testaramen
testaramen (üye)
İstanbul / Amatör

İmza Topluyorum.

Arkadaşlar işaretin siteden kaldırılmasını rica ediyorum.

Ben fotoğraflarımda bu işareti gördüğüm zaman sinirlerim alüst oluyor. Sadece yapıp gidiyorlar, arakadaşım kötüyse kötü de, bizde sebebini bilelim birdahaki fotoğrafımızda dikkat edelim.

Ben şahsen bu işareti istemiyorum. Siteden kaldırılmasa bile, konumu okuyan yorumcular bana bu işareti kullanımasın.

Ben siteye yeni üye olduğum zamanlarda bu işareti kendimde kullanmıştım. Sonra özür diledim, nekadar kötü bir olay olduğunu anladım.

Saygılarımla.

Tarih: 6 Ağustos 2006, 14:44 - İp: 85.***.**8.252
orhan yum
orhan yum (üye)
Diyarbakır / Stüdyo Fotoğrafçısı

evet haklısınız. sadece bu işaretin kullanılması hoş olmuyor. devamında bu işaretin nedenini destekleyen bir faydalı yorum olsa önemli değil. ama tek başına olmaz tabiki.

 

Tarih: 6 Ağustos 2006, 15:08 - İp: 88.***.**6.240
sedasrgnc
sedasrgnc (üye)
Bursa / Meraklı

Kesinlikle haklısınız , bu işareti görünce insanın aklında kocaman "neden acaba?" sorusu oluşuyor.hiç kimse beğenmediği fotoğrafı göndermez,kendine göre güzeldir,eğer beğenmiyorsanız nedenini,hatalarını açıklamak bence o kişiye bir sonraki göndereceği fotoğrafta dikkat etmesi gereken noktaları gösterir.
Tabi onun dışına böyle yorumlarda oluyor "sonrada yorum yap felan diyosunuzz bu resimde newar allah askına suyun verdigi yansımayla bir ebem kusagı falan olsa anlıcamm bence cok anlamsızz ve manasız"düzgün olmayan bir türkçeyle yazılmış,anlamsız yorumlar...
Yorum yapanlar beğenmediklerini daha kibar bir yolla ve daha açık( )belirtseler kimse kırılmaz.
Saygılarımla.

 

Tarih: 6 Ağustos 2006, 15:59 - İp: 88.***.**2.201
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

kismen haklisin, yorum kisminda ya da forumlarda sadece ++ -- gibi cevaplar yasak olmali, cogu forumda var bu uygulama...

 

Tarih: 6 Ağustos 2006, 15:59 - İp: 81.***.**7.8
  • 1