mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

İleri Demokrasi Dedikleri

Mecliste bulunan siyasi partilerin sesini duyurabildiği tek alan Meclis Tv
yayınlarına her fırsatta ileri demokrasi nutukları atan akepe iktidarı tarafından kısıtlama getirildi.

İleri demokrat akepe iktidarının ''muhalefetin kürsüdeki konuşmalarını propagandaya çevirmesini'' gerekçe gösterek TRT ye verdiği talimat ile TBMM de grubu bulunan siyasi partilerin grup toplantılarını canlı olarak yayınlayan Meclis TV bundan sonra sadece salı, çarşamba ve perşembe günleri saat 14.00 ile 19.00 arasında Genel Kurul çalışmalarını canlı yayınlayacak.

Hayata geçirilen bu uygulama ile grup toplantıları banttan yayınlanacak olan siyasi partiler isterlerse grup toplantılarını özel kanallarda yayınlatabilecek. Medyanın %95 lik kesimini fetheden akepe iktidarının giderleri vatandaşın faturalarına yansıtılan katkı paylarıyla karşılanan TRT bünyesindeki Meclis TV nin yayınını kısıtlaması muhalefeti susturma girişimidir.



Tarih: 20 Temmuz 2011, 14:45 - İp: 78.***.**4.79
fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

SİZİN KAHRAMANLARIN DURUMUNA BAKIN


Albay'dan PKK'lıya ŞOK teklif!

iki hafta önce Ankara'da yakalanan N.Y. adlı kadın PKK'lı, örgüt içinde faaliyet bulunduğu dönemde sahte pasaport çıkarmak için Ergenekon soruşturmasında tutuklu bulunan emekli albay Hasan Atilla Uğur'dan yardım istediğini öne sürdü. 21.Temmuz.2011,16:15:47


Ankara'da yakalanan N.Y. adlı PKK'lı, sahte pasaport içinErgenekonsoruşturmasında tutukluemekliAlbay Atilla Uğur'un kendisine Avrupa'ya gitmesi koşuluyla sahte pasaport sağlayacağını iddia etti.

Terör örgütü PKK'ya katılıp örgütsel faaliyetlerde bulunduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan ve iki hafta önce Ankara'da yakalanan N.Y. adlı kadın PKK'lı, örgüt içinde faaliyet bulunduğu dönemde sahte pasaport çıkarmak için Ergenekon soruşturmasında tutuklu bulunan emekli albay Hasan Atilla Uğur'dan yardım istediğini öne sürdü.

N.Y., örgütte yeralan bir arkadaşının aracılığıyla yaptığı girişim sonrasında, Uğur'dan kendisine Avrupa'da başka bir ülkeye gitmesi halinde sahte pasaport vereceği bilgisinin geldiğini, bu nedenle pasaportu başka bir kanaldan sağladığını iddia etti.

Milliyet'in aldığı bilgiye göre, 1998'de PKK'ya katılarak 2004'e kadar örgüt içinde yeralan, örgütten ayrıldıktan sonra hakkındaki yakalama kararı gereğince aranan Rojda kod adlı N.Y., “Ülkeye gelebilmek için pasaport almam gerekiyordu. Ben de bu işleri yapan, hatta PKK'dan kaçıp gelen kişileri yurtdışına göndermek için para karşılığı sahte pasaport çıkardığını duyduğum emekli albay Atilla Uğur adlı kişiyle, Suriyeli Jiyan Afrin ve Velat kod adlarını kullanan ancak gerçek kimliğini bilmediğim Muşlu PKK'lı aracılığıyla irtibata geçtim” dedi.

6 bin dolara pasaport

Zanlı N.Y., “Jiyan Afrin ve Velat kod isimli kişiden Albay Atilla Uğur ile irtibata geçerek kendim için ülkeye dönebilmek amacıyla para karşılığı sahte pasaport temin etmesini istedim. Albay Atilla Uğur, Türkiye'ye dönmek istediğimden dolayı pasaport yapmayacağını, fakat Avrupa'da herhangi bir ülkeye gitmek istemem durumunda pasaport çıkartabileceğini arkadaşım aracılığıyla bildirdi. Bunun üzerine kuaförlük yaptığım işyerinde müşterim olan Irak vatandaşı Büşra adlı bayana Türkiye vatandaşı olduğumu, pasaportumu kaybettiğimi ve ülkeme gezmek amaçla gidip dönmek istediğimi söyledim. Bu isteğim üzerine 6 bin dolar karşılığında Irak'a ait ve üzerinde benim fotoğrafım bulunan pasaportu çıkarttı” dedi. Zanlı N.Y., hakkındaki yakalama kararı uyarınca çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.Milliyet

 

Tarih: 22 Temmuz 2011, 01:40 - İp: 88.***.**0.184
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Krdesim bir haber buldum diye sevinmissin yapistirip yapistirip durma saga sola.Gazetelerdeki her habere inanma,habersizde kalma demis buyuklerimiz...
Seni gidi pis AKP li...

