ashandle
ashandle (üye)
İstanbul / Meraklı

Ipod, Xbox Vs. Kazanmak İstermisiniz?

Arkadaşlar öncelikle bu olayda hiçbir dalga dümen yok daha 1 hafta öncesine kadar İstanbul'dan bir [xbox 360 elite], Trabzon'dan 16 gb Ipod nano ve bunun gibi birçok hediye kazanan insan oldu fakat Türkiye'de nedense bu pek bilinmiyor.

Konuya biraz daha gerçeklik katmak için bir kaç kanıt göstereyim;

Xbox 360 elite Orçun Akyol [istanbul] :
Dailymotion XBox 360 İstanbul Video

Günde sadece 1 dakikanızı ayırarak bu hediyeleri nasıl kazanacağınızı merak ediyorsanız yazının devamını okuyunuz.

Nedir bu Lockerz : Sitenin ismi Lockerz Amerika kaynaklı ve gerçekten büyük bir site.Siteye davetiye usulüyle kayıt olunuyor yabancı bir siteden zorda olsa ben davetiye buldum ve isteyenlerede davetiye gönderebilirim (Mail adreslerini özel mesaj olarak bana bildirmeleri yeterli).

[quote]Nasıl Hediye Kazanıcam Peki ? : Gelelim nasıl kazanacağımıza Lockerz isimli sitenin kendine ait PTZ isimli bir para birimi var (POİNTZ kelimesinin kısaltılması, Puanz gibi birşey Türkçesi'de) siteye girdiğiniz gün o gün için 2 PTZ kazanıyorsunuz bundan hemen sonrada site içerisindeki 1 adet anketi cevapladıgınızdada 2 PTZ kazanıyorsunuz hediyeler 45 ptz'den başlıyor, bu hediyeler film afişlerinden tutunda Playstation 3'lere Apple notbooklara kadar herşeyi kazanmak elinizde her ay belirli bir günde sitenin mağaza kısmı açılıyor ve kazandığınız PTZ'leri bu dükkanda harcıyorsunuz. Zaten hergün tonlarca fuzuli sitede saatlerimizi harcamıyormuyuz günde ayırdığımız 1 dakika ile kapıza kadar hediyede gelse fenamı olur sizcede :][/quote]

[quote]Hediyeleri Nasıl Alacağım ? : Kazandığınız PTZ'lerle aldığınız bir ürün kayıt olurken belirttiğiniz adrese yani kapınıza kadar geliyor ve gelirkende ne kargo nede gümrük ücreti ödüyorsunuz zaten kutunun üstündede kocaman GİFT [Hediye] yazıyor.[/quote]

Bu konu ile ilgilenenler varsa bana özel mesaj ile ulaşıp e-mail adreslerini bildirsinler davetiyelerini ve detaylı açıklamayı özel mesaj cevabı olarak kendilerine ileteceğim. tercihen mail adresleri gmail olursa daha iyi olur hotmailde sorun yaşanıyor ya geç gidiyor yada hiç gitmiyor gmail'de davetiye 10 sn içinde ulaşıyor.


[quote]Peki ya kazandığım bu PTZ'lerle neler alabilirimki bu dükkandan?

Popüler ürünlerden ufak bir buklet göstereyim




Şuana kadar keşfettiğim bazı hediyeler

- Yüzlerce Orjinal film ve dizi DVD'si (birçoğu koleksiyoncular için özel)

- Yüzlerce Orjinal Nintendo Wii , Sony PS3 , Xbox 360 oyun DVD'si

- Apple ve Toshiba Laptop'lar

- 40 inç Plazma televizyon

- Flash bellekler ve benzeri ürünler

- Apple Ipod , apple iphone ve aksesurları [Ipod hoperlör kiti , iphone özel kılıfı ve sticker'ları gibi]

- Büyük markaların Kamera'ları (birçoğu HD özellikli ve kendi HDD'si olan ürünler)

- 50 lık hediye PayPal üyeliği (bu sayede Orjinal server'da oynayan arkadaşlar varsa ücretlerini bu şekilde karşılayabilirler)

- Tercihe göre Altın - Gümüş bileklikler , kolyeler ve saatler

keşfettikçe yazmaya devam edeceğim bu postu takip edin.
[/quote]


[quote]Birgün içinde 4PTZ'den daha fazlasını kazanmak istiyorum napabilirim?

Z-List'e girebilirsiniz. Nedir bu Z-list? Z-list : üyeliğinizle girdikten sonra yukarıdaki Connect (kırmızı buton)'e tıklamanızın ardından sevdiklerinizin maillerine davetiye gönderebilir onlarda kabul ederse, kabul başı 2PTZ kazanacaksınız ve bu kabul sayısı 20'ye ulaştığında Z-list statusune erişeceksiniz.

Z-List'in ne gibi bir getirisi olacak peki bana ? Z-List'e girdikten sonra hergün siteye girdiğiniz için 4 PTZ ve her günlük anket cevabında 4 PTZ kazanacaksınız , davet kabullerinizde gelecek PTZ oranı yine 2 kat yani 4 PTZ olacak. Bunun dışında Z-list'e ulaştığınızda Z-list üyeliğinizin tescili olan Lockerz logolu t-shirt yine kapınıza kadar kargo parası bile vermeden gelecek

Son olarak bu konu hem Z-list'i hem ürün alımının nasıl gerçekleştiğini aydınlatacak Z-list üyesi olmanın bir artısıda Mağazadaki ürünleri almada ilk öncelik Z-list üyesi kişiler olacakmış sonrasında kalan ürünler Z-list olmayan kişilere sunulacakmış yani Z-list olunması size herkonuda bir artı sağlıyor tek yapmanız gerekende eşiniz-dostunuz-arkadaşlarınızın üye olmasını sağlamanız ve toplamda siteye 20 kişi üye etmeniz sonrasında herşeyden 2 kat fazla PTZ kazanıp ürün alımındada öncelik tanınmanız olacak.[/quote]

Bu davet dağıtmayla ilgili ufakta bir ipucu vereyim aynı IP adresinden kendi diğer maillerinize göndermeyin ürün dağıtımı sırasında bu tespid edilerek hem ürününüz gönderilmiyor hemde önemli ölçüde PTZ'niz siliniyormuş ve günlük davetiye sınırı 50'ymiş.

Siteyi nasıl kullanacağınıza dair küçükte bir kılavuz veriyim;

Tarih: 16 Ocak 2010, 20:40 - İp: 94.***.**5.48
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Hayır

 

Tarih: 21 Ocak 2010, 21:50 - İp: 78.***.**8.116
  • 1