zarazara
zarazara (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

İkiz Kuleler

11 eylül'de kulelere çarpan uçagin birisinin uçus kodu yani sefer sayisi Q33 NY imis. simdi bunu word'te yaziyorsunuz üzerini tarayip font boyutunu 72 font olarak Wingdings'i
(3 tane wingdings'ten en üstte olani) seçiyorsunuz. çikan sey cok enteresan gerçi bilinçli midir bilinmez ama tesadüfiyse de ilginç olmus..
sanırım bunu öğrenmekte geç kaldım ama belki benim gibi yeni öğrenenler olabilir...

Tarih: 31 Ağustos 2007, 15:29 - İp: 213.***.**7.234
seyyah1981
seyyah1981 (üye)
Batman / Amatör

...

 

Tarih: 1 Eylül 2007, 15:05 - İp: 88.***.**4.251
hilalimu
hilalimu (üye)
İstanbul / Meraklı

Abd de zaten bunu amaçlıyordu..
arap ülkelerine afkanistana vs. bu işi onların işiymiş gibi göstermekti amacı..
Kendi eliyle bombaladı kuleleri sonrada suçlu afkanistan vs. oldu.
şimdide kısasa kısas diyerek kendinde bu hakkı bularak oraları işgal ediyor ve binlerce masum insanları öldürüyor..
İSrail ise bir maşa görevinde!

 

Tarih: 1 Eylül 2007, 15:15 - İp: 85.***.**6.88
liebster
liebster (üye)
Kütahya / Firma

amerikayı yöneten israildir arastırın biraz gercegi göreceksiniz.amerika bizler gibi.birgün sonrasını degil.yüzyıl sonrasını düşünüyor.acaba sizce amerika vietnamı neden işkal etti.amacı neydi..

 

Tarih: 2 Eylül 2007, 03:16 - İp: 88.***.**7.204
zarazara
zarazara (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

liebster katılıyorum...israil çok gizili çalışıyor...

 

Tarih: 2 Eylül 2007, 13:46 - İp: 85.***.**3.88
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

makulmurat demiş ki.
buffalo
''sen gercekten bu ısı el kaıdenın(yapmalarına ızın verılmıs olabılır o baska) yaptıgına ınanabılıyormusun. Afganıstan daglarında gezenler yaw ucakla su ıkız kulelerı yerle bır edelım ne guzel olur dıye dusunduklerıne mı ınanıyorsun. enterasan yaw ''

Elbette el kaide yaptı murat, bunun belgeselini izledim nationall geographic kanalında. 4 bölüm 5 saat filan sürüyordu. Adamlar 1992 den beri hazırlanıyorlarmış bu olaya, tüm bunları planlayan ve organize eden adam bir makine mühendisi, mısırlıymış.
Başka bir tane mısırlı daha var, mısır ordusunda subayken Amerikan ajanı olmuş. Amerikalı bir kadınla evlenmiş sonra.
Bu eyemi planlayanlar Amerika nın Sovyetler birliğine karşı kullandığı adamlar. o nedenle bu herifleri nasılsa bizim adam diye izlememişler bile.
Hatta Mısırlı adam defalarca şikayet edilmiş. Ama her seferinde salmışlar. Uçak kaçıranlar 3 sene uçuş kurslarına katılmış, hepsinin uçuş belgesi var.
Bu iki Mısırlı şu an hapisteler, ama Mısırlı subayın el kaidenin gizli bilgilerini vermesi karşılığında serbest brakıdığı iddia ediliyordu belgeselde.

İkiz kulelere çarpan uçakların birisini kullanan pilotun nişanlısıyla filan konuştular.

Amerikan hükümeti de aynı senin amntıkla hareket etmiş, afgan çöllerinde gezenler böyle büyük eylemler yapamaz demişler.

Terörü hafife almayın arkadaşlar, her olayda bit eniği de aramayın, yukarıda soru sordum mesela, nereden biliyorsunuz uçuş sefer kodunun öyle olduğunu? Amerikan Airline mi söyledi size?

Bu eylemleri yapanlar Sudan da yüzlerce Amerikan askerinin ölümüyle sonuçlanan bombalamayı da yaptılar, 1992 senesinde dünya ticaret merkezinde yangın çıkarıp yüzlerce kişinin ölümüne neden olanlar da aynı kişiler.

 

Tarih: 2 Eylül 2007, 14:08 - İp: 88.***.**8.193
mahmud13
mahmud13 (üye)
Bitlis / Amatör

siz ce el-kaide nedir yüzbinlerce müslümanın ölmesine sebeb olsa kimin işine yarar.bence bulunmaz bir fırsattır.terör fırsatçıları yok mu. bush'u ikinci defa seçtiran kimdi?Şimdi bile sünni direnişçiler ırak'ta el kaideyle e zaman zaman çatışıyorlar.

 

Tarih: 4 Eylül 2007, 12:46 - İp: 81.***.**5.194
alikeser
alikeser (Objektif)
Ankara / Profesyonel Fotoğrafçı

hayretler ıcerısındeyım
benım ısmımın sonundakı 11 de aslında bu olayla alakalı ama kımse cozemedı...


