mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Dün Çuval,bugün Tokat, Yarın ????

Türkiye Cumhuriyeti Devleti
Akepe hükümeti tarafından
Hayata geçirilen ihanet projeleri sayesinde
Hasta adam konumuna düşürülüp acziyet içinde bırakıldı
Fırsatı ganimet bilen dahili ve harici hainler el ele verip
Dün Irak'ta başımıza çuval geçirdiler
Bugün polisime Batman'da taş, Şırnak'ta tokat attılar.
Peki yarın ne olacak..!!!

Bir kaç gün önce Çanakkale zaferinin yıl dönümünde bu toprakları bize vatan yapan ecdadımızla gurur duyduğumuzu söyleyip gögsümüzü kabarttık acaba bizden sonra gelecek nesillerimizin gurur duymaları gögüslerini kabartmaları için biz ne yaptık!!!!

Başımıza çuval geçirilmesini suratımıza tokat atılmasını seyretmekten başka?





Tarih: 23 Mart 2011, 00:48 - İp: 78.***.**3.88
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Haccı nankörlük iliklerinin her santimetre karesine sirayet etmiş!!! Bu yüzden bazı gerçekleri görmezden gelip inkar etmenizi ben nankörlüğünüze bağlıyorum. Malum herkes varoluş gayesini yerine getirmeye çalışır. Tavrınızı bu şekilde değerlendirmek yanlış olmasa gerek.

Bugün bu ülkede bir tek banka batmıyorsa bilki
57. hükümet tarafından TBMM de çıkarılan ilk kanun olma özelliğini taşıyan Bankalar Kanunu sayesindedir Bknz. Kanun No:4389. O gün yaşanan krizin hemen akabinde bütün kamu bankalarının yönetimi değiştirildi. Özerklikleri sağlandı ve profesyonel yöneticiler atandı. Bütçede mali disiplini sağlamak için 69 adet parçalı fonun bir ikisi hariç tamamı kapatıldı. Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu 57. hükümet dönemimizde kuruldu. Bugün sağlam dediğiniz bankacılık sisteminin denetlenmesi 57. hükümet döneminde yapıldı. Merkez Bankası'nın bağımsızlığını sağlayan kanun 57. hükümet tarafından çıkarıldı. Sahip olduğu bankayı zarar ettirdiği gerekçesiyle ilk kez bir Cumhurbaşkanının yeğeni yargı önüne çıkarıldı.

Bugün siz bırakın cumhurbaşkanının yeğenini yargılamayı yüzyılın yolsuzluk hareketi olarak lügata geçen deniz feneri zanlılarını yargılayamıyorsunuz. Kalkmış burda ahkam kesiyorsunuz.

nedense gösterdigin kaynaklar ya vatan gazetesi ya ntv yada hürriyet.bu gazetelerin ve ntv nin yalancı oldugu her haberi çarpıttıgı tescillenmiştir.bunların yazdıkları çogunluk için bir anlam ve inandırıcılık ifade etmiyor.şahit gösterdigin mesut yılmaz kumar alışkanlıgı yüzünden burnuna yumrugu yemiştide tv lere sargılı çıkmıştı

Bu sözlerinizi nasıl değerlendirmemizi istersiniz. Başı boşlukmu?, gafletmi?
Savunmaya çalıştığınız zihniyetin ülke idaresini eline aldığı günden bu yana ülkede yayın yapan gazete ve mecbualar yandaş olanlar ve yandaş olmayanlar diye iki kısıma ayrılmış anlıyacağınız BASIN BÖLÜNMÜŞ. Siz yandaş olmayanlara güvenmezsiniz, ben yandaş olanlara güvenmem anlıyacağınız aynı bayrak altında yaşıyor olmamıza rağmen ciddi bir GÜVEN SORUNU OLUŞMUŞ. Peki bu bölünmüşlüklerin kutuplaşmaların güvensizliğin yaşandığı ülkede 9 yıldır yönetimden kim sorumlu? Bu başı boşluk kimin eseri oluyor?

