dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

İdeoloji Devri Taş Devri Oldu.

günümüzde yıkılmaz diye sanılan birçok ideoloji yıkılıyor.Bunun yerini benim refah seviyem nasıl artar devri başlıyor.Bugün belkide en büyük gericilik ideoloji devirlerini savunmak olur.Sağ ve sol kavgasını yapan kişilerin aynı koğuşlarda nasıl arkadaş olduklarını biliyoruz.Bu insanlar farklı ideolojide olsalarda temennileri milletlerinin rafah seviyelerini arttırmak idi.Fakat geçmişte köprüde karşılaşan iki keçi gibi inatlaştılar.

Bugün yaşadağımız dinamik çağ üretime dayalıdır.Aldığımız bir ürün bir sene sonra teknolojik açıdan eskimektedir.Buda devamlı çalışmayı ve gelişmeyi gerekli hale getirmektedir.Bende imalat sektöründeyim müthiş rekabet var.

Biz ise halen idolojik kavgalar yapmaktayız.Oysa kavgamız şu olmalıydı. Örneğin,sizin parti İzmit körfezine tek köprümü yoksa altlı üstlü bir köprümü yapacak.Hangi barajları yapacak.Gerçi benim bir arkadaşımında tarlasını devlet istimlak ettiği için oda protestocu oldu ya herneyse.

Hangi ulaşım gelişmeleri projeleri var.Önceki hükümetlerin yaptığı gibi laftamı kalacak söylenenler yoksa icraatçı bir hükümetmi.

şehirleşme projeleri,tarımsal projeler,kalkınma planları,eski konutların depreme dayanıklı hale gelmesi,sağlık şu an büyük ölçüde halloldu.çünkü yakınlarım devlet hastahanelerine ameliyat oldu.Sanki 5 yıldızlıotel buzdolabı lcd tv vs. herşey var.Eskisini hatılayanlar bilir.şimdi istedğin özel hastahanede muayene olabiliyorsunuz.

Evet bizim çağ atlamak için siyasilerden isteğimiz projelerinin oLması ve bunları uygulaması.Çünkü yaşadığımız çağa ben dinamizm çağı adını koydum.Amerika ve avrupada 3 puan uygulamalı bu çağda bir anda küme düşmeleri oynayabilir.

Bundan Sonra Hükümet Olacak Her Parti Dinamik Olmak Zorundadır...



Eski bir dsp li bu konuda ne diyor.TIKLA

Tarih: 19 Eylül 2011, 21:50 - İp: 95.***.**2.241
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

köyemmisi bugün daş devri amelesi oldu
demekki idoyolojik imiş kendisi kırsalında

 

Tarih: 2 Ekim 2011, 23:59 - İp: 178.***.**5.99
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

pufalo. evet epey taş topladık.

 

Tarih: 3 Ekim 2011, 22:07 - İp: 88.***.**2.78
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

okyanus kusura bakma. iş güç çok, tayyipin yüzünden işler açık siteye giremedim.biliyosun dünyada kaos var.ülkeler iflas ediyor.

benim verdiğim link zamanın değildi .keza onlarda biryerden demekki yanlış haberi duyup yayınlamışlar.her iki tarafta yalan yanlış her duyduğunu yazıyor demekki.düzeltmeleri isabet olmuş.sen bu konuda haklısın.haklıya haklısın demek bize düşer kusura kalma.buna benide inandırmışlardı.demekki mahkeme bitene kadar bu tip haberlere aldanmmak gerekir imiş.

 

Tarih: 4 Ekim 2011, 23:45 - İp: 85.***.**9.119
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

allah bereketini artırsın laytemmi

emmi yanlış öğrenme deyil. keza özellikle saman başı çekmekte lakin bu yalama medyasının yaptığı bilinçli dezonformasyon. sen hasbelkader bu haberin yalan olduğunu öğrenmemiş olsa idin odatv dekileri pkk cı sanmaya devam edecek idin ömrün boyunca.

sen öğrendin lakin o samanı okuyup da gözü başka gazete görmeyenler ne olacak.
bunun adı haber deyil propaganda daha doğrusu psikolojik harekat.

emmi bizim işler de iyi. keza ödenmemiş çek senet sayısı patlama yapmakta.

 

Tarih: 5 Ekim 2011, 00:02 - İp: 85.***.**0.203