen masum çocuklara üzülüyorum. ordaki bütün olaylara üzülmem için önce vatanına sahip çıkmaları lazımdı amerikan askerleri ıraka girerken direnişle karşılaşmadılar ozaman direnselerdi bu gün üzülmek zorunda kalmazlardı neydi öyle sevinç gösterileri falan amerikan askerlerine eşlik ederek şehre girmeler falan şimdi neyi protesto edecez ki


ıraklılar bilmiyormuydu saddam gidince talabani gelecek

peki talabani kimdir karargahı bekaa vadisinde aponun komşusu olan bir teröris bu gün kim, ırak cumhurbaşkanı kim getirdi, abd ırak a girerken ölümüne savunma yapması gereken insanlar, şimdi kim acı çekiyor ,kendileri ileride kim çekecek BİZ .

ASLINDA ÜZÜLMÜYORUM DEDİM AMA İÇİM KAN AGLIYOR YAPILAN ZULME AMA KIZDIGIM NOKTA ÖNCE DAVET ETTİLER VATANINI SATTILAR SONRA GERİ ALMAYA ÇALIŞIYORLAR BENCE ZAMANINDA ADAM GİBİ SAVUNSALARDI BU KADAR ZAİYAT VERMEZ AMERİKAYIDA ÇÖLDE BOGARLARDI SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR AMA NEYSE . SAYGILARIMLA.

 

Tarih: 26 Şubat 2007, 22:31 - İp: 88.***.**8.24
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

SEvgili batuhan Irak konusunda bu söylediklerinize noktasına virgülüne kadar aynen iştirak ediyorum.Üzülmüyorum diyorum ama kendimi kandırmaya çalışıyorum.Hatta Amerikan askerlerini çiçeklerle karşılayanların o tablosu beynimi kemiriyor.Ve şimdiki tablo..Hergün yüzlerce IRAKLI ölüyor.Masum çoluk çocuk..Son rakam 750 000..Peki bu nereye kadar devam edeck.Kim bu kanı durduracak..Ve bir de şimdi birbirlerini öldürüyorlar yahu.Bu kadar aptallık olamaz.Aramızda ilahiyatçılar varsa beni düzeltsinler.Kitabımız kıyamet alametleri ile ilgili ayetlerde ortadoğunun bugün ki halini "ateş topu" şeklindeki sıfatlama ile tanımlıyordu..

 

Tarih: 26 Şubat 2007, 22:58 - İp: 212.***.**2.140
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

katliyam değil ,katliam

 

Tarih: 27 Şubat 2007, 01:07 - İp: 85.***.**9.44
levent92
levent92 (üye)
Edirne / Stüdyo Fotoğrafçısı

evet arkadaşlar bu bir vahşettir bitti . ERMENİ VAHŞETİ ve halan daha soykırım yapmışız yalanlarına inananlar var.Türkiye fıransızlara tek bir metre kare dahi satış yapmaması lazım.

 

Tarih: 28 Şubat 2007, 12:01 - İp: 85.***.**5.17
mucahid-i
mucahid-i (üye)
Bursa / Amatör

Nesiller değişir amam alt yapıdaki zihniyet değişmez...

 

Tarih: 1 Mart 2007, 14:04 - İp: 88.***.**8.169