[/IMG]

#alis_11' tarafından 05.09.2007 04:35:07 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 5 Eylül 2007, 04:29 - İp: 85.***.**9.198
zarazara
zarazara (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

ikiz kulelerin yıkımı esnasındaki enteresan fotolar...http://www.frmtr.com/garip-resimler-ve-videolar/118420-ikiz-kule-olayindan-dehset-resimler.html

 

Tarih: 7 Eylül 2007, 13:45 - İp: 213.***.**7.234
makulmurat
makulmurat (üye)
İstanbul / Amatör

buffalo
o ısı amerıkanın ıcındekı bızde buna derın devlet dıyoruz el kaıdenın yapmasına goz yummus olabılır.. O 3 yıl boyunca
egıtım alan adamlar son gunlerını barlarda ıckı alemlerı ve porno dergıler okuyarak gecırmısler, yanı adamların dınle mınle ılgılerı yok.
Tıpkı 1945 de japonyanın perharber(ıngılızce berbat o yuzden dogru yazamıyorum) baskın yapmalarına ızın verdıkleri, veya 1950 lerın sonralındakı kuba krııznde yaptıkları, veya kenedy oldurduklerı gıbı, her sey bence kurgu.
uc ucak kacırılacak bırı pentagona kı onun goruntulerı sonunda yayınlandı ucaktan cok bır fuzenın pentagona carptıgı goruluyor goruntulerde...


once bır ucak sonra dıger ucak carptı. Pekı nıye ıkısı aynı anda degılde bayagı bır zaman sonra ıkıncısı ıkıncı kuleye carptı.. O ucaklarda neler oldugu kara kutularda neler konusuldugu halen kamaoyunan yansımadı...
bınaların enkazında teroristlerın pasaportlarının bulundugu yansımıstı o zaman medyaya..koca bınalar sıcaktan
cokecekler ama pasaportlara bır sey olmıyacak enterasan...

bır cok bılım adamı ucakların carpmasıyla bınaların cokmıyecegını (ısının artmasının bınaları cokturdugunu soyleselerde) soyluyor. Ama duz mantıklada dusunelım ucak bınanın ust katlarına gırıyor sonra bına alttan baslıyarak cokuyor garıp degılmı sencede....


amerıka 11 eyluleden sonra ne yaptı... once afganıstan sonra ırak a gırdı.... bır cok ulkede ve eskı sovyet bloku ulkelerı dahıl her yerde ust acı verdı. bır sekılde dunayayı kontrolu altana aldı. ya onlardansınız dedıler ya bızden ve koca dunyayı parselledıler...nıye

her sey petrol ve enerjı ıcın.......

 

Tarih: 7 Eylül 2007, 23:54 - İp: 85.***.**9.158
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

murat ben amerika yı savunuyor değilim, ama internetteki saçma sapan sitelerden alınan resimlerle, yalan yanlış bilgilerle bir yere varamayız.
ben size onlarca link verebilirim türkiye hakkında yalan yanlış kasıtlı sitelerden.


------------
murat uçakta neler olduğu kamuoyuna yansıdı. o belgeseli izlemeni isterdim. amerikan sinemasının bir özelliği vardır, kendi ülkeleri hakkında acımasız olurlar, yani derin devlet ilişkilerini açıkça anlatırlar. mesela full metal jacet filminde kennedy i derin devlein öldürttüğü açıkça söylenir.
1998 de çekilen the red line çok ağır bir amerika eleştirisidir mesela.

yani bu belgesellerin %10 olmasa da gerçeği yansıttığını düşünüyorum.

uçakta uçanlardan bir sürü insan ailelerini aramış.
mesela çöle düşen son uçağın hikayesi trajedi, insan ağlayacak gibi oluyor.

adam diğer iki uçaktan habersiz.eşini arıyor,bizim uçak kaçırıldı diyor, eşi o esnada televizyonda ikiz kulelere çarpan uçağı izliyor kocasının da öleceğini anlıyor, ona olanları anlatıyor.
uçakta hostesleri keserek öldürmüşler, bildiğin maket bıçağıyla, pilotları boğmuşlar.
çöle düşen uçaktaki insanlar öleceksek ölelim, bu uçakk da bir yere çarpmasın diye kabine ilerlemiş, bu sırada bir bayan yolcu kocasına olanları anlatıyor, ve kocası uçağın sesin kesildiğini anlıyor.

hepsiyle röportajlar filan vardı.

çok acı, çok vahşi.

amerika istediği yeri vurur, mazarete ihtiyacı yok, zaten vahşi, ırak ı vurdu mesela 1990 da. afganistan a girdi 1988 de. vietnama girerken haklı nedeni yoktu.

yani şu anda yaptığı şeylere bahane bulmak için kendi insanı 10000 kişiyi ve ekonomisinin belkemiği bir iş merkezini havaya uçurduğu iddiası komik, anlamsız.

 

Tarih: 8 Eylül 2007, 02:29 - İp: 88.***.**2.214