mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Dün Çuval,bugün Tokat, Yarın ????

Türkiye Cumhuriyeti Devleti
Akepe hükümeti tarafından
Hayata geçirilen ihanet projeleri sayesinde
Hasta adam konumuna düşürülüp acziyet içinde bırakıldı
Fırsatı ganimet bilen dahili ve harici hainler el ele verip
Dün Irak'ta başımıza çuval geçirdiler
Bugün polisime Batman'da taş, Şırnak'ta tokat attılar.
Peki yarın ne olacak..!!!

Bir kaç gün önce Çanakkale zaferinin yıl dönümünde bu toprakları bize vatan yapan ecdadımızla gurur duyduğumuzu söyleyip gögsümüzü kabarttık acaba bizden sonra gelecek nesillerimizin gurur duymaları gögüslerini kabartmaları için biz ne yaptık!!!!

Başımıza çuval geçirilmesini suratımıza tokat atılmasını seyretmekten başka?





Tarih: 23 Mart 2011, 00:48 - İp: 78.***.**3.88
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Nf kaldığı yerden devam.....

 

Tarih: 27 Mart 2011, 19:29 - İp: 78.***.**2.222
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Kumköy emmi yok emme.

 

Tarih: 27 Mart 2011, 20:16 - İp: 88.***.**5.30
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Ne oldu ona emmi...Ben de bayadır bi giremedim
Bir şey mi oldu burlarda

 

Tarih: 27 Mart 2011, 22:05 - İp: 78.***.**2.222
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

küstü birene emmem benim

 

Tarih: 27 Mart 2011, 22:51 - İp: 88.***.**5.30
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Hımmm..Emmi kimse o söyle alnını karışlayalım..
Biz emmilerimizi öyle kolay kolay yedirtmeyiz..

 

Tarih: 27 Mart 2011, 22:59 - İp: 78.***.**2.222
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

yediler emmi. fedikende ses etmedi gali.

 

Tarih: 27 Mart 2011, 23:21 - İp: 88.***.**5.30
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Bizdeki muhalefeti evvela ikiye ayırdıktan sonra biz sağ duyulu olan muhalefeti konuşalım.
Bölücü mihraklar sokak eylemleri yaptığında ülkeyi yönettiğini sanan birilerinin ”Vatandaşlarıma özellikle sabrı tavsiye ederim. Fakat tabii bu sabır nereye kadar olacak? Eğer siz vatandaşın mağazasının camlarını indirirseniz, hayatına kastederseniz, vatandaş kalkıp elinde böyle bir tedbiri, böyle bir imkânı varsa o da kendisini savunma yoluna gidecektir.” diyerek sağ duyudan uzak olası bir iç savaşın fitilini ateşlemeye yönelik tavırlar sergilerken sağ duyulu muhalefet bizim sokaklarda kaybedecek bir geleceğimiz yok diyerek insanları sağ duyulu olmaya davet etmiştir.

Siyasette en önemli faktör seni kimlerin desteklediğidir. Bugünkü iktidarında ama korkutarak ama sindirerek medyadan ciddi bir destek aldığı gerçeği inkar edilemez. Bahsettiğimiz medyanın ama korkudan, ama yandaşlıktan akepeye verdiği desteğin 1 ay sağ duyulu muhalefete verilmesi halinde ortada akepe diye bir şey kalmıyacağını net olarak söyleyebilirim. Salı günleri TBMM de grubu olan siyasi partilerin grup toplantısı yapılır. Bu toplantılar genelde Meclis TV den ve TRT den yayınlanır. Ama gelin görünki sağ duyulu muhalefetin grup toplantıları ileri demokrasinin gereği olarak 2-3 tv kanalında yayınlanırken siyasi iktidarın ve bölücü muhalefetin yaptığı grup toplantıları ileri demokrasinin gereği olarak ulusal ve yerel kanalların tamamında yayınla(nır)tılır. Buda toplumun gözünde muhalefet uyuyor düşüncesini yaratır.

1997 yılında iktidarda olan refah yol hükümetinin birkaç!!! mensubu 11 nolu protokola imza atmasaydı 2 yıl sonra yakalanan bebek katili AİHM ne başvuru yapamayacaktı!!!