Şayet birgün biri bana Türkiye Cumhuriyeti Devletinde Başbakanlık yapmasını tasvip etmediğiniz kişiler kimlerdir diye soracak olursa Cevabım Mesut Yılmaz ve gayri millici olan R.Tayyip Erdoğan olacaktır. Bugün bu iki isimin başbakan olması bile bu ülkede demokrasinin ne denli ileri boyutta olduğunun göstergesidir. Bu yüzden bay boşbakanın ileri demokrasi safsatalarıyla harmanladığı teslimiyet politikalarını bırakıp kendisine bu demokratik ortamı hazırlayan millete sadakat göstermesinde fayda vardır. Gösterdiğim kaynaklar fikriyatıma uzak olanlardır. Sizde bilirsinizki ''düşmanın şehadeti en makul olandır''

Yandaş diyerek tabir ettiğim basın kuruluşlarına güvenmek isterdim ama onlar dün kara dediklerine bugün ak dedikleri sürece bu mümkün değil. Alt tarafa aynı gazetenin farklı günlerde yapmış olduğu haberi iliştiriyorum varın yorumu siz yapın tabi yorumunuzu burada bizimle paylaşmanızdan memnuniyet duyacağımıda belirtmek isterim. Aslında bu manşetler savunduğunuz zihniyetin ilkesizliğinide gösteriyor tabi gören gözler için....

Bknz.NATO'NUN LİBYA'DA NE İŞİ VAR (DAN)
Bknz. NATO'NUN MERKEZ ÜSSÜ İZMİR (E)




#mechul75' tarafından 05.04.2011 00:47:58 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 5 Nisan 2011, 00:45 - İp: 78.***.**5.1
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Zeybek’ten Bahçeli’ye iç savaş uyarısı!
Demokrat Parti lideri Namık Kemal Zeybek’in ilk sözü şu
oluyor:
-Sabahattin Bey, Yüce Yaradan’a zerre tereddütsüz olarak iman ettiğim gibi artık zerre tereddütsüz olarak eminim ki Tayyip Erdoğan Türkiye’yi bölünmeye götürüyor.
Zeybek devam ediyor:
-Hayır hamaset yapmıyorum. Bunca yıllık birikimlerimin ışığında söylüyorum ki Türkiye, Kurtuluş Savaşı günlerimizden bile zor bir süreci yaşıyor ve artık finale geliniyor.
DP lideri finalden kastını şöyle açıklıyor:
-Bir proje uygulamadadır ve 12 Haziran seçimleri bu projenin dönüm noktasıdır.
Namık Kemal Bey ara vermiyor:
-Eğer 12 Haziran’da AKP durdurulmazsa Türkiye’nin bölünmesi ve bunun doğal yansıması olarak iç savaş mukadderdir.
Zeybek sözlerini şöyle açıyor:
-Mağrip’de uç verip Orta Doğu’yu saran hadiseler tesadüf değil, projedir ve yeni Yalta düzenlemesini çağrıştırmaktadır. Aynı şekilde Güneydoğumuzda olanlar yani sivil itaatsizlik hadisesi dehşet bir gelişmedir. Buna paralel olarak TÜSİAD’ın alel acele devreye sokulup yıkıcılığın zemin inşasına memur edilmesi de işaret fişeği hüviyetindedir.
DP liderinden devam:
-Yapmamız gereken bu oyunu bozmaktır ve tarih bize bu görevi veriyor... Evet bu oyunu bozmalıyız...
“Nasıl” dememle Namık Kemal Bey şu karşılığı veriyor:
-Milli partiler, bu ülke bölünmesin diyenler, bir araya gelmeliyiz.
Demokrat Parti lideri ayrıntıya giriyor:
-Evet ülke bütünlüğüne iman edenler için böyle bir birliktelik bugün için farzı ayındır.
İyi de bu nasıl olacak dediğimde Zeybek şu karşılığı veriyor:
-MHP ve Sayın Bahçeli bu birlikteliğe önder olmalı ve bu birliği sağlamalıdır. Böyle bir birliktelik büyük bir sinerji yaratır ve MHP’yi yüzde 25’lerin üstüne taşır. Bunun anlamı da AKP’yi iktidardan alaşağı etmek ve bölünmeye dur demektir.
Peki bu birliğin içinde kimler
olacak?
Namık Kemal Bey:
-Ben partim DP adına ilan ediyorum, biz MHP ile kayıtsız ve şartsız olarak buna varız. Şunu bunu verin demeyeceğiz, ama sokak sokak gezip merkez sağ seçmene adres MHP diyeceğiz.
DP dışında olanlar?
Zeybek:
-Bana sorarsanız onların bazıları da güç birliğine yani MHP’nin üniter devlet bayrağının altına alınmalı.. Üç hilal toplanma merkezi olmalı.
DP önderi tam bu noktada bir hususun altını ısrarla çiziyor:
-Bakın sizin aracılığınızla ilan ediyor ve taahhütte bulunuyorum, benim böyle bir birliktelikten şahsen zerre bir beklentim yoktur. Aday bile olmam. Hesabım şahsi ve nefsi değil, tarihi sorumluluğumu yerine getirmek istiyorum. Keza DP olarak da asla şartlar ileri sürmeyiz.
Bu ifadeden sonra söylenecek söz yoktur ve teklifin samimiyeti gün gibi aşikardır.
Ve Zeybek’ten son söz:
-Bakın şunu ilave edeyim, bizim Saadet Partisi, BBP ve Türkiye Partisi ile ittifak görüşmelerimiz devam ediyor ve bir problem de yoktur. Lakin seçimde ’Milli Partiler’ olarak birbirimizi böleriz diye endişe ediyorum. Dolayısı ile ’Üç Hilal’in altında toplanalım diyoruz.
Evet DP Genel Başkanı’nın teklifi budur.. Yorum siz okurlarımındır...

