dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

İdeoloji Devri Taş Devri Oldu.

günümüzde yıkılmaz diye sanılan birçok ideoloji yıkılıyor.Bunun yerini benim refah seviyem nasıl artar devri başlıyor.Bugün belkide en büyük gericilik ideoloji devirlerini savunmak olur.Sağ ve sol kavgasını yapan kişilerin aynı koğuşlarda nasıl arkadaş olduklarını biliyoruz.Bu insanlar farklı ideolojide olsalarda temennileri milletlerinin rafah seviyelerini arttırmak idi.Fakat geçmişte köprüde karşılaşan iki keçi gibi inatlaştılar.

Bugün yaşadağımız dinamik çağ üretime dayalıdır.Aldığımız bir ürün bir sene sonra teknolojik açıdan eskimektedir.Buda devamlı çalışmayı ve gelişmeyi gerekli hale getirmektedir.Bende imalat sektöründeyim müthiş rekabet var.

Biz ise halen idolojik kavgalar yapmaktayız.Oysa kavgamız şu olmalıydı. Örneğin,sizin parti İzmit körfezine tek köprümü yoksa altlı üstlü bir köprümü yapacak.Hangi barajları yapacak.Gerçi benim bir arkadaşımında tarlasını devlet istimlak ettiği için oda protestocu oldu ya herneyse.

Hangi ulaşım gelişmeleri projeleri var.Önceki hükümetlerin yaptığı gibi laftamı kalacak söylenenler yoksa icraatçı bir hükümetmi.

şehirleşme projeleri,tarımsal projeler,kalkınma planları,eski konutların depreme dayanıklı hale gelmesi,sağlık şu an büyük ölçüde halloldu.çünkü yakınlarım devlet hastahanelerine ameliyat oldu.Sanki 5 yıldızlıotel buzdolabı lcd tv vs. herşey var.Eskisini hatılayanlar bilir.şimdi istedğin özel hastahanede muayene olabiliyorsunuz.

Evet bizim çağ atlamak için siyasilerden isteğimiz projelerinin oLması ve bunları uygulaması.Çünkü yaşadığımız çağa ben dinamizm çağı adını koydum.Amerika ve avrupada 3 puan uygulamalı bu çağda bir anda küme düşmeleri oynayabilir.

Bundan Sonra Hükümet Olacak Her Parti Dinamik Olmak Zorundadır...



Eski bir dsp li bu konuda ne diyor.TIKLA

Tarih: 19 Eylül 2011, 21:50 - İp: 95.***.**2.241
baberti
baberti (üye)
İstanbul / Meraklı

en geriçi parti ise 1400 yıl öncesinin görüşlerini ve toplum biçimini referans alan islamcı partilerdir. kimse de bunun aksini savunmak için laf salatası yapmasın boş yere.

"islamı referans alanlar gerici" mi demek istedin...

 

Tarih: 24 Eylül 2011, 21:15 - İp: 78.***.**5.152
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

1400 yıl öncesinin toplum düzenini savunup buna da islamı kılıf yapanları kastettim denebilir.

Mesela taliban. Şimdi diyeceksin ki onlar gerçek müslüman deyil. Fakat onlara sorunca da senin gerçek müslüman olmadığını söylüyorlar ?? Zira İran'lıya sorsan Suud lar gerçek müslüman değil, Suudi Arabistanlılara sorsan İran gerçek müslüman değil.

Peki hangisi gerçek İslam. Kuran'daki islammı, yoksa sonu gelmez evliyaların alimlerin mezhep imamlarının yarattığı başka islam türleri mi gerçek islam ?

 

Tarih: 24 Eylül 2011, 21:33 - İp: 88.***.**3.98
ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

OOO... burda çok geniş ve derin bir konu açılmış...
Neresinden dalsam???

 

Tarih: 24 Eylül 2011, 21:36 - İp: 217.***.**8.47
baberti
baberti (üye)
İstanbul / Meraklı

"gerçek islam"dan girebilirsin abi.

 

Tarih: 24 Eylül 2011, 21:39 - İp: 78.***.**5.152
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

işçilerin vatanı yoktur.onlardan sahip olmadıkları şey satın alınamaz.tıkla

bazen hazır yazıları yazmak ideolojilere bilmeden sahip çıkanları bilgilendirir.

ne sağcıyım ne solcu futbolcuyum futbolcu.

örnek tkp
Türk kemalizm partisi

örnek ÖDP
pkk ile ortak sosyalist devrime



#lightningman' tarafından 24.09.2011 22:22:39 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 24 Eylül 2011, 21:57 - İp: 212.***.**5.38
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Terörü çözmek için öncelikle teröristlerin topunun imhası gerek. Yoksa olmayacağı açık. Hasen Celal Güzel de aynı fikirde.

 

Tarih: 25 Eylül 2011, 00:18 - İp: 78.***.**4.38
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Hele şükür anladınız yani.

Valla birşeyleri anlıyorsunuz ama sizinki amerikayı yeniden yeniden keşfetmek oluyor her seferinde.

kırk yıl sonra sözde de olsa demokrat olabildiniz, elli yıl sonra laiklik dinsizlik değildir demeye başlayabildiniz. Lakin daha hızlı koşmanız lazım.

 

Tarih: 25 Eylül 2011, 00:57 - İp: 178.***.**2.155
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

biz hep seylemekteyiz bunu. sen anlamamamktasın.
lakin öncelikle hain paşaların temizlenmesi lazım. bunların 6 kişi olduğu söyleniyor. bunlar oldukça bitmeyecek terör. adama bak. yüzlerce teröristi çoban sanıyo. sen inanıyonmu buna.

 

Tarih: 25 Eylül 2011, 11:03 - İp: 78.***.**4.38
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

dünyayı kaç ülke parsellemişin itirafı

sadece filistin değil birçok yer parsellenmiş

 

Tarih: 27 Eylül 2011, 22:18 - İp: 78.***.**9.54
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

LAYTMEN LİNKİ

laytmen bir zamatlar odatv yöneticileri pkk mitinginde yakalanmış diye cevher yumurtlayan sen idin sanır isem. sen değil isen de sen tanırsın zatı muhterem cevher yumurtacısını.

zaman gazetesi nin hayal gücü o kadar geniş, sallama kabiliyeti o kadar desteksiz ki, daha apo nun yakalanmadığı tarihte odatv çalışanlarından birinin apo nun yakalanışını protesto ederken gözaltına alındığını yazabilmekte.

Allah akıl fikir nasip etsin diyorum sadece. Bu kadar desteksiz atmak, kızmaktan ziyade acıma duygusuna vücut verdi bendenizde. Tabi bir de zaman ve cemaat medyasına kör kör inanıp zamanın yazdığını ayet belleyenler var ki ocaklardan yırak.

İşte fetullahın yetiştirdiği altın nesil. Altın nesli böyle ise henüz teneke nesil mertebesinde olan şakirtleri nasıl diye hiç sormayın gari.

Emmiler siz onu beşi bırakın. İslam dininde yalan ve iftira günahmı değilmi onu söyleyin yeter. Hakkaten bunu bilmediğinizi düşünüyorum.

Bu da kapak olsun keza. ( Tencereci tanıdık var idi o söyledi. Tencereler günde sadece 2 saat çalışmakta imiş.)

 

Tarih: 28 Eylül 2011, 15:26 - İp: 88.***.**4.169