flassv
flassv (editör)
Afyonkarahisar / Haber Fotoğrafçısı

Fransa Meclisi Teklifi Kabul Etti..

TARİHE VE DEMOKRASİYE PRANGA

Fransa Meclisi genel kurulunda, sözde Ermeni soykırımının inkarının suç sayılmasına ilişkin yasa teklifi 19'a karşı 106 oyla kabul edildi.
Teklifin yasalaşması için, meclisin yanı sıra senatonun da onayı gerekiyor.
Yasa teklifi, sözde soykırımı inkar edenler hakkında bir yıl hapis ve 45 bin avroya kadar para cezası talep edilmesini öngörüyor.


Böyle bir kararın ardından Fransanın yaptığının yanına kar kalmaması lazım amabunu yaparken kendi ağırlığının hafifletecek komik hareketler yapmayalım.

Franszıların cezayirde yaptıklarını hiç unutmayalım ve sık sık hatırlatalım. Fransa hükümeti bizim yapacağımız boykotlara hazırlamış kendini büyük elçi böbürlene böbürlene konuşuyor.

unutmayalım vazgeçmiyelim taki fransa özürdileyip yasayı geriçekene kadar

Tarih: 12 Ekim 2006, 17:15 - İp: 81.***.**6.136
flassv
flassv (editör)
Afyonkarahisar / Haber Fotoğrafçısı

sevgili drk_m ermeni rum ab şubu şerefsiz şeklinde ithamda bulunarka bize onlar kadar ağzımızı bozmuş oluyoruz.

ve onların seviyesine inmiş oluyoruz bu şekilde alçaşmıyalım ve yaptığımızz işlerle durşumuzla onlara kim olduğumuzu göserelim tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartarak onların olduğunu kendileirne ve başkalrına söyledelim birine kötü dersen şüphe ile bakılır ama bunu söylediğin kişin dostları söylerse herkes inanır.

Mesel geçengün tvde seyrettim Ermenilerin gaziantepde yaptıklarını anlattı bir tarihçi böyle olaylara ihtiyacımız var gerçekleri dillendirmey gösterme zmanı nekadar geç olsada. biryerlerden başlamamız lazım.

 

Tarih: 16 Ekim 2006, 00:35 - İp: 81.***.**6.136