Sabahattin Önkibar
http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/yazargoster.php?haber=17583







#mechul75' tarafından 05.04.2011 00:59:55 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 5 Nisan 2011, 00:57 - İp: 78.***.**2.60
fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

anlamadıgınız nokta da tam burası.natonun ne işi var libyada evet nato operasyona başlamadan fransa uçakları zaten libyaya saldırmıştı bile.bunuda nato adına yaptıgını söylüyordu.bu noktada türkiye müdahele etti.ve durum degişti.kontrol natoya geçti. şimdi sizde hükümetiniz zamanında uluslar arası alanda müdahil olupta bir tane alanda söz sahibi oldugunuz bir olay varmı. yok

bankalar yasasını 57.hükümet çıkarmıştı kemal dervişin çalışmasıydı bunu sahiplenmenize gerek yok zira siz sadece elpençe divan durup evet efendim demekle yetiniyordunuz.hani rahşan hanım size katiller demiştide sizde sırf ikdidarda kalabilmek için ona bile evet efendim demiştiniz. sahi şimdilerin sesi erkek sesini anımsatan bahçelinin sesi ozamanlar pek bir boguk ve kısık çıkıyordu onuda hatırlatayımda.

ülke bölünmüş batmış ekonomi sıfır sahi siz bunları söylerken bu zamandanmı bahsediyorsunuz 57 denmi.evet ülke bölünmüştü ekonomi batıktı herşey berbattı ama çok şükür 9 yıldır toparlandı.ama siz halen elinize yüzünüze bulaştırdıgınız zamanlardaki gibi zannedip kendinize ve insanlara korku salıyorsunuz.
verdigin linkteki gazeteyide hiç okumam ama senin sayende bu gün ilk defa okudum.
tabi siz ve sizin gibi düşünenler.sırf ak partiye vurmak için ak partinin karşısında olan herkesle işbirligi yaparsınız yaptınızda buna pkk ve bdp de dahil.
deniz feneri olayına gelincede ülkenin başbakanı yargılandı bir günde kuryeyle evrak teslim edildi karar alındı ozaman yargı tarafsızdı.ak partiye kapatma davası açıldı ozamanda tarafsızdı ne zaman sizin gönlünüzden geçen kararları vermedi ozaman taraflı oldu öylemi.sadece gülerim
KARDEŞ ÜLKE BATIYOR YOK SATILIYOR YOK AÇLIK VAR YOK BÖLÜNÜYOR bu söylemler eskiden beri sizin insanları birbirine düşürüp korkutup birbirine kırdırmak için söylediginiz yalandan başka bişey deyil.ama siz bunu okadar çok konuşuyorsunuz ki kendiniz bile inanmışsınız bu yalanlara.
KORKMA ÜLKEYE BİŞEY OLDUGU YOK RAHAT OL BU ÜLKE BİRGÜN DARA DÜŞERSE İNANKİ SENDEN ÇOK ÇOK FAZLA SAHİP ÇIKACAK İNSAN VAR GÖNLÜN RAHAT OLSUN.
İNSANLAR ARTIK SİZE PİRİM VERMİYOR 13 HAZİRAN MHP EN FAZLA 10.6 HEPSİ BU.RAHAT OL.
demiştimki tansu hanım kadar hanım olamadı demiştim bu seçimde ikdidar olamazsa bahçeli gidermi yoksa sizin gibilerin kandırıp sömürmeye devammı eder. cevap yokmu.birde faliyeti durdur diye bir çagrı vardı bu gün izledim o faliyeti bir kere daha türk olmaktan ve o insanların bizim insanımız olmasından gurur duydum inanki durdurulacak bir faliyet deyil.kim derseki durdur faliyeti o kişi haindir alçaktır. saygılar.