Bugün ülkemdeki yazarlar arasında kendi meslektaşları tarafından yandaşlar candaşlar olarak tabir edilen bir grup var. Bahsettiğiniz kişide onlardan biri bu yüzden dikkate almaya değmez. Çünkü yayınladıkları ile yaptıkları çelişkilerle doludur ondan. Kendisi şu an yayınladıklarının!!! meyvesi olarak mebusluğa adaylığını koyduğu. İşe bakın ki yayınladıklarında!!! silivride görülen dava ile ilişkilendirmeye çalıştığı sauna çetesinin mensubu olduğunu iddia ettiği İbrahim Tatlıses'le aynı safta siyaset yapmaya hazırlanıyor. Bknz.

Aslında bu tablo mevcut siyasi iktidarın nasıl bir toplama menfaat ortaklığından oluştuğunu gözler önüne seriyor, tabi gören gözler için!!! Muhabbetle

 

Tarih: 27 Mart 2011, 23:38 - İp: 78.***.**6.76
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Emmi aukat olaraktan söyle bakam bu işin hukuksal bir çözümü var mıdır.Yohsa türkiş çözümünü buluruz..

 

Tarih: 27 Mart 2011, 23:39 - İp: 78.***.**2.222
selcuk.t
selcuk.t (üye)
İstanbul / Amatör

kusura bakmayın ama ben muhalefeti öyle kolayca ikiye ayıramıyorum.

"türksen öğün, değilsen itaat et" demeler de, türk olmayan vatandaşı dışlamalar da, şehit cenazelerini miting meydanına çevirmeler de bölücülüğe karşı sağduyulu yaklaşımlar değildir.

yandaşlardan bahsetmişsiniz, eyvallah. yapılan işin doğruluğuna inandığı için değil de çıkar için iktidara yandaş olanlar var. ama çıkarı için postal yalayıcılığı yapanlar da var. o postal yalayıcıları da sizin bahsettiğiniz komploları ağızlarına sakız etmiş durumdalar. madem yandaşları dikkate almıyorsunuz, onları neden dikkate alıyorsunuz?

muhalefet, iktidarın hatalarının üstüne gidiyor, ne güzel. peki şu ergenekonlar, danıştay cinayetleri, mayın skandalları, darbe planları, ıslak imzalar, "heronları düşürelim" skandalları, asit kuyuları, dörtyol olayları, telefon görüşmelerinde geçen "bilmem kaçıncı mahkeme bizden", "pkk'yı kullanmalıyız" lafları ve daha niceleri neden muhalefetin kapsama alanının dışında bu kadar? komplo teorileri peşinde koşup onu bunu vatan haini ilan ederken masumiyet karinesi nedir bilmeyenler iş ergenekona gelince birden ilkeli oluveriyor? dahası, bunları yayınlayıp insanlara yukarıda ne pislikler döndüğünü gösterenlere hali hazırda açılmış binlerce davayı görmeyip sadece ergenekon sanıklarını görmek hangi ilkelerle bağdaşıyor?

madem muhalefet gidişattan memnun değil, önce ilkeli hareket edecek, milletin güvenini kazanıp iktidara adam gibi alternatif olacak. yoksa muhalefet anlatır durur, yalancı çoban misali kimse inanmayınca da "neden halk beni dinlemiyor, bidon kafalılar, makarnaya oy satıyorlar" falan diye kendini avutur.

 

Tarih: 28 Mart 2011, 05:26 - İp: 130.***.**3.165
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Emmi asıl meseli kimen terörden bselsendiğidir. Keza bu aponun akıl hocası küçük beyefendi kendisini kırmayıp engin alanı milletvekili adayı yaptığı için teşekkür etmişti sanırsam. Keza küçük ne demekte idi pekekeliler için -selaaammm kürdistan dağlarına, selaaammm kürdistan dağlarındaki kardeşlerime.
Yu birisi ülkücüleri kullanıyor veya ... diğerini demeye dilim varmıyor. Sanırım tarla sürüleli epey zaman olmuş.

 

Tarih: 28 Mart 2011, 15:24 - İp: 88.***.**2.211