 

Tarih: 22 Temmuz 2011, 06:44 - İp: 221.***.**3.132
fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

gazetelerin haberlerine işinize gelince inanacaksınız işinize gelmeyince inanmayacaksınız.galiba siz haber almak için istihbarat kurdunuz sizin haberler ordan geliyor herhalde

 

Tarih: 22 Temmuz 2011, 11:08 - İp: 85.***.**2.255
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

ozansan neye şaşırıyorsun ki?
diyoruz sana, pkklıya askerinden çok güveniyor bu adamlar diye.
amac orduyu yıpratmak. gun gelip olmaz ya hadi oldu diyelim, bunların aileleri falan it sürüsü tarafından kesilip biçildiginde ne yapacaklar merak ediyorum..

olay arastırılmış mı? umurlarında degil,
olayın aslı bumudur umurlarında degil
bir pkklı, yıkmak için ugrastıgı cumhuriyetin ordusunun bir numaralı düşmanı oldugu albayları hakkında iddialar yumurtluyor ve bu adamlar bu pkklıların sözlerine balıklama atlıyor.
dogrumu degil mi ortaya cıkmasını beklemek umurlarında degil.
pkk seviciler o albayın boyle bir olaya karısmadıgı acıklansa dahi buna inanmaya devam edecekler.
sonra gelip ona buna vatan millet edebiyatı yaparlar.

**********
öne sürüldü iddia edildi diye haber yapa yapa işin aslı budur sanmaya başladılar.
kendin pişir kendin ye. masturbasyoncu pkk yalayıcılar.
sonra adaletten, hukuktan demokrasiden falan bahsediyorlar işte.

 

Tarih: 22 Temmuz 2011, 11:43 - İp: 88.***.**8.140
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

gazeteye inanmam ayrı konu da
apartman girişlerine işhanı girişlerine paspas niyetine bırakılan saman gazeteye hayatta inanmam
zira adamların işi gücü nerde pkk lı var onları çıkartıp onların ağzından genelkurmaya küfür iftira sallamak

dünyada askerine sizin kadar düşman bir güruh daha varmıdır acep

askere niye düşmansınız söyleyim
sırf badem bıyıklı oluşunuz sizi askerde onbaşı yapmaya bile yetmez
lakin sivilde her kuruma müdür olabilirsiniz

askerde rüşvetle adam kayırmayla onbaşı bile olamazsınız
lakin sivilde her moku olabilirsiniz

askerde general olabilmek için harp okulundan itibaren bütün geçmişiniz didik didik edilir
sivilde 5 sene önce intihal ( = hırsızlık ) den mahkum olan bugün bakan bile olabilir

askerde TÜrk olmayan hiçbir kimse teğmen dahi olamaz
sivilde dinci işbirlikçiler sayesinde ingiliz vatandaşı gelip senin memleketinde bakan olur seni yönetir

askerde hiç kimse şunun bunun akrabası tanıdığı arkadaşı vs. diye rütbe alamaz. çavuş dahi olamaz torpille.
sivilde herşey mübahtır. bakan milletvekili danışman sağa sola müdür her şeyi olursunuz. geçmişiniz liyakatiniz hiç önemli değildir.

daha bu liste uzar gider.
makarnacı takiyye müslümanları sevmez askeri. milletini sevmeyen askerini de sevmez. milliyetçiliğe kavimcilik diye düşman olanın milletin askerine düşman olmasında da şaşılacak hiçbir yön yoktur.

muhabbetin gidişatına göre arada zoraki bizde milliyetçiyiz vatan millet sakarya deseler de ilk önce kendileri inanmaz zaten söylediklerine. milliyetsiz kimliksiz bir güruhtur zira.

daha liste uzar gider sonsuza kadar.




 

Tarih: 22 Temmuz 2011, 15:29 - İp: 88.***.**0.81
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

yanlıs olmasın okyanus, arkadasın boyle bir iddiası yok zaten,


fotofoto34
ben siğzin gibi atatürkçü deyilim ilke ve inkilaplarınada baglı deyilim.bana göre o günkü şartlarda görevini yerine getirmeye çalışmış bazılarını yerine getirmiş bazılarını getirememiş, sonrası tartışmalı bir komutandan başka bişey deyildir. şimdi yine vay efendim sen nasıl konuşuyorsun diye ahkam kesen arkadaşlar olabilir, sizin gibi düşünmek zorunda deyilim laik çagdaş atatürk ilke ve inkilaplarına baglı olmak zorunda da deyilim

 

Tarih: 22 Temmuz 2011, 16:01 - İp: 88.***.**8.140