 

Tarih: 5 Nisan 2011, 01:29 - İp: 88.***.**5.204
fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

namık kemal zeybek bu mason demirelin yetiştirdigi bana göre ergenekoncuların içerisinde yetişmiş haindir. bu ülke bunların agababaları tarafından bir çıkmaza sokuluyor.aynı zamanda dp genel başkanı.buda sizin gibi bitiklerden anlama güçlügü çekiyor bunların devri bitti.ama anlamıyor sizin gibi. önkibar merkez sagın birgün birleşecegini düşünen eski demirelin yalakalarından birisi.yılmaz özdil pkk sempatizanı.bu kişilerin yazdıkları sizin için emir telakkisi olabilir bizim için eskiden önüne attıkları kemikleri yalayıp agızlarında o kemiklerden kalıntılar olan kelplerden başka bir anlam ifade etmiyorlar.
YANİ KARDEŞ O GAZETECİ BÖYLE YAZDI BU SİYASİ PARTİ LİDERİ BÖYLE DEDİ YOK BÖLÜNDÜK YOK BATTIK BIRAKIN BU KORKU MASALLARINI. KORKMAYIN KORKUTMAYIN BİRGÜN TAYYİP ERDOGAN BU ÜLKEYİ ÇIKMAZA SOKARSA SİZDEN ÖNCE BİZ DURURUZ KARŞISINA.RAHAT OL.

 

Tarih: 5 Nisan 2011, 01:42 - İp: 88.***.**5.204
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Arkadaşım Bankalar Kanunu 23 Haziran 1999 da resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi. Kemal Derviş 3 Mart 2001 de Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanlığına getirildi. Senin anlıyacağın şekli ile Bankalar Kanunu çıkarıldığında kabinede Kemal Derviş diye biri yoktu!!!

 

Tarih: 5 Nisan 2011, 01:44 - İp: 78.***.**2.60
fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

KABİNEDE OLMASI GEREKMİYORDUKİ.ÖNCE TEKLİF EDİLDİ DERVİŞE ODA ŞARTINI KOYDU BU ŞARTLAR YERİNE GELİRSE BU KANUNLAR ÇIKARSA GELİRİM DEDİ.
YOKSA BİRGÜN İÇERİSİNDE HADİ GEL DEYİNCE GELMEDİ.
HATTA EKONOMİYE TÜRKİYEYE GELMEDEN 1 YIL ÖNCE YÖN VERMEYE BAŞLADI.
DEMEKKİ SİZİ BÖYLE KANDIRIYORLAR.

#fotofoto34' tarafından 05.04.2011 01:52:47 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 5 Nisan 2011, 01:50 - İp: 88.***.**5.204
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

kısa yazında bizde okuyalım emmile.

 

Tarih: 5 Nisan 2011, 08:29 - İp: 78.***.**0.64
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Pazarbeye katılıyorum.

Bu kadar uzun yazıyorsunuz okunmuyor.

O kadar yazı okuyacak olsam yeni neşredilen kanunları okurdum.
Onları bile okumuyorum. Okuyanlara soruyorum daha kolay oluyor.

 

Tarih: 5 Nisan 2011, 08:40 - İp: 88.***.**9.212
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

 

Tarih: 5 Nisan 2011, 10:21 - İp: 78.***.**5.218
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Pazarbey sen yenilerden bir şey okudun mu?
Okuduysan bir özet geçiversen.

 

Tarih: 5 Nisan 2011, 12:11 - İp: 88.***.